Şimdi Ara

İŞ İÇİN PERFORMANSI YÜKSEK DİZÜSTÜ NE ALMALYIM?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    BİR LAPTOP VAR İŞYERİNDE SONY VAIO ESKİLERDEN AMA EXCELDE KARMAŞIK İŞLEMLER YAPARKEN, CİHAZ KALDIRMIYOR. ŞÖYLEKİ,EXCEL ÇALIŞIRKEN CALCULATING(2 PROCESSORS) DİYOR VE EN AZ 10 DKÇALIŞIYOR SONRA HESAPLIYOR. TABİİ Kİ ÇOK YÜKLÜ EXCELLER BUNLAR AMA YİNE DE İŞ YERİNDE BEKLEMEYE VAKTİM OLMUOR MAALESRF VE TAHMİN EDECEĞİNİZ ÜZERE ATASIM GELİYOR CİHAZI.
    ŞİMDİ BANA BİR LAPTOP BEĞEN DEDİLER, MAKSIMIM 2.500 TL CİVARLARINDA,İŞLEMİ HIZLICA YAPACAK TARZDA BİR CİHAZ BANA NE ÖNERİRSİNİZ?
    ŞİMDİDEN DERDİME DERMANINIZ İÇİN TEŞEKKÜRLER.
    SAYGI&SEVGİ
    VOLKAN

• arkadaslar cok tesekkurler,
    asus baya bir iyiymis, asus yerine aynı özelliklerde tavisye edeceginiz marka ve model var mı?yoksa asus iyidir git al mı dersiniz?
  • bende baya araştırdım sana sunu söyleyim imkanın varsa o paraya yurtdısından getirt türkiyedeki bi modele 2500 lira vermek bana gore cok sacma geliyor..bi laptopun oyun performansı ıle program performansı farklıdır.. türkiyeye gelen modeller genellikle orta seviye oyun amaclı kullanıcılara hitap ediyor..iş amaçlı alcaksan lenovo dell öneririm ama türkiyeye gondrdıklerı aptalca modelleri değil..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.