Şimdi Ara

İş kurmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar herkeze merhaba,ilk önce kendimi tanıtayım.İsmim Aytac,Ankaralıyım,33 yaşındayım,4 yıllık işletme mezunuyum,3 yıldır evliyim ve 2 yaşında bir oğlum var.Donanım haber ailesine yaklaşık 6 yıl önce katılmama rağmen pek uğrama şansım olmadı,kısmet bugüneymiş.:)Konumuza gelelim malumunuz ülke şartlarımı diyim kısmetsizlikmi diyim bilemedim ama hep hayırlısı deyip şükrettik en azından şükretmesini bildik yani açıkcasını söylemek gerekirse işsisizim ülkemizin başta gelen sorunlarından nasibini almış biri olarak yazıyorum sizlere.Allaha şükür eşimin ailesi olsun kendi ailem olsun onların destekleriyle ayaktayız.şimdi ben iş bulamayınca kendi işimi kurmaya karar verdim.Babannemden Allah razı olsun bana iki tane 1+1 daire verdi.Al oğlum işine gücüne bak değerlendir birşeyler yap dedi,oturdugum ev kendi evimiz kira derdimiz yok altımızda arabamızda var(Allahaşükür)tek sıkıntı benim işimin olmaması.şimdi elime böyle bir fırsat geçmişken değerlendirmek istiyorum.Benimde düşüncem evin birini kiraya verip diğerinede böyle bilgisayar donanım,teknik servis,yedek parça,bilgisayar ve sarf malzemeleri satışı olan bir yer açmak gibi bir düşüncem var,elimdeki az biraz sermaye ile bu işe girişmek istiyorum.sizlerin yorumları,önerileri,tavsiyeleri benim için çok önemli.Dikkate alıp yazarsanız sevinirim saygılar...

• Elektirik elektronik servisi tarzı acar ve telefonlara da bakarsan para kazandırabilir. Onun dışında sadece pc ile ilgili acarsan yeni jenerasyon zaten her işini kendi yapıyor utanmasa lehim bile çekicekler 😃 iyi piyasa araştırması yap benim sana tek tavsiyem bu yönde olabilir.
  • Kurdunuz mu hocam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.