Şimdi Ara

İş Kur'un yetiştirilmek üzere olan kursları?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    şimdi benim aklıma takılan olay şu kurun günlük amele parası verip (para önemli değil) yetiştirilmek üzere açtıgı kurslar var , örneğin bilgi işlem destek uzmanı var şuan , şimdi böyle şeyler inandırıcı gelmiyor pek .
    uzun zamandır kafamı kurcalıyor hiç denemedim , gerçekten varmı böyle şimdi ben hiç bişeyden anlamadıgım halde muhasebeci oldugum halde , bilgi işleme başvuru yapcam onlar alcak beni yetiştircek ve iş sağlıcak bu ne kadar gerçek ? bence mulakatı bile geçemeyiz bi temelinin olması gerekiyormu acaba , mesela web tasarım istiyosun ama ondan önce okulunu okuman gerekiyormu acaba ,
    Lütfen bilenler tescilli şekilde bilgilendirebilir mi beni !. Teşekkürler ....

• her şekilde iş saglamıyor. bir kısmı istihdam garantil, onlarda 3-5 kişi alıyor.
    gerisi bi kaç bişi gösterip salıyolar sokaga.
    ama iyi olur bi kaç bişi ögrenmiş olursunuz.

neden sistem bu halde peki, olayı özel sektör yapıyor.
    yani senproje götürüyorsun, falanca iş kolunda egitim verelim kurs açalım diye
    onlarda ok derse, kırıyorsun parayı. gerisindede kögrencinin ne ögrendiginin pek bir önemi kalmıyor.
    tabi hepsi böle değil. gercekten bişeyler ögrenen insanlarda var ama dediğiniz gibi, 1 -2 yılda ögrenilen meslegi 3 ayda nasıl ögretecekler?

yani belliolmaz. şans :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: fizisyen

her şekilde iş saglamıyor. bir kısmı istihdam garantil, onlarda 3-5 kişi alıyor.
    gerisi bi kaç bişi gösterip salıyolar sokaga.
    ama iyi olur bi kaç bişi ögrenmiş olursunuz.

neden sistem bu halde peki, olayı özel sektör yapıyor.
    yani senproje götürüyorsun, falanca iş kolunda egitim verelim kurs açalım diye
    onlarda ok derse, kırıyorsun parayı. gerisindede kögrencinin ne ögrendiginin pek bir önemi kalmıyor.
    tabi hepsi böle değil. gercekten bişeyler ögrenen insanlarda var ama dediğiniz gibi, 1 -2 yılda ögrenilen meslegi 3 ayda nasıl ögretecekler?

yani belliolmaz. şans :)

Teşekkür ederim ,hiç yokdan iyidir dediğiniz gibi zaman kaybı olacak gibime geliyor ama işin iç yüzünü görmeden bişe demek zor gidip bakmak lazım gerçekten öğretiyorlarmı acaba diye, bilgi işlem var şimdilik seçtiğin bi bölümden sonra 2 yıl boyunca farklı bi kurs vermiyorlamış (şimdilik çokta fifi ) ama bakmak lazım bir iki bişey öğreniriz belki gerçekten öğretiyorlardır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sconosciuto -- 22 Nisan 2012; 19:44:40 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.