Şimdi Ara

İş ilanına bakın (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
0
Favori
5.607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Olgi

iş çok ama iş beğenmiyorlar kaldırımlarda park edecek yer yok,kafeler dolu,avmlerde kuyruk var,otoparklar dolu,tatil gelince otellerde yer yok, benzinliklerde sıra var,marketlerden millet poşet poşet alıyor,herkeşin elinde aypon var,caddeler lüks arabalardan geçilmiyor,halkpazarlarında iğne atsan yere düşmez,ramazan gelince pide kuyrukları var,millet şans oyunları için sıraya giriyor,starbuckslarda bi kahveye 15 20 lira veriyoğlağ,blek frideylerde alışveriş yapıyorlar,krismislerde çam ağaçları yok satıyor,pazar günleri sinemalarda bilet kalmıyor,kargolarda yoğunluk var, her evde elektrik var,herkesin interneti var, herkesin sosyal medya hesabı var,eskiden fırın yoktu buzdolabı yoktu,yol yabdı,köprü yabdı, avrupada 1 tane domatesi kaç yurolara alamazsınız,nusret'in restoranı hep kalabalık,her sömestrede tatile gidiyorlar ,yaz gelince hep düğün var,hastanelerin yenidoğan birimlerinde yoğunluk var,forumun araba bölümü çok aktif,hurdacılar çöpleri atv ile topluyor,yerli araba gö?lerde,avrupa'da benzini tl çevirince burası daha ucuz,iskandinav ülkeleri battı,avrupadan ilerdeyiz,almanya kıskanıyor, hollanda 3.havalimanını çekemiyor...Ejderya ve smotie ile
    Bu mesajınıza karşı aklıma ilk gelen HÜLOOO videosu oldu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Olgi kullanıcısına yanıt
  • quote:

Orijinalden alıntı: lazer__

tarih kitapları yazar bizi artık kayıp nesil diye ya da sosyaloji kitapları yazar emin olamadım şimdi...tabi biz geberdikten sonra falan

Alıntıları Göster
    2020 survivor Türkiye

• Bide kölelik kalktı derler bu bildiğin modern kölelik.
  • Bizim o beğenmediğimiz elin yavuru bile böyle yapmıyor. Adam her türlü işe koşacaksın köpeğim olacaksın dese iyiymiş. Böylelerini tutup köşe başlarında kafalarını 4 numaraya vuracaksın. Böyle bir adilik yok tipik türk aklı işte 6 adamın işini bir adama yüklerim köpek gibi çalıştırırım mesaisini vermem. Bizde daha bu kafa oldukça dahada batmaya devam ederiz. Bizden bir bok olmaz, burada yazanlar sadece bu iş yerine özgü değil her iş yeri böyle 3 adamın yapacağı işi bir adama yüklerler ondan sonra bu niye yetişmedi bunda hata var dünyanın azarı. Allah kimseyi böyle insan olmazlara namertlere dinsizlere muhtaç etmesin kardeşim. İnsan bunu yazmaya utanır ulan utanır. Ah bir imkanım olsa bu ülkede durursam namerdim....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mastertranslatorr

Bizim o beğenmediğimiz elin yavuru bile böyle yapmıyor. Adam her türlü işe koşacaksın köpeğim olacaksın dese iyiymiş. Böylelerini tutup köşe başlarında kafalarını 4 numaraya vuracaksın. Böyle bir adilik yok tipik türk aklı işte 6 adamın işini bir adama yüklerim köpek gibi çalıştırırım mesaisini vermem. Bizde daha bu kafa oldukça dahada batmaya devam ederiz. Bizden bir bok olmaz, burada yazanlar sadece bu iş yerine özgü değil her iş yeri böyle 3 adamın yapacağı işi bir adama yüklerler ondan sonra bu niye yetişmedi bunda hata var dünyanın azarı. Allah kimseyi böyle insan olmazlara namertlere dinsizlere muhtaç etmesin kardeşim. İnsan bunu yazmaya utanır ulan utanır. Ah bir imkanım olsa bu ülkede durursam namerdim....
    çok iyi yazmışsın bi de şöyle yapıyor bu çakallar..mesela vardiya sistemi ile çalışan işyerlerinde ucu ucuna yetecek kadar adam alıyor...

yav bre vicdansız ruhsuz işveren, adam hasta olsa batsa çıksa kaza olsa sel olsa işe gelemese ne olacak ? ne olacak vadiya dönmeyecek...o saatte vardiyada kim varsa o gelemeyen adamın vardiyası çalışana girecek..böyle bir durumda çakal işverenin lafı hazır...fazla mesaini veririz yeeeaaa

***mişim fazla mesaisini... gebermişim yorulmuşum dinlenecem ulan istemiyorum fazla mesai...yok vardiya dönmez o zaman dinlenme...neyse ondan sonra bi yere sözün varsa bi programın falan zaten iç olur...öyle plan program yapamazsın..hem işçi adamın neyine öyle sosyal aktivitelermiş hobilermiş..onlar zengin işi...
    neyse sabahın köründe çıkarsın bu sefer adam yok ya..izin de yok hali ile...öğleden sonraki vardiyaya seni yazar...o vakte kadar yat dinlen işte sonra gel yine çalış der...bu insanın sosyal bi hayatı var mı yok mu bunlar sorulmaz..işyerinde çalışmak için yarattı ya allah bizi

ha böyle bir durumda da yemek de vermezler ha..ekstra cebinden yersin..çok kavga edersen o başka

köle düzeni işte...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazer__ -- 31 Ocak 2020; 23:32:29 >

• lazer__ kullanıcısına yanıt
    Zükecem vardiyanı o patronuna söyle paraya kıyıp vardiya dönmüyorsa adam alsın diyeceksin bu pezzolara. Lan bunlar insanı yer bitirir ne kadar şerefsiz adam varsa parasını böyle işçinin üzerinden kazanıyor. Zebaniler bunların götüne cehennemde tırpanın sapını ters sokacaklar. Elin yavuru iş çoksa başka bir adam daha alıyor diğer adamın mesaisi bitince eline koluna sağlık deyip evine yolluyor. Adamlar 6 saat çalışıyor kaldı ki 8 saat cumartesi pazar tatil.... Avrupanın gözünü seveyim medeniyet arıyorsan orada var insan hakları arıyorsan orada var. Burası ortadoğunun çöplüğü oldu çok görmemek gerek. Adam senden çok rahat vazgeçer çünkü bir sürü o. çocuğu suri denilen lanetler var adam alıyor 10 suri seni postalıyor ulan böyle olmaması gerek bir insanın işi ile ekmeği ile bu kadar kolay oynanmaması gerek. Kardeş yavur arıyorsan en dibindeki ensesi kalın amına koduklarıma bakacaksın elin yavuru hristiyan gerçek müslüman gibi davranıyor. Nasıl bir tezattır aklım hayalim almıyor...

• İşine gelmeyen çalışmaz , zoraki değil. Hem ilan paylaşıyorsunuz hemde " iş var ama millet beğenmiyor diyenler gelsin " diyorsunuz.
    Ee haklı olduğumuzu kanıtlıyorsunuz işte. Paylaştığın üzere bak iş var bu tamam. İkinci olarak da beğenmemişsin , bu da tamam.
    Bak ne oldu demek ki gerçekten iş var ama beğenmiyorsunuz. Çalışmayın kafanıza yatmıyorsa ne boş tripler bunlar , sizden başka adam mı yok çalışacak sanki.

• NoyanDervis kullanıcısına yanıt
    Sen ne iş yapıyorsun çok merak ettim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: NoyanDervis

İşine gelmeyen çalışmaz , zoraki değil. Hem ilan paylaşıyorsunuz hemde " iş var ama millet beğenmiyor diyenler gelsin " diyorsunuz.
    Ee haklı olduğumuzu kanıtlıyorsunuz işte. Paylaştığın üzere bak iş var bu tamam. İkinci olarak da beğenmemişsin , bu da tamam.
    Bak ne oldu demek ki gerçekten iş var ama beğenmiyorsunuz. Çalışmayın kafanıza yatmıyorsa ne boş tripler bunlar , sizden başka adam mı yok çalışacak sanki.
    +1

Foruma bakacak olursak ulkeye komunizm geldi sanirsin.

Araba ilani koyar, neden bu kadar fazla yazdi der.

Ev ilani koyar, bu kadar fazla fiyati olamaz devlet bir sey yapsin der.

Resmen servet dusmanligi. Baska bir sey degil. Is ilanina basvuranlar olmus bu arada, demek ki sartlari o kadar da kotu degil. Bir konumda buna deginmistim. Gencler artik is degil, masa ariyor.
    https://forum.donanimhaber.com/gencler-is-degil-masa-ariyor--141731487#141731487

• quote:

Orijinalden alıntı: NoyanDervis

İşine gelmeyen çalışmaz , zoraki değil. Hem ilan paylaşıyorsunuz hemde " iş var ama millet beğenmiyor diyenler gelsin " diyorsunuz.
    Böyle bir işte çalışıp tuvalet temizlerken fotoğraf çekinip paylaşmani bekleriz

• crashserkan kullanıcısına yanıt
    Zaten Reel Sektör bitik şu anda dostum yani biliyorum bende asgari ücret alıyorum ama şükür Finans Banka Sektöründe çalışıyorum o yüzden kafam birazdaha rahat güvenli liman Başka sektörde çalışmayı hiç istemiyorum şu anda bu saatten sonra mecvur kalmıyim işimide dört elle sarıldım diyorum bu işi bir kaybetsem ayvayı yedim heralde😅

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Herkes patronlara saydırmış, biraz da işçi kafasıyla bakmayı deneyin. İşçiler haklarını veren, mütevazi yaşayan işverene saygı duymazlar. Ucuz arabaya binen patronu adam yerine koymazlar, laubali davranırlar. Ama günde 10 saat çalıştırıp asgari ücret veren, işçinin boğazından kesip altına mercedes çeken patronu görünce önlerini iliklerler. Haklarını aramayı bilmezler, işsiz kalma korkusuyla örgütlenmekten kaçınırlar. Kendi aralarında konuşurken isyankardırlar, gidip patronla konuşalım dediğinizde tamam derler ama odanın kapısına gelince arkanızda kimseyi bulamazsınız.

Bu işçi milletine aldığı maaş çok bile. Bunları karın tokluğuna çalıştıracaksın, zaten ses etmezler.
  • Pantherus IV kullanıcısına yanıt
    Geç sen onu..Öyle yurtdışından atıp tutuyor..Bir şekilde (?) kapak atmış oraya..Buraya gelse bir halt yapamayacak adamlar gelmiş bize akıl fikir veriyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyoruk -- 1 Şubat 2020; 11:27:43 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • eyoruk E kullanıcısına yanıt
    Tam da böyle bir şey beklemiştim. Şaşırmadım.
  • İş ilanına bakın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: crashserkan

Böyle bir işte çalışıp tuvalet temizlerken fotoğraf çekinip paylaşmani bekleriz

Alıntıları Göster

• quote:

Orijinalden alıntı: Paorus

Onun öyle yazması bir şey ifade etmez.

İşverenin sapığı var, gıcığı var... var oğlu var. İşveren kendi bakış açısıyla yazmış

• günde 2 posta sakso yazmayı unutmuş.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.