Şimdi Ara

iş teklifi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba. 2 gün önce arkadaşım bir teklifinde bulundu. Ama ben bu tarz işlerin güvenli olduğuna inanmıyorum. Sizede bir sorayım dedim. İş en yüksekte bir kişi var başkan dedikleri bu kişi 2 müşteri buluyor ve o 2 kişide 2şer kişi buluyor böle bir üçgen sürekli devam ediyor. Kişi bulundukça para kazanıyorsun ama benim anlamadığım olay ne satıyorsun ne alıyorsun bunları bilmiyorum. Onlarda söylemiyor. Bu konu hakkında bilgisi olanlar açıklarlarsa sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

• dikkat et yoksa _l_ 'i tutarsın
  • Hocam bu bildiğin network marketing işte.Namı değer titan.Türkiye'de bunu düzgün yapan şirket kalmadı.Hiçbulaşma.sistem söyle çalışır: sen para vererek bi ürün alırsın bunlardan örneğin 1gbhost+domain'li bir web sitesi.Artık sistemdesin.Senden şu istenir:senin sistemınde bır sağ bır sol dallar vardır.Buralara üyeler bulman istenır.Sağ dalına 3 üye sol dalına 3 üye buldugunda bunlar senın sanal hesabına para geçirir.Ne kadar üye bulursan o kadar para kazanırsın derler.Ama bunların hepsi saçmalık.Sen hiç bulaşma.1-2 para kazanırsın 5-10 dolar.Ondan sonra kesilir üyeler falan.kalırsın sap gıbı verdıgın para yanar.
  • dediğin gibi oluyor sanırım ben bulaşmıyacağım zaten ama bazen düşünüyorum girsemmi diye ama güvenli gelmiyor. bide sanırım tatil köyü falan diyorlardı onu anlamamıştım.

quote:

Orijinalden alıntı: aykts

Hocam bu bildiğin network marketing işte.Namı değer titan.Türkiye'de bunu düzgün yapan şirket kalmadı.Hiçbulaşma.sistem söyle çalışır: sen para vererek bi ürün alırsın bunlardan örneğin 1gbhost+domain'li bir web sitesi.Artık sistemdesin.Senden şu istenir:senin sistemınde bır sağ bır sol dallar vardır.Buralara üyeler bulman istenır.Sağ dalına 3 üye sol dalına 3 üye buldugunda bunlar senın sanal hesabına para geçirir.Ne kadar üye bulursan o kadar para kazanırsın derler.Ama bunların hepsi saçmalık.Sen hiç bulaşma.1-2 para kazanırsın 5-10 dolar.Ondan sonra kesilir üyeler falan.kalırsın sap gıbı verdıgın para yanar.

• bulaşma.modern dolandırıcılık
  • network marketing işleri aman bulaşma hocam bizim 900 tl miz yandı
  • Bencede sakın bulaşma dostum sadece senin üzerinden para kazanırlar, sen bi halt kazanamazsın hiç sanmıyorum
  • oha nasıl is lan bu hiç bulasma kardes
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.