Şimdi Ara

@@ İŞ BULDUM (Serbest Girişimci) @@ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
2.402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yakın zamanda komşum olan arkadaşımın sayesinde tanıştık amway ile,eşim üye oldu,biraz önce toplantısına katılıp döndük.
    İlk başlarda hayal gibi geliyor.Biz zaten mutfak harcaması ve evimize belli bir harcama yapıyoruz,bunları amway ürünleriyle yaparsak hem uygun fiyata almış olacağız hemde belli miktarda kazanacağız.Dediklerine göre çok kaliteli ve organik ürünler...
    Bakalım,ürünlerini kullanmaya başlayacağım,eğer memnun kalırsam paylaşırım

Bu arada bu işi yapanların birçoğunun avukat,doktor,mühendis,genel müdür yardımcısı vs... olduğunu gördük.
  • oldum olası pazarlama işlerine bi türlü ısınamadım, belki benim pazarlama yeteneğim olmadığındandır ama yine de bu tarz işlere girerken temkinli olmak gerek
  • quote:

Orijinalden alıntı: cöldeki kutup ayısı

oldum olası pazarlama işlerine bi türlü ısınamadım, belki benim pazarlama yeteneğim olmadığındandır ama yine de bu tarz işlere girerken temkinli olmak gerek

Bende aynı şekildeyim bana da teklif eden oldu ama,ben berecemem arkadaş ha sabit bir yerim olur satışının anasını ağlatırım (daha önce bir çok firmanın büyük elektronik zincir mağazalarda firma temsilciliği yaptım)
  • Bu "Amway"in ismi çok sakat a

Neyse , benim annemde yapıyor bu işi ek meslek olarak , ayda 100-150 kazancı var
  • valla dostum tipin konusman iyi ise tutar (hos zaten bu sekilde heryerde is bulubilirdin)ama sen bilirsin ....hayirli olsun...
  • bi aralar herbillife vardı ki halen var bu da onun gibi birşey işte başarılar kolay gelsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BR.YILMAZ -- 1 Mart 2010; 23:13:36 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.