Şimdi Ara

İş ilanına bakın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
0
Favori
5.607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar işsizlik hat safhada,bunu bilen çakal firmalar ctesi pazar da çalıştırıp mesai ücreti ödemiyor yol parasi da vermiyor çok kötü zamanda doğduk.

asgari ücret nedir
    tr.wikipedia.org
    Asgari ücret - Vikipedi
    https://tr.wikipedia.org/wiki/Asgari_%C3%BCcret

İş ilanına bakın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crashserkan -- 4 Şubat 2020; 20:16:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• en az 5 kişinin yapacağı işi yazmış deli oldum

bunun iş yeri cayır cayır yansa gram üzülmem kendide yanabilir.
  • iş çok ama millet iş beğenmiyor diyenler böyle işlerde çalışanlar işte....şuna bak lan, onca işi yapacaksın üstüne bir de tuvaleti temizleyeceksin ..işverenler çok azıttı çoook

bu iş çok beğenmiyor diyenlerin diğer bir türevi de; hayatında hiç küçük esnafın yanında ya da küçük bir işletmede çalışmamış, o ortamları görmemiş o ortamlarda bulunmamış, sanayi ortamı görmemiş baba parası yiyen hanım evladı bebelerdir.bunlar askerlik ortamında hemen belli olur.dalga geçilen tiplerdir bunlar.. angarya işlerin kitlendiği kişiler de bunlardan seçilir genelde..ee bi işe yarasınlar demi artık.

bir diğer türevde vakti zamanında okuyamamış ama çok çalışmış her işi yapmış birtakım haksızlıklara uğramış ama hakkını savunamamış bununla birlikte parasını iyi biriktirip kendini bir yerlere getirmiş tuzu kuru dayılardır.bunlar da bir yerlere gelmenin çok çalışmaktan geçtiğini zanneder.bunun içinde kanuni haklarını işverene yedirmek de mazur görülmelidir.yeni neslin bu konuda eğitimli olması bu tuzu kuru dayılarda bir garez oluşturmaktadırböyle de birbirini kollayan bir toplumuz işte

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazer__ -- 31 Ocak 2020; 23:42:41 >

• quote:

Orijinalden alıntı: routemaster

Bu mesaj silindi.
    o maaşı da geç verir ayın 20si gibi falan..kıdem tazminatı ödememek için de 1 yılını doldurmadan uyduruk bi bahane veya iftira ile işten atar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazer__ -- 31 Ocak 2020; 21:4:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: lazer__

o maaşı da geç verir ayın 20si gibi falan..kıdem tazminatı ödememek için de 1 yılını doldurmadan uyduruk bi bahane veya iftira ile işten atar

Alıntıları Göster
    Çok kötü bir zamanda doğduk ve yaşıyoruz hocam

• İşe Girecek Olan İşverenin Karısının Yatağına da Girsin 24 Saat Çalışsın Beceremediği İş Kalmasın Tam Olsun

Şoför
    Hamal
    Temizlikçi
    Muhasebeci
    Çaycı
    Depo sorumlusu

---------------

Şunu da söylemeden edemeyeceğim saat gelse de eve gitsek diyen insandan o iş yerine faydası olmaz çalışan ne kadar rahat olursa iş de o kadar rahat yapılır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 31 Ocak 2020; 21:40:1 >
  • Zihniyetimiz kötü çok çalıştım öyle firmada Cumartesi Pazar tatil olmayı bırakın (Her işte her sektörde Cumartesi Pazar Tatil olucak die birşey yoktur söz konusu değildir.Örnek Hava yolu şikertinde çalışırsanız Uçakta Cumartesi Pazar izin die birşey yok onu geçin birkere) çalışma saati die birşey bile yok.Nezaman iş biterse denilir ve inanın o iş hiçbirzaman bitmez he gecenin 2 3 ünde anca biter + Sorumsuz ağzında küfür eksik olmayan yobazlarla birlikte çalışırsınız size çalışma ortamını zindan ederler Çocukca şakalar arkadan konuşmalar laf sokma çabaları kavga edersin işten çıkarılmaz bu tarz çalışma ortamları var Türkiyede.Yani size tavsiyem Cumartesi Pazar iş bulabiliyosanız bulun ama bulamazssnızda kriteriniz o olmasın.Maaşın zamanında yatması Yöneticilerin yönetici olması iş kurallarını. olması nezih sessiz sakin bir ortam olması daha önemli bir mevzu bana göre yani öyle olduktan sonra haftanın 6 günüde çalışılır sorun değil ama öteki türlü Cumartesi Pazar tatil olsa bile o iş yerinde 1 senenizi dolduramazsınız hergün gergin kaldığın bir iş yerine gitmek kadar kötü bir iş yoktur çok tecrübe edindim şimdi nezih sağlıklı bir ortamda çalışıyorum şükür Tanrım birdaha göstermesin inşallah mecvur bırakmasın.Şu anda iş yerinde iş bittimi akşam eve geldimi rahat bir şekilde uyuabiliyorum yani sitres mesai bittimi sona eriyor şükür.Türkiyede böyle bir iş bulamakta kolay değil yani gençler nediyim Sonumuz hayrola iş ortamları kalitesiz profösyönellikten uzak çok yazık bu memleketin hali gerçekten üzgünüm.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• SRC belgeli elemana önce mal dağıttıracak, sonra wc temizletecek. Bu eleman değil enayi arıyor.
  • Hepsini anladım da depo wc temizliği ne demek ya? Umarım yaptıkları bu karaktersizlikler ayaklarına dolansın isleri doğru gitmesin. Biz burda issizlikten ne olursa dedikçe bunlar sımarmaya abartmaya basladı.

• quote:

Orijinalden alıntı: aykut291

Zihniyetimiz kötü çok çalıştım öyle firmada Cumartesi Pazar tatil olmayı bırakın (Her işte her sektörde Cumartesi Pazar Tatil olucak die birşey yoktur söz konusu değildir.Örnek Hava yolu şikertinde çalışırsanız Uçakta Cumartesi Pazar izin die birşey yok onu geçin birkere) çalışma saati die birşey bile yok.Nezaman iş biterse denilir ve inanın o iş hiçbirzaman bitmez he gecenin 2 3 ünde anca biter + Sorumsuz ağzında küfür eksik olmayan yobazlarla birlikte çalışırsınız size çalışma ortamını zindan ederler Çocukca şakalar arkadan konuşmalar laf sokma çabaları kavga edersin işten çıkarılmaz bu tarz çalışma ortamları var Türkiyede.Yani size tavsiyem Cumartesi Pazar iş bulabiliyosanız bulun ama bulamazssnızda kriteriniz o olmasın.Maaşın zamanında yatması Yöneticilerin yönetici olması iş kurallarını. olması nezih sessiz sakin bir ortam olması daha önemli bir mevzu bana göre yani öyle olduktan sonra haftanın 6 günüde çalışılır sorun değil ama öteki türlü Cumartesi Pazar tatil olsa bile o iş yerinde 1 senenizi dolduramazsınız hergün gergin kaldığın bir iş yerine gitmek kadar kötü bir iş yoktur çok tecrübe edindim şimdi nezih sağlıklı bir ortamda çalışıyorum şükür Tanrım birdaha göstermesin inşallah mecvur bırakmasın.Şu anda iş yerinde iş bittimi akşam eve geldimi rahat bir şekilde uyuabiliyorum yani sitres mesai bittimi sona eriyor şükür.Türkiyede böyle bir iş bulamakta kolay değil yani gençler nediyim Sonumuz hayrola iş ortamları kalitesiz profösyönellikten uzak çok yazık bu memleketin hali gerçekten üzgünüm.
    Şuanda bende hem depo hem logistik yapıyorum 2500maas aliyordum şimdi asgari ücrete düşürdüler

• Bu işi asgari ücretle kabul eden gelsin benim evi de temizlesin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Is bulmak sorun ise girip calismaya baslamak daha buyuk bir sorun. Isverenin bitmeyeb istekleri cevrenin dedikodu yapmasi seni elestirmesi herkesin aptal rolu oynayip icten ice bilenmesi.

• quote:

Orijinalden alıntı: BeyazBüyü

SRC belgeli elemana önce mal dağıttıracak, sonra wc temizletecek. Bu eleman değil enayi arıyor.
    iş yükü bu kadar agır değil ama dısarıya mal sevkiyatı ve iş yerine gelip wc temizleyeni biliyorum üstelik yol parası almıyor evi yakın diye
    2.000tl de maas,sigorta yok.. bunu bilen fırsatcı iş verende da böyle yükleniyor işte, ne diyelim ALLAH BÜYÜK
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hakan..

iş yükü bu kadar agır değil ama dısarıya mal sevkiyatı ve iş yerine gelip wc temizleyeni biliyorum üstelik yol parası almıyor evi yakın diye
    2.000tl de maas,sigorta yok.. bunu bilen fırsatcı iş verende da böyle yükleniyor işte, ne diyelim ALLAH BÜYÜK

Alıntıları Göster
    Ülkenin hali hocam malesef bu işi üzülerek mecburiyetten kabul eden(ler) olacaktir

• quote:

Orijinalden alıntı: bjkyener

İşe Girecek Olan İşverenin Karısının Yatağına da Girsin 24 Saat Çalışsın Beceremediği İş Kalmasın Tam Olsun

Şoför
    Hamal
    Temizlikçi
    Muhasebeci
    Çaycı
    Depo sorumlusu

---------------

Şunu da söylemeden edemeyeceğim saat gelse de eve gitsek diyen insandan o iş yerine faydası olmaz çalışan ne kadar rahat olursa iş de o kadar rahat yapılır
    şu sadece bayan eleman ilanı verenlerin bazılarının niyetleri ne kadar düzgün acaba

fiziğine ve giyimine özen gösteren diye başlar genelde ilan
    sonra yaş sınırı ile devam eder... 30 altı olur hep

aklıma şu video geldi klasik bi tip

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazer__ -- 31 Ocak 2020; 22:55:28 >

• quote:

Orijinalden alıntı: crashserkan

Çok kötü bir zamanda doğduk ve yaşıyoruz hocam

Alıntıları Göster
    tarih kitapları yazar bizi artık kayıp nesil diye ya da sosyaloji kitapları yazar emin olamadım şimdi...tabi biz geberdikten sonra falan
  • lazer__ kullanıcısına yanıt
    iş çok ama iş beğenmiyorlar kaldırımlarda park edecek yer yok,kafeler dolu,avmlerde kuyruk var,otoparklar dolu,tatil gelince otellerde yer yok, benzinliklerde sıra var,marketlerden millet poşet poşet alıyor,herkeşin elinde aypon var,caddeler lüks arabalardan geçilmiyor,halkpazarlarında iğne atsan yere düşmez,ramazan gelince pide kuyrukları var,millet şans oyunları için sıraya giriyor,starbuckslarda bi kahveye 15 20 lira veriyoğlağ,blek frideylerde alışveriş yapıyorlar,krismislerde çam ağaçları yok satıyor,pazar günleri sinemalarda bilet kalmıyor,kargolarda yoğunluk var, her evde elektrik var,herkesin interneti var, herkesin sosyal medya hesabı var,eskiden fırın yoktu buzdolabı yoktu,yol yabdı,köprü yabdı, avrupada 1 tane domatesi kaç yurolara alamazsınız,nusret'in restoranı hep kalabalık,her sömestrede tatile gidiyorlar ,yaz gelince hep düğün var,hastanelerin yenidoğan birimlerinde yoğunluk var,forumun araba bölümü çok aktif,hurdacılar çöpleri atv ile topluyor,yerli araba gö?lerde,avrupa'da benzini tl çevirince burası daha ucuz,iskandinav ülkeleri battı,avrupadan ilerdeyiz,almanya kıskanıyor, hollanda 3.havalimanını çekemiyor...Ejderya ve smotie ile

• İşh çoooh omo beğenmiyoooorlar... diyenler gelmeden.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Depo ofis mutfak wc ve temizlik olmamis. Digerleri normal de boyle sey mi olur anasini satayim. Onur kirici resmen

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.