Şimdi Ara

Kim Milyoner Olmak İster Mülakatına Çağrıldım ?!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
6.648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Birkaç ay önce kız arkadaşımla otururken geyik olsun diye aldı telefonumu mülakat formu doldurdu. Bu sabah atv'den aradılar. Mülakata girmeye hak kazanmışım. Yeni bosna stüdyolarına çağırdılar 13.30 da,ben ise Ankara'dayım. Tren ve otobüsle gitsem yetişemiyorum. Atatürk havalimanına uçaklar da 200-300 tl civarı son gün olduğundan dolayı.. Kafam karışmış durumda gitmeye değer mi değmez mi ? Bir de gittim mi en az birkaç gün kalıp mülakat sonucunu falan beklemem gerekiyormuş bir sonrakine katılabilmem için. Çünkü mülakatlar 1-2 gün arayla oluyormuş araştırdığım kadarıyla. 3 mülakat oluyormuş bir de yazılı sınav, öss'ye giriyoruz sanki :)

Ne yapmamı önerirsiniz ? Mülakata katılan daha önce oldu mu, mülakatlara toplam kaç kişi çağrılıyor ve içlerinden kaç kişi yarışmaya seçiliyor bilginiz var mı?

• Tipini ss at, gidip gidemeyeceğini tahmin edelim.
  • Çoğu kişiyi çağırıyorlar genelde gitmeye değmez tekrar başvurursun en kötü
  • quote:

Orijinalden alıntı: WalterWhite00

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Beni de çağırdılar hocam.Gittim.İşte klasik soruları sordular kendini tanıt,parayla ne yapacaksın filan.1 ay içinde arıyoruz dediler 2. mülakat için ama çağırmayacakları belliydi beni.Hala aramadılar.Size kalmış bir şey yani.Belki sizi çağırırlar belli olmaz 2. ye.
  • 1000 tl ye tv ye çıkacaksın yetmedi üstüne para kazanma şansın çok yüksek.Denemeye değer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: *Tensa Zangetsu

Beni de çağırdılar hocam.Gittim.İşte klasik soruları sordular kendini tanıt,parayla ne yapacaksın filan.1 ay içinde arıyoruz dediler 2. mülakat için ama çağırmayacakları belliydi beni.Hala aramadılar.Size kalmış bir şey yani.Belki sizi çağırırlar belli olmaz 2. ye.

evet ilk mülakatta zaten kişisel bilgiler falan soruluyormuş. 2 ve 3te bilgiye dayalı sorular soruluyormuş sanırım. bi de yazılı sınav varmış öyle dedi arayan kadın. ilk mülakatta kaç kişi çağrılıyo ve mülakatlar sonucu yarışmaya seçilen kaç kişi acaba ? yani seçilen/çağrılan oranı çok düşükse hiç değmez gitmeye..
  • quote:

Orijinalden alıntı: TearsForFears

1000 tl ye tv ye çıkacaksın yetmedi üstüne para kazanma şansın çok yüksek.Denemeye değer.

hocam direk tvye çıkarsalar zaten 10 bin bile harcanır sıkıntı yok. ama mülakat eleme cart curt çok uzun işler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: KayTheRock

quote:

Orijinalden alıntı: TearsForFears

1000 tl ye tv ye çıkacaksın yetmedi üstüne para kazanma şansın çok yüksek.Denemeye değer.

hocam direk tvye çıkarsalar zaten 10 bin bile harcanır sıkıntı yok. ama mülakat eleme cart curt çok uzun işler...

Kendine güveniyorsan programın reytingini artırırım diyorsan şansını dene kabul edeceklerdir.
  • Ben de gitmiştim mülakata. Şu an hala aynı mı bilmiyorum ama mülakatı yapan kişi soruları hazırlayan kişi. Biraz sıradışı olmaya çalış sıradan tipleri almıyorlar anladığım kadarıyla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LastStand

Ben de gitmiştim mülakata. Şu an hala aynı mı bilmiyorum ama mülakatı yapan kişi soruları hazırlayan kişi. Biraz sıradışı olmaya çalış sıradan tipleri almıyorlar anladığım kadarıyla.
    hocam ne mezunusunuz ve hangi okul

• Bu mesaja eklenen görseller:

Kim Milyoner Olmak İster Mülakatına Çağrıldım ?!
  • quote:

Orijinalden alıntı: ratso

hocam ne mezunusunuz ve hangi okul

Alıntıları Göster
    çukurova mimarlık.

lonelyhunter hocam mülakata kaç kişi çağrılıyor ve kaç kişi seçiliyor. bunu soruyorum 2dir bilen yok heralde :)
  • doğuda yaşadığın acınası bir hikaye anlat, mutlaka alırlar yarışmaya - hikayeni yarışmada da anlatıp acıtasyon yapman kaydıyla-

doğululardan iyi prim kastıkları için kaçırmazlar seni

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilonglife -- 14 Mart 2016; 11:51:19 >
  • Yaklaşık 4 yıl önce başvurmuştum, hala çağırmadılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _magnetar_

Yaklaşık 4 yıl önce başvurmuştum, hala çağırmadılar.
    hala kararsızım arkadaşlar valla. her taraf yağmur çamur, git gel kal bi sürü masraf. bi de son gün olunca biletler falan uçuk fiyat. kaç aday çağırıp kaç kişi seçiyolar , kişi sayısına göre seçilme ihtimalim ne onları da bilmiyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: WalterWhite00

hala kararsızım arkadaşlar valla. her taraf yağmur çamur, git gel kal bi sürü masraf. bi de son gün olunca biletler falan uçuk fiyat. kaç aday çağırıp kaç kişi seçiyolar , kişi sayısına göre seçilme ihtimalim ne onları da bilmiyorum...

Alıntıları Göster
    bilen yok mu?
  • Hocam sorduklarınızı bilmemde, salakları aldıklarını bilirim.Cahil biriymiş gibi davranın arkadaşın dediği gibi bir anınızı anlatın %100 alırlar.

Not:Yanlış anlamayın sakın ha.Bunları gerçekten yapıyorlar.
  • Git hocam git.
    Seçilirsen beleş 5000 falan alıyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunus626emre

Git hocam git.

yarışma dışında mı anlamadım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: KayTheRock

quote:

Orijinalden alıntı: yunus626emre

Git hocam git.

yarışma dışında mı anlamadım ?

Yok tabi ki yarışma içinde.
    5000'e gelemeyeceksen gidip rezil olma zaten
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.