Şimdi Ara

İş başvurusunda embesile verdiğim ayar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    İş arayışındayım, bir şirketle konuştum. Kilometre bakımından uzak olduğum için telefon ile öngörüşme yolunu seçiyorum. Şartları, olanakları, vb. sorduktan sonra maaşı soruyorum ki, olmayacaksa baştan olmasın. Kalkıp seyahat edip vakit ve nakit kaybetmeyelim.

Arkadaşa maaşı sorana dek gayet iyi giden muhabbet, maaş sonrası yüksek sesli bir hezeyana dönüştü. Bu işi para için yapacaksan ikimizi de yorma, tabii asgari ücret 1300 lira vermeyiz ancak kalkıp 3000 lira da vermeyiz, 1500 ile başlatırız bla bla bla.

Gayet sakin bir şekilde konuşmayı sürdürüp mail adresini aldıktan sonra normal bir başvuru yapıp sonuna; bu işi herkes dahil sen gibi para için yaptığımı, asgari ücret gibi salak saçma bir rakam değil, önceki iş yerimde aldığım paranın altında çalışmayı kabul etmeyeceğimi belirtim. Şartlarımın uygun olması durumunda dönebilirsiniz diyerek sonlandırdım.

Bu gibi insanların kölesi olmayın arkadaşlar, kullandıkları üslup ile dönün kendilerine. 3 kuruş vermeyi teklif ederler, verdikleri 3 kuruşunda son damlasına kadar lafını yaparlar. Söylenecek çok şey var aslında, vakit kaybı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cigarette Smoking Man -- 29 Mart 2016; 13:24:58 >

• "Bu işi zevkine öylesine yapıyorum sen parani kazan yeterki hacı!" deseydin. Para için değil başka ne için yapılır bu iş. Hobi zevk diyenler bırakın bu işleri gönlünü eğlendirmek karın doyurmuyor. Keşke cevabı maille değilde suratına soyleseydin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Duzgun maas teklif etmeyen sirket rekabetci degildir, calisanina deger vermiyordur.
    Ayrica statune gore bir maas talep etmek isini keyifle yapmadigin anlamina da gelmiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu tip durumlarda daha çok seviyorum BSA organizasyonunu. :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.