Şimdi Ara

Kurumsal şirkette düzenli bir işe sahip olmak istemiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Özel sektörün o iğrenç itici ortamından nefret ediyorum. Kimse bana Makel Bey demesin. Topuklu ayakkabılarıyla TAK TAK TAK dolanan tiplerle aynı ortamda çalışmak istemiyorum. Birbirinin sürekli açığını arayan, en ufak bir şeyini beğenmese mobbing yapmaya çalışan çirkin insanlarla aynı ortamda çalışmak istemiyorum. Ayda 70-80k maaş almak istemiyorum yarısını alayım ama bu iğrenç ortamda çirkin insanlarla bulunmayayım. Kendi işimi yapıp serbest çalışmak istiyorum. Günde 15 saat de çalışsam böyle çalışmak istiyorum ve maaş almak istemiyorum. Kendi yaptığım iş kadar kazanmak istiyorum. İş yapıp ödeme almak istiyorum beş para etmez patrondan maaş almak istemiyorum.

• Tam olarak dertlerimden birisi bu.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • kurumsallık hikaye.

insan psikolojisi gereği heryerde işler şöyle yürür: büyük firmalardaki her bi ofis, minik bi şirket gibidir. ofisin müdürü de o minik şirketin sahibi gibidir.

- müdürle aranı iyi tutmazsan, ne kadar iyi olursan ol kovulursun, ya da ağır ezilirsin.
    - müdürle sürekli irtibatta kalmazsan, ne kadar çok çalışırsan çalış, el üstünde tutulmazsın, ve performans puanın herkese verilen vasat puan üzerinden verilir.
    - müdürle düzenli irtibatta kalıp müdürün işlerini kolaylaştıran şeyler yaparsan, ne kadar az çalışırsan çalış, el üstünde tutulup yüksek performans notu alırsın, terfiyi ilk sen kaparsın.

düyanın hemen her yerinde aşağı yukarı işler bölye yürür.

bizim bi tanıdık var, herif gitmiş AKP'li tarikate girmiş, eşşek gibi çalıştığını ve tarikatin sosyal medya hesabının takipçi sayısını 10'a katladığını iddia ediyo, ama yıl sonundaki toplantıda hiçbir iş yapmayan yağcılar yılın adamı seçilip ödül almışlar.

ABD'deki kapitalist bi şirkette işler nasıl yürüyosa, Türkiye'deki kokuşmuş bi dini örgütlenmede de işler öyle yürüyo. çünkü insan her yerde insan.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Seni kurumsal şirkette zorla çalıştırıyorlar herhalde.

• Çok doğru ve ben milletle sürekli irtibatta kalacak birilerine yaranmaya çalışacak muhabbet edecek bir tip değilim bundan dolayı o rezil ortamlarda da bulunmak istemiyorum. Kendi aralarında pis pis ne yapıyorlarsa yapsınlar maaş falan umrumda değil. Benim ya memur olmam lazım ya da kendi işimi kurmam lazım başka türlü olmaz.

• Herkes bir seyler istiyor da bu dediklerini yapmak icin nitelikli bir meslekte, herkesin yapamayacagi bir seyler yapiyor olmalisin, bilmem anlatabildim mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bro bu kriterlere gore o zaman ya esnaf olup kendi dukkani acican yada freelance caliscan evden yazilim, tasarim vs

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.