Şimdi Ara

Okuyup maaşlı köle olmak veya iş bulamamak!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi bir üniversitenin iyi bir bölümünden mezun olamayacaksanız sonunda olacağınız muhtemel 2 sonuç .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sağlık bölümü hariç en iyi üniversiteden iyi bir bölümden mezun olursan da değişen bir şey yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Vahsincir

Sağlık bölümü hariç en iyi üniversiteden iyi bir bölümden mezun olursan da değişen bir şey yok.
    Boğaz içinde hukuk okumakla küçük bir Anadolu şehrinde adı duyulmamış bir üniversitede hukuk okumak arasında fark yok diyorsanız artık yatmanizi öneririm uykusuzluk başınıza vurmuş.

• Moueson kullanıcısına yanıt
    Boğaz içi tabirinden kastının istanbuldaki devlet ünilerinin olduğunu varsaymak istiyorum aksi halde boun hukuku kurarak tarihe geçmiş olabilirsin.

Ha bu arada. Hukuku en iyi üniden de bitirsen,en kotu vakiftan da bitirsen evet hiçbir fark yok.Hatta savcıları genelde yakın doğu üniden seciyorlar puanı 350 falan.

Not: Aile hukuku finaline çalisan hukuklu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vahsincir -- 24 Mayıs 2018; 5:11:46 >
  • İşte onun için sevdiğiniz işi yapın ki değsin . Köle gibi hissetmeyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vahsincir

Boğaz içi tabirinden kastının istanbuldaki devlet ünilerinin olduğunu varsaymak istiyorum aksi halde boun hukuku kurarak tarihe geçmiş olabilirsin.

Ha bu arada. Hukuku en iyi üniden de bitirsen,en kotu vakiftan da bitirsen evet hiçbir fark yok.Hatta savcıları genelde yakın doğu üniden seciyorlar puanı 350 falan.

Not: Aile hukuku finaline çalisan hukuklu
    Boğaziçi ve hukuk bölümü sadece bir örnekti kafadan attım yani .Genel olarak dediklerinize katılmıyorum. İyi bir üniversite ve bölümden mezun olan kişinin yönetici adayı olması daha yüksek bir ihtimal.Buna nazaran daha alt kalitedeki üniversiteler daha çok yönetilmeye uygun mezun verirler.Tabi arada istisnalar vardır.

• Moueson kullanıcısına yanıt
    Hocam Türkiye'de bu dediğin olmaz. Bu arada torpil geçer. Sen istersen mükemmel bir avukat ol. Hakim sınavına gir. Yine de torpilli olan atanır. O yüzden dediğin şeyler burada geçerli değil.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Beyler aklınız varsa iibf bölümlerini falan yazmayın.Torpil falan yoksa büyük ihtimal işsiz kalırsınız.Birde sağlık yönetimi gibi saçma sapan bölümler de yazmayın.Kuzenim okudu şimdi migrosta kasap reyonunda çalışıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jesse--Pinkman -- 24 Mayıs 2018; 6:38:26 >
  • Burası da oldu ekşi e mi?

• Yahu iyi de ben de şu hiyerarşi karşıtlığına anlam veremiyorum arkadaş.Siz bu burnunuzu hiç kıvırmadan nasıl yaşayacaksanız ? "Birinin altında çalışmak" kavramının nesi size ters geliyor aklınıza hep "sömürülmek,emir vermek,yönetilmek eziklik vs vs " tarzı söylemler geliyor olmalı ki bundan kaçınmaya çalışıyorsunuz

İster kabul edin ister etmeyin hukuk da okusan tıp da okusan dünyada birileri senden daha iyi pozisyonda olacaktır bu da hiyerarşi de onu üste seni alta geçirir.Bu işin tecrübesi de var

Doktor oldun hemen uzman mı oluyorsun? Sınava giriyorsun kazanırsan bu sefer hocalarının altında çalışmış olmuyor musun ? İyi bir üniversitenin iyi bir bölümünden mezun olsanız dahi kimse size gel bize yönetici ol gel müdür ol demez böyle bi düşünceniz varsa baştan atın bunu kafanızdan hayal kırıklığı yaşarsınız, en kral bölümden dahi olsanız bu değişmez.Okul sizi akademik alanda eğitir piyasaya siz kendi yeteneklerinizle çıkarsınız

Birinin altında çalışma kavramı devlet kademesinde de var siyasette de var hastanede de var bürolarda da var olmalıdır da yoksa alttaki tecrübesiz deneyimsiz kesim üst kısma yetkinliğe nasıl ulaşacak arkadaş azıcık ezileceksiniz azıcık feragat edeceksiniz kimse rahat rahat yüksek mevkiiler elde etmiyor,elde etse de bitiyor mu sanıyoruz ? Bitmiyor her kademenin ayri sorunları var

Sonuç itibariyle yine söylüyorum isterseniz Boğaziçi Elektroniği 1. bitirin yüksek lisansa veya doktoraya gittiğiniz Stanfordlarda MIT lerde bir ekiple beraber ve o ekibin bir başının altında çalışacaksınız.Yeri gelicek emir alacaksınız ve uygulayacaksınız ama ben boğaziçiliyim bik bik yaparsanız arkadaşın dediği 2 durumdan birine düşmeniz yüksek olası.

• hangi ünivesiteden mezun oldu acaba? dur tahmin edeyim. sıralaması 100knın üstünde olan dandik bir anadolu üniversitesi herhalde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilmentore -- 24 Mayıs 2018; 12:36:8 >
  • LaktozSuzSüt kullanıcısına yanıt
    +2636726277272

Köleymiş te şuymuş buymuş çalışmak istemiyorlarsa aç kalsınlar ölsünler.

• Herkes dogusutan ceo olarak mi doguyor? Napalim yani yukaridaki arkadasa katiliyorum en iyi üniversitenin en iyi bolumunden de mezun olsak her zaman bi patronumuz, basimiz olacak.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.