Şimdi Ara

@@ İŞ BULDUM (Serbest Girişimci) @@

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
2.402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kardeşim sayesinde iş buldum, kendisi bu işi 1 aydan beri yapıyor. Daha evvel abim de yapıştı ama pek zaman ayıramadığı için bırakmıştı ve banada teklif ettiklerinde açıkçası pek olumlu bakmamıştım olaya. Fakat şuan işsiz olduğum için ve bu şartlarda başka alternatifimde olmadığı için sıcak bakıyorum.
    Aslında bir çoğunuz bildiği bir iş Amwaywww.amway.com.tr (emvey) adında bir şirketin bir nevi pazarlama usulu kaliteli ürünlerinin satışını yapacağım. Hem sattığım üründen prim alacağım hemde bu iş tam benlik bende yapabilirim diyen eş dost arkadaşlarımı üye yaparak onların da evlerine ek gelir sağlamalarına çalışacağım. Benim tavsiye ettiğim 2 kişi kendi arkadaş çevresinden birilerini bulup sisteme dahil ettiğinde ayrıca prim alacağım, tabikide onunda bulacağı diğer üyeler de yeni kayıt yaptıklarında onlarda prime hak kazanıyorlar, bir nevi zincirleme gibi bişey.
    Henüz başlangıç aşamasındayım netten çok araştırdım, olumlu bakanlar var olduğu gibi bu işin emek vererek zaman isteyen bir iş olduğunu ve bu işi yapan çok kişi daha sonra bıraktığını vs. vs. bir çok olumsuz yazıyı da okudum.
    Neticede çalışmadan havadan para kazanmak diye birşey olmadığını hepimiz biliyoruz, ne kadar çalışırsan o kadar kazanırsın.
    Kimse kimseye bu zamanda selam bile vermediği şu zaman da, gel sana para vereyim demez. çalış kazan.
    Şansım yaver giderse ne ala 3-5 kuruş eve katkı sağlarız diye düşünüyorum, ama umduğum gibi olmasada zamandan başka kaybedecek hiç bir şeyim yok nasılsa.

Denemekte fayda var, eğer ki para kazanırsam buradan açıklama yapacağım.

Hadi hayırlısı bakalım...

• Titan, quest
    vs.
  • sormayı unuttum..
    aranızda bu işten para kazanan var mı??? merak ettim...
  • Bu tip işler için geniş çevren olması gerekiyor. Ama geniş çevrede yetmiyor, ikna kabiliyetininde yüksek olması gerekiyor. Eğer bu ikisi bende var diyorsan satış yaparsın. Ama para kazanman için satışta yetmiyor. Onlarca, hatta yüzlerce alt üyen olması gerekiyor.
  • Serbest meslek erbabı

@@ İŞ BULDUM  (Serbest Girişimci) @@

Böyle olacaksan yandık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: domainci_

sormayı unuttum..

tam 10 gün önce açmıştım konuyu, bu soruya kendim cevap vereyim. 10 günde 500 TL.lik bir satış yaptım ve bu satıştan yaklaşık 150 TL. gibi bir kazanç elde ettim, demek ki koşturunca çalışınca insan bir şeyler başarabiliyor.
    Boş durmaktan iyidir Allah bereket versin...
  • quote:

sormayı unuttum..

Yakın arkadaşım 2 tane Audi aldı 2 senedeDiğer bi arkadaşım aynı ekipteydi ve Full Honda Civic aldı ayrıca evini döşedi..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Futbol sektöründe iş bulmak?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: KRHTH

quote:

sormayı unuttum..

Yakın arkadaşım 2 tane Audi aldı 2 senedeDiğer bi arkadaşım aynı ekipteydi ve Full Honda Civic aldı ayrıca evini döşedi..

yalancının.....

• Asla yalan sölemem benDediğim çocuklar gecekonduda oturuyorlardı yanımızda ama şimdi para akıyoİlk başlarda az çalışıyorsun sonra çok manyak derecede 20 saat falan çalışıyorsunSonrada azalıyor en sonunda sadece toplantılara giriyorsun10 Seneye aylık gelirin belkide 50-100 bin euro falan oluyo...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KRHTH -- 26 Şubat 2010; 3:10:41 >
  • quote:

sormayı unuttum..

İlk annem başladı sonra sülalenin bütün kadınları bu işe girdi gayette güzel ek gelir yapıyorlar.
  • neşeli hayat
  • sigortası varmı
  • eğer satabiliyorsan yapmaman için bir neden yok sen bu işten para kazandıkça çevrendekiler de yapmak istiycekler ve senin alt üyen olucaklar bütün mesele ürünleri satabilmekte
  • verin gazı verin gazı

benimde halamın amcasının kuzeninin teyze kızıyla ev arkadaşı girdi bu işe şimdi ikeanın yanında tuhafiye dükkanı açtı
  • quote:

quote:

quote:

sormayı unuttum..

yalancının.....

Nedense aklıma Neşeli Hayat filmi geldi

• quote:

Orijinalden alıntı: cryzpolo26

quote:

quote:

quote:

sormayı unuttum..

yalancının.....

Nedense aklıma Neşeli Hayat filmi geldi

Aynen. Kıronun biri çıkmış, şimdi villada oturuyorum diyor. Villa gecekonduların arasında!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi John Voxville -- 26 Şubat 2010; 10:15:04 >

• parayla üye oluyosn diye biliyorum yada parayla işe giriyosun yani bi yerde gene senden para istiyorlar o yüzden ben başvurmadım
  • kapı kapı dolaşıp ürün mü ? satılıyor nasıl oluyor acaba
  • Network işi kisacasi üye olmak içinn ürün aliyorsunuz öyle üye oluyorsunuz siz ne kadar kişi üye yaparsaniz hesabiniza o kadar para yatiyor..Hmm gelelim şu durumlara ürünleri pahali oluyor ikna kabiliyetiniz çok iyi olmasi ama şöyle bi durum var herkes bencil oluyor ben para kazanim diye karşisindaki kişiye baski yaparak üye yaptirmak istiyor amac kendinin para kazanmasi ... ilk baslarda anlatirken çok olumlu geliyor 100bin dolar villa ev aylik geliri olanlar genelde oranin süpervisorlari bilem almiyodur o kadar para :D üst kademeler anca aliyodur...
  • annem ve baba 3 senedir bu işin içindeler ve şu anda nerdeyse hiç uğraşmamalarına rağmen amwaya kattığı üyeler sayesinde aylık bin liraya yakın para geliyo...

bu işin içine girdiysen ztn ''lider'diye bilinenlerin ne paralar kazandığını bilirsin...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.