Şimdi Ara

Çalıştığınız iş yerinde en çalışkan personel olmak!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
44
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Venezia Residance'ın temizliğinden sorumlu bir şirkette çalışıyordum ve işim gayet rahat ve parasıda 22.000 + 1000 (multinet) olduğundan gayet memnundum. Kare ve G bloklar olmak üzere 2 taraf vardı. G blokların Çöp konteynerlerinden sorumlu 2 personele tek çalışacaklarını söylediklerinde red ettiler ve onların yerine tek başıma ben bakıyordum, 1 ay kadar devam ettim ve tıkanıklığına, kartonuna kadar hep ben ilgilendim. Sabahları Çöpşut borusu tıkanık olduğunda destek istedim fakat gelen adamların başında duracaktım ve konteynerlerimi itmek için adamların açmasını bekleyecektim. Zar zor çöp arabasına yetiştirip gene kurtarıyordum durumu ama tıkanıklık için gelen adamlar yardım etmiyorlardı ve beklemeliydim onlar açana kadar. Sonrasında kare bloklardaki Ali abi (gayet işini güzel yapan bir abimdir) haftasonu iznini diğer gün kullanmak istediğini söyleyince şef "bakarız, halledilir" gibi bir cevap verip aynı güne yazıyor. tartışma çıkınca Ali abi çekip gidiyor ve şef arkasından sallıyor. Pazartesi günü bir Umut adında bir personel tekrar konusunu açınca Ali abiyi ofise çağırıyorlar, tartışma çıkıyor ve şef tutanağı yazarken Ali abi çıkışı veriyor. Kare bloklara verdikleri elemanlar sade konteyner çekip -5'deki kartonu ve temizliği yapmadığı için Murat şef bana güzel bir dille kare bloklara geçmemi söylüyor. Ben alttan alttan yok abi modunda cevaplasamda ertesi sabah devam ediyorum işime, çıkışı vermekten çekinmeyerek kafamın dikine gidiyorum ve Murat şef aradığında kare bloklara geçmeyi red ediyorum ve çıkışını ver dediğinde direkt üstümü değiştirip çıkışımı veriyorum.

Şimdi işimin hakkını veriyorum fakat şefin yaptığı bu davranışlar ve sinir bozucu konuşmaları beni rahatsız ediyor. Çalışmış olduğum iş yerinde adaletsizlikler var ve buna eminim. Çalışan adama atar yapmaya geldiğinde hiç geri durmuyorlar. En ufak davranışını lütuf olarak gören bir insanın yönlendirmesi altında çalışmayacağım.

Yaşım: 21 Askerlik yapıldı, hayırlısı ile belediyeye kapağı atacağım

• =enailik

İnşallah belediyeye kapağı atarsın kardeşim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VeryImportantPerson16 -- 5 Ocak 2025; 12:42:1 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vasıflı olmak çok zor
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.