Şimdi Ara

İş Buldum Sonunda Be Ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhh (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
3
Favori
1.739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

hangi şirket ? İstanbul'un neresinde

bende başvurayım satın alma satış teknik servis vs it bölümü çalışırız sorun yok 10 yıllık çalışma tecrübemiz var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi profiteer -- 23 Ocak 2014; 17:59:03 >
  • konyada bana da 8 saat mesai (çay yemek molası da bunun içinde) + yemek + servis + ssk = 1000 tl önerdiler. 2 ay çalış sonra 1200 yaparız dediler. bende siz 1200 ile başlatın 2 ay sonra begenmezseniz 400 liramı kesersiniz işten çıkartırsınız dedim , genel müdüre bi sorayım dedi ordan haber bekliyorum bende .
    bu arada günde 2 saat mesai yaparsan 4 saat olarak ödenecek dedi . ayrıca resmi tatillerde filan 1 gün 3 gün olarak hesaplanacak dedi. 200 lira için acaba ısrar etmesemiydim ki yükselme olanagı olanda bi iş aslında
  • quote:

Orijinalden alıntı: WISDOM

hayirli olsun

İyisin iyi
  • Başlangıç için iyi. Hayırlı olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: scaryscreen

1 yıl boş bekledim sonunda tam benlik iş çıktı.

Olanaklar nasıl?
    1,300 maaş+ 100 tl yol parası + ssk + yemek

lise mezunu musunuz

• bilgi işlem elemanı olmak zordur 1 yıl şirketten durabilirsen. sizden önceki çalışan kişi ayrılmış olmalı.

bilgi işlem elemanı ile diş tedavi eden doktorla aynı meslek zor ve yorucudur.

türkçemizde Be Ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhh diye bir kelime yok fransızca bir kelimemi.???????????

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unknown115 -- 23 Ocak 2014; 18:00:58 >
  • Çalışma saatleri dışında, ülke şartları için, güzel. Hayırlı olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: [C_a_N_e_R]

1300 TL veriyorlar ve 10 saat çalıştırıyorlar. Hadi 1 saat yemek molası oldu 9 saat. Buna sevinmek de garip. Ama tabi ki işsizlikten iyidir. Hayırlı olsun. Cumartesi-Pazar ne durumda?

Hocam biz napak 1300 TL mayış'a 24 saat çalışıyoruz. Cumartesi-Pazar resmi tatil kavramı yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black Raven

konyada bana da 8 saat mesai (çay yemek molası da bunun içinde) + yemek + servis + ssk = 1000 tl önerdiler. 2 ay çalış sonra 1200 yaparız dediler. bende siz 1200 ile başlatın 2 ay sonra begenmezseniz 400 liramı kesersiniz işten çıkartırsınız dedim , genel müdüre bi sorayım dedi ordan haber bekliyorum bende .
    bu arada günde 2 saat mesai yaparsan 4 saat olarak ödenecek dedi . ayrıca resmi tatillerde filan 1 gün 3 gün olarak hesaplanacak dedi. 200 lira için acaba ısrar etmesemiydim ki yükselme olanagı olanda bi iş aslında

Günde 2 saat mesai yaparsan 3 saatlik para ödenmesi gerekir o konuda bir yanlış olmasın. ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Treth

quote:

Orijinalden alıntı: Black Raven

konyada bana da 8 saat mesai (çay yemek molası da bunun içinde) + yemek + servis + ssk = 1000 tl önerdiler. 2 ay çalış sonra 1200 yaparız dediler. bende siz 1200 ile başlatın 2 ay sonra begenmezseniz 400 liramı kesersiniz işten çıkartırsınız dedim , genel müdüre bi sorayım dedi ordan haber bekliyorum bende .

Günde 2 saat mesai yaparsan 3 saatlik para ödenmesi gerekir o konuda bir yanlış olmasın. ?

kanunen öyle ama bana söyledikleri bu yönde

• Hayırlı olsun.
    2 senelik işsiz biri olarak şunu yazmakta yarar görüyorum.
    Arayan bulur.
    İstanbul'da istemediğin kadar iş var küçük yerleri bunun dışında tutuyorum.
    İş beğenmemezlikte bir o kadar fazla.
    Bazen hak vermemek elde değil.
    Bilgisayar teknik destek elemanı olarak çalışan bir tanıdık vardı şimdi özel güvenlik olarak çalışıyor.
    Tahminim lise mezunu.
    Avrupa yakasında çalışıyordu.
    Pekte memnun değildi şartlardan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bustoll

quote:

Orijinalden alıntı: WISDOM

hayirli olsun

İyisin iyi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler cahilligimi mazur gorunde is yerine ssk parasin elime verin maasin ustune ve ssk yapmayin diyebiliyormusunuz ?

Hayirli olsun bu arada
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zeiist

Beyler cahilligimi mazur gorunde is yerine ssk parasin elime verin maasin ustune ve ssk yapmayin diyebiliyormusunuz ?

Hayirli olsun bu arada

Dikkat etde baska bi yerine vermesinler

• quote:

Orijinalden alıntı: pasa_

quote:

Beyler cahilligimi mazur gorunde is yerine ssk parasin elime verin maasin ustune ve ssk yapmayin diyebiliyormusunuz ?

Hayirli olsun bu arada

O cumleyi bide yuzume karsi kurabilsen makattan kafani aldiriyor olurdunda neyse

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aimstein -- 23 Ocak 2014; 18:39:55 >
  • quote:

quote:

quote:

Hayirli olsun bu arada

O cumleyi bide yuzume karsi kurabilsen makattan kafani aldiriyor olurdunda neyse

Kurduğun cümle sakat dostum. Elime verseler değil. Ssk yı maaşıma ek olarak yansıtsalar diyeceksin doğrusu budur. İlk önce Türkçeyi doğru kullan

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hayirli olsun bu arada

Kurduğun cümle sakat dostum. Elime verseler değil. Ssk yı maaşıma ek olarak yansıtsalar diyeceksin doğrusu budur. İlk önce Türkçeyi doğru kullan

Sakat makat sen duzeltip cevapla

• quote:

Orijinalden alıntı: DaRKFoRCeS

Hayırlı olsun.
    2 senelik işsiz biri olarak şunu yazmakta yarar görüyorum.
    Arayan bulur.
    İstanbul'da istemediğin kadar iş var küçük yerleri bunun dışında tutuyorum.
    İş beğenmemezlikte bir o kadar fazla.
    Bazen hak vermemek elde değil.
    Bilgisayar teknik destek elemanı olarak çalışan bir tanıdık vardı şimdi özel güvenlik olarak çalışıyor.
    Tahminim lise mezunu.
    Avrupa yakasında çalışıyordu.
    Pekte memnun değildi şartlardan.

konyada yok iş. varda şartları çok feci agır. üni mezunu kişi 12 saat çalışacak askeri ücret alacak (lise hatta ilkokul mezununa bile bu şartlar agır ) . böyle iş mi olur . konyada iş yok bunu çok iyi biliyorum adamlar işci değil köle arıyorlar resmen

• quote:

İl İstanbul

IT destek elemanı. karışık biraz herşeyle yedek almayla ekiplere yardımcı olmada her haltla ilgileneceğim

inş sağol @ShawShank97

hocam 1 sene boyunca naptınız ayıptır sorması ? yargılamak için degil,meraktan soruyorum.Bende şuanda boştayım..Ve yaş kaçtı ? baskılar felan nasıldı çevrenizden ?
  • quote:

çok sağol. bu sürede konu dışında takıldım hep artık veda zamanı

Aramızda çoğu insan çalışıyor, bi iş bulunca amma değiştin
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.