Şimdi Ara

İş yeri için Digitürk 5500 ytl !!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
16.457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • yeni fiyat 10.500 TL bu fiyatı ödemek zorundasınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: ceyhunist

Lig TV Ticari ile Kazancınıza Kazanç Katın

Lig TV Ticari ile Lig TV'yi işyerinizde izleterek kazancınıza kazanç katabilir, tercih edilen mekan olabilirsiniz. Digiturk ' un sunduğu Lig TV Ticari paketi ile kanal 777 üzerinden Lig TV yi mekanınızda yayınlayabilirsiniz.

2010-2011 Fiyatları

2010-2011 Lig TV Ticari 8 Taksitli fiyatları aşağıdaki gibidir:

A: Bilardo salonları, kahvehaneler, çay bahçeleri, kıraathaneler, cafeler 7.960 TL ( 995 * 8 )

B: İçkisiz restorantlar, otobüs konaklama tesisleri 10.600 TL ( 1.325 * 8 )

C: Barlar, birahaneler, içkili resotrantlar 12.560TL( 1.570 * 8 )

Ayrıca ödemelerde de kolaylık sağlıyoruz. Taksit imkanı sunuyoruz. Hemen başvurmak için bizimle iletişime geçin.

2010– 2011 Sezonu Fiyatları için Bizi Arayın !!!!

DIGITURK Satış ve Servis Hizmetleri

TEL : 0535 555 33 34

yıllık fiyatlarmı bunlar

• evet bu fiyatlar yıllıktır..
  • fiyatlar eski fiyatlardır yenisi bunlar değildir
  • OHA kazığa bak ya
  • Kıraathane için bütün maçları izlemek için taksitli olarak ve HD olarak kaç TL ödeyeceğim ben şimdi? Normal gibi 2-3 ay sonra canın istediği zaman kapattırma iptal ettirme durumumuz yok değil mi?

Burası ilçe 100bin üzeri nüfuslu toplasan 20 mekan da ligtv ya vardır ya yoktur. Alsam parasını çıkarabilirmiyim sizce ?
    Normal 3tl derbi 6tl ücretler. Belki bu yıl fiyatlar artmış artış olur mu ki izleme ücretlerindede. Ben maç izleyenlere su bazen çay vs. ikram edip hoş tutmayı düşünüyorum müşterileri işe yarar mı + olarak kaliteli projeksiyon cihazı ve ses sis. düşünüyorum. Kıraathaneyi devraldık biz 2008 den beri açık bi yerdir ancak hiç lig tv yayını yapılmamış. Haftalık kaç kişi maç izlese ayda bana kar para kalır acaba. Ortalama olarak Ticari ücreti haric sandalye alınacak + projeksiyon cihaz alınacak + ses sis. yaptırılacak + 1 adet lcd tv alınacak = 5 milyar civarı da bunlara harcanır diye düşünüyorum.

• HD olarak yıllık fiyatı 10.500 TL bunun üzerinden hesap yap 102 maçı izleteceksin kaç kişi gelirse hesapla artık ortalama hesabı
  • arkadaşım digiturk ticari fiyatları her yere göre degişir. gelir inceler digiturk çalışanları ona göre fiyat veririler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bigdede

arkadaşım digiturk ticari fiyatları her yere göre degişir. gelir inceler digiturk çalışanları ona göre fiyat veririler.

dağıtım burada 1 firma da onlara desek fiyat çıkarırlar mı ? 10,500tl den daha uygun fiyata alma ihtimalimiz kesin olur mu var mı böyle bi şansımız varsa başvuru yapacağım ??
  • Fiyatlar standartlar değişmez hiç bir bayide resmi fiyatlardır çünkü
  • Digitürk Lig Tv Ticari fiyatları günçellendi Detaylar için iletişime geçebilirsiniz
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.