Şimdi Ara

Futbol sektöründe iş bulmak?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34
Cevap
2
Favori
676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba konuyu yanlış yere açtıysam affola ben küçüklüğümden beri futbolla atıp futbolla kalkıyorum nerdeyse tüm dünyadaki ligleri biliyorum ama bu sektörde bulmak zor mu illa futbolcu mu olmak gerekiyor teknik direktör olmakda istiyorum ama profesyonellik olmadan çok zor olan var ama çok az ne olablir sizce maaş pek de önemli değil ama hayatımı geçirmeye yetsin önerileriniz var mı?

• Bende merak ettim şimdi.Cevap verecek olan ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amatör liglerde de iyi para dönüyor. Yıllık ortalama 30-40bine oynayan futbolcu tanıdıklarım var.
    Hoca olacaksan çok sağlam çevren olması lazım. Bi amatör takımda yardımcı hoca olarak iş bulabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: s.uzun

Amatör liglerde de iyi para dönüyor. Yıllık ortalama 30-40bine oynayan futbolcu tanıdıklarım var.
    Hoca olacaksan çok sağlam çevren olması lazım. Bi amatör takımda yardımcı hoca olarak iş bulabilirsin.

hocam adam niye yardımcı hoca olarak alsın ki beni zaten teknik direktör kendisi belirliyor yardımcılarını çoğunlukla
  • Başka nasıl girmeyi düşünüyosun bu sektöre. Yardımcılıktan başlıycan, başlarda para falan beklemiycen tabi.
  • quote:

Başka nasıl girmeyi düşünüyosun bu sektöre. Yardımcılıktan başlıycan, başlarda para falan beklemiycen tabi.

gerekirse cüzi miktarda ben para veririm ama niye futbol geçmişi olmayan birisini oraya getirsinler ki keşke dediğiniz gib i olsa yavaş yavaş yükselsem ama merdivene gitmek bile çok zor
  • Antrenörlük bölümü okuman lazım :)
    Mezun olduğunda 3. Seviye antrenörlük veriyor. Td için 5. Seviyeye yükselmelisin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • +Doğvumu Samet?

-Doğvu Hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: Black Eagle

Antrenörlük bölümü okuman lazım :)
    Mezun olduğunda 3. Seviye antrenörlük veriyor. Td için 5. Seviyeye yükselmelisin.

o bölüm hangi puan türüyle alıyor biliyormusunuz?
  • Ben zaten antrenörlük okuyorum :)

Ygs puan türüyle alıyor, üzerine ek olarak mülakat branş vs. Kısacası besyo. Üniden üniye değişiyor.

• What do you think about Marcelo Bielsa?

You know Tony pulis ?

Tony pulis vs Otto rehagel ?

Bakalım gerçekte ne kadar biliyorsuun futbolu?

• quote:

Amatör liglerde de iyi para dönüyor. Yıllık ortalama 30-40bine oynayan futbolcu tanıdıklarım var.

Yaş 19.Bu yaştan sonra futbolcu olunmaz heralde amatörde bile.Sizce ?

• forward 1905 kullanıcısına yanıt
    Amatörün yaşı yok, amatörde öyle takımlar varki çoğu mahalle takımlarından bile kötü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: All Nightmare

What do you think about Marcelo Bielsa?

You know Tony pulis ?

Asıl sen bilmiyorsun marcelo bielsa opelin ceosu. Toni puliste msi ın sahibi. Otto da sıradan bir adam

• quote:

What do you think about Marcelo Bielsa?

You know Tony pulis ?

otto rehaggel yunanistanı şampiyon yapan adam değil mi yunanistan 2002 elemelerinde en son maçta geldi adam ingiltereyi yeniyordu kendi sahasında son dakikalarda beckham inanılmaz bir frkik attı yoksa ingiltere gidemiyordu herhalde 2004 elemeleride 1.bitirdi hakikaten otto rehaggel nereden aklınıza geldi hocam?
  • Tffnin actigi tdlik kurslari oluyordu galiba onlara katilip lisans almak gerekiyordu.

5 6 tane lisans cesidi olmali ve mesela c lisansini aldıktan sonra 3 sene antrenörlük yapiyorsun b lisansini almaya hak kazaniyorsun gibi sureler vardi lisanslar arasinda. Futboldan gelenler bu surelerden muaf oluyor heralde

Tff'nin sitesinde vardir bunlar, oradan baksana

• Şakasına yazdım Rehagel ve Pulis katı defans anlayışının en azılı temsilcileri.Simeonenin falan on kat beteridir bunlar ama kafanda antrenörlük düşüncesi varsa Bielsayı ve felsefesini iyi araştır

• quote:

Şakasına yazdım Rehagel ve Pulis katı defans anlayışının en azılı temsilcileri.Simeonenin falan on kat beteridir bunlar ama kafanda antrenörlük düşüncesi varsa Bielsayı ve felsefesini iyi araştır

rehhagel harika savunma sistemi oluşturmuştu o zaman ama 2006 dünya kupasına gidemediler 2008 ve 2010 da katıldılar ama gruptan çıkamadılar sonra istifa etti
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black Eagle

Ben zaten antrenörlük okuyorum :)

Ygs puan türüyle alıyor, üzerine ek olarak mülakat branş vs. Kısacası besyo. Üniden üniye değişiyor.

meszun olunca iş bulabilirmiyiz yoksa hobi içinmi bu bölüm :)
  • Anti futbol her zaman çare olmuyor maalesefle . Yeni şeyler üretmek lazım.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.