Şimdi Ara

İş yeri için Digitürk 5500 ytl !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
0
Favori
16.453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar işyeri için digiturk başvurusu yaptım.5.500 ytl ye mal olacaanı sölediler.inanamadım.bilginiz varmı böle bi durumdan?

• O NASIL BİR FİYATMIŞ YA
  • quote:

Orijinalden alıntı: sorcery

O NASIL BİR FİYATMIŞ YA
    yuh o ne yaw.
  • quote:

Orijinalden alıntı: .Alp.

yuh o ne yaw.

Alıntıları Göster
    Galatasaray
    2005-2006 SEZONU KOMBİNE BİLET FİYATLARI (YTL)

VIP1 4275.00 YTL

Bence tekrar düşün

• quote:

Orijinalden alıntı: diamondmonster

Galatasaray
    2005-2006 SEZONU KOMBİNE BİLET FİYATLARI (YTL)

VIP1 4275.00 YTL

Bence tekrar düşün

Alıntıları Göster
    ticari üyelik fiyatları tabiki yüksek senden yine az istemişler digiturk alınacak yerin büyüklüğüne göre bu fiyat daha da artıyor mesela restaurantlar , cafeler 7000 ytl-10000 ytl ye kadar çıkar...

• quote:

Orjinalden alıntı: zalupa

arkadaşlar işyeri için digiturk başvurusu yaptım.5.500 ytl ye mal olacaanı sölediler.inanamadım.bilginiz varmı böle bi durumdan?

Maclari, disaridan gelip ucret odeyerek izleyecek olan musterilere vermeyi planliyorsaniz, fiyatlarin boyle olmasi normal. Yok sadece isyerinde halka acik olmadan kendi isyeri bunyenizdeki insanlara vermeyi planliyorsaniz bence tekrar oturup konusmanizda yarar var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgurtuncel

quote:

arkadaşlar işyeri için digiturk başvurusu yaptım.5.500 ytl ye mal olacaanı sölediler.inanamadım.bilginiz varmı böle bi durumdan?

Maclari, disaridan gelip ucret odeyerek izleyecek olan musterilere vermeyi planliyorsaniz, fiyatlarin boyle olmasi normal. Yok sadece isyerinde halka acik olmadan kendi isyeri bunyenizdeki insanlara vermeyi planliyorsaniz bence tekrar oturup konusmanizda yarar var.
    abi işyerimiz ankara armada da iş kulesinde yani göktelende.kaç kişi çalışıo dediler 15 kişi dedik.direk bu fiyatı verdi.gerekçe olarak ben 15 kişiye ayrı ayrı satsam daha karlıyım dedi.5500 ytl dedi.biz burayı stadyuma çeviremeyiz ki.burası saygın bir yer.zaten armada yönetimide buna izin vermez.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: zalupa

abi işyerimiz ankara armada da iş kulesinde yani göktelende.kaç kişi çalışıo dediler 15 kişi dedik.direk bu fiyatı verdi.gerekçe olarak ben 15 kişiye ayrı ayrı satsam daha karlıyım dedi.5500 ytl dedi.biz burayı stadyuma çeviremeyiz ki.burası saygın bir yer.zaten armada yönetimide buna izin vermez.

Alıntıları Göster
    E o zaman yapacak bisi yok. Belirli kriterler var demekki. Bizim sirket sizin odediginiz paranin 3 katina yakinini odemis uyelik esnasinda. dusunun artik..
  • quote:

E o zaman yapacak bisi yok. Belirli kriterler var demekki. Bizim sirket sizin odediginiz paranin 3 katina yakinini odemis uyelik esnasinda. dusunun artik..

Alıntıları Göster
    abi şirkette kaç tv ye bağlamışlarki.bence biraz saçmalamışlar.şirketiniz halka açık maç mı izlettirio
  • quote:

abi şirkette kaç tv ye bağlamışlarki.bence biraz saçmalamışlar.şirketiniz halka açık maç mı izlettirio

Alıntıları Göster
    bu ne ya kazığa bak . bu lig tv ticari üyelik fiyatı değil mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: propesyonel

bu ne ya kazığa bak . bu lig tv ticari üyelik fiyatı değil mi

Alıntıları Göster
    bende küçük bir cafe açsam digitürk bağlatsam maç izletsem diye hesap yapardım.Meğer kazın ayağı öyle değilmiş.

3 milyondan 25 kişi gelse 75 milyon haftada 3 maçtan 225 olsun.34*225=7650 ytl.

yattı bu iş

ayrıca şirkettekilerde izlemeyiversinler digitürk iş yerinde bu ne lüks!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sorcery -- 7 Eylül 2007; 9:58:46 >

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

ortalama 1500 kisi oluo sirkette. :)

• quote:

quote:

ortalama 1500 kisi oluo sirkette. :)

Alıntıları Göster
    ii güzel diosunda o nasıl bir şirket.ayrıca 1500 kişinin aynı anda izleyemeyeceği kesin.1500 kişi aynı binada olması çok zor bir ihtimal.ona bakarsan benim firma inşaat firması ve sırf 600 den fazla inşaat işçisi var şirket adına kayıtlı.onuda hesaba katmaları çok mantıksız.

• quote:

Orijinalden alıntı: sorcery

bende küçük bir cafe açsam digitürk bağlatsam maç izletsem diye hesap yapardım.Meğer kazın ayağı öyle değilmiş.

yattı bu iş

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: sorcery

yattı bu iş

Şirkete koyarsın anteni standart alırsın üyeliği izletirsin. Vay efendim cezası varmış. Kolayı var sen alma kimler seyredecekse aralarında para toplayıp alsınlar 29.90'lık Lig TV'yi. Çalışanlar getirmişler üyelik kartlarını takmışlar seyrediyorlar. Peşlerinde koşamazsın ya.... Sen çalışanlara gerekli teknik ekipmanı ver onlar ister kart getirsin ister getirmesin. Halka açık olmayan yerler için bu kadar düşünmeye gerek yok.

Digitürk bağlatmak için cafe açılmaz. Zaten hazırda bir kafen vardır LİG TV koyarsın müşterin maç günü de gelir, memnun edersen ayağı alışır maç olmadığında da gelir. Maç günü kazancına bakmak çok doğru değil genel bir katkısı da olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: engunaydin

quote:

Orjinalden alıntı: sorcery

yattı bu iş

Şirkete koyarsın anteni standart alırsın üyeliği izletirsin. Vay efendim cezası varmış. Kolayı var sen alma kimler seyredecekse aralarında para toplayıp alsınlar 29.90'lık Lig TV'yi. Çalışanlar getirmişler üyelik kartlarını takmışlar seyrediyorlar. Peşlerinde koşamazsın ya.... Sen çalışanlara gerekli teknik ekipmanı ver onlar ister kart getirsin ister getirmesin. Halka açık olmayan yerler için bu kadar düşünmeye gerek yok.

Digitürk bağlatmak için cafe açılmaz. Zaten hazırda bir kafen vardır LİG TV koyarsın müşterin maç günü de gelir, memnun edersen ayağı alışır maç olmadığında da gelir. Maç günü kazancına bakmak çok doğru değil genel bir katkısı da olur.

Alıntıları Göster
    Lig TV Ticari ile Kazancınıza Kazanç Katın

Lig TV Ticari ile Lig TV'yi işyerinizde izleterek kazancınıza kazanç katabilir, tercih edilen mekan olabilirsiniz. Digiturk ' un sunduğu Lig TV Ticari paketi ile kanal 777 üzerinden Lig TV yi mekanınızda yayınlayabilirsiniz.

2010-2011 Fiyatları

2010-2011 Lig TV Ticari 8 Taksitli fiyatları aşağıdaki gibidir:

A: Bilardo salonları, kahvehaneler, çay bahçeleri, kıraathaneler, cafeler 7.960 TL ( 995 * 8 )

B: İçkisiz restorantlar, otobüs konaklama tesisleri 10.600 TL ( 1.325 * 8 )

C: Barlar, birahaneler, içkili resotrantlar 12.560TL( 1.570 * 8 )

Ayrıca ödemelerde de kolaylık sağlıyoruz. Taksit imkanı sunuyoruz. Hemen başvurmak için bizimle iletişime geçin.

2010– 2011 Sezonu Fiyatları için Bizi Arayın !!!!

DIGITURK Satış ve Servis Hizmetleri

TEL : 0535 555 33 34

• quote:

Orijinalden alıntı: ceyhunist

Lig TV Ticari ile Kazancınıza Kazanç Katın

Lig TV Ticari ile Lig TV'yi işyerinizde izleterek kazancınıza kazanç katabilir, tercih edilen mekan olabilirsiniz. Digiturk ' un sunduğu Lig TV Ticari paketi ile kanal 777 üzerinden Lig TV yi mekanınızda yayınlayabilirsiniz.

2010-2011 Fiyatları

2010-2011 Lig TV Ticari 8 Taksitli fiyatları aşağıdaki gibidir:

A: Bilardo salonları, kahvehaneler, çay bahçeleri, kıraathaneler, cafeler 7.960 TL ( 995 * 8 )

B: İçkisiz restorantlar, otobüs konaklama tesisleri 10.600 TL ( 1.325 * 8 )

C: Barlar, birahaneler, içkili resotrantlar 12.560TL( 1.570 * 8 )

Ayrıca ödemelerde de kolaylık sağlıyoruz. Taksit imkanı sunuyoruz. Hemen başvurmak için bizimle iletişime geçin.

2010– 2011 Sezonu Fiyatları için Bizi Arayın !!!!

DIGITURK Satış ve Servis Hizmetleri

TEL : 0535 555 33 34

Alıntıları Göster
    99,90 TL'ye Web TV üyesi olursunuz! (Sezon boyunca tüm maçlar için geçerli fiyat)

Bilgisayarı 32' bir LCD TV'ye bağlarsınız; görüntü biraz kötü olur ama maç başına 33 kuruşluk maliyeti düşününce, "hayatta her şeyin net görüntü olmadığı" fikriyle avunursunuz... Zaten, işyerinde maç seyredecek adam da fazla sızlanmasın; patron yapmış bi kıyak... (Haaa, işyerini hafta sonu "o biçim" kullanacaksanız onu bilemem...)

Şirket olduğundan, muhtemelen internet erişiminde kota yoktur (sınırsızdır); buradan da maliyet çıkmaz!

• quote:

Orijinalden alıntı: özbalkesli

99,90 TL'ye Web TV üyesi olursunuz! (Sezon boyunca tüm maçlar için geçerli fiyat)

Bilgisayarı 32' bir LCD TV'ye bağlarsınız; görüntü biraz kötü olur ama maç başına 33 kuruşluk maliyeti düşününce, "hayatta her şeyin net görüntü olmadığı" fikriyle avunursunuz... Zaten, işyerinde maç seyredecek adam da fazla sızlanmasın; patron yapmış bi kıyak... (Haaa, işyerini hafta sonu "o biçim" kullanacaksanız onu bilemem...)

Şirket olduğundan, muhtemelen internet erişiminde kota yoktur (sınırsızdır); buradan da maliyet çıkmaz!

Alıntıları Göster
    60 liradan ekospor fiyatımı vericeklerdi arkşlar bi maç izlemek olmuş en az 5 TL heralde bukadr para isticek digiturk, adamlar köşe olur bütün kafeler

• quote:

Orijinalden alıntı: Shevchenco

60 liradan ekospor fiyatımı vericeklerdi arkşlar bi maç izlemek olmuş en az 5 TL heralde bukadr para isticek digiturk, adamlar köşe olur bütün kafeler

Alıntıları Göster
    dostum işyeri olarak üye olmayın kendi adınıza üye olun..olsun bitsin.

parayla kimseye izletmiceğinize göre.

• quote:

Orijinalden alıntı: cathedral

dostum işyeri olarak üye olmayın kendi adınıza üye olun..olsun bitsin.

parayla kimseye izletmiceğinize göre.

Alıntıları Göster
    2011-2012 ticari , iş yeri üyelikleri ve grupları şu şekildedir

A GRUBU KAHVEHANE KIRATHANE CAFE İÇKİSİZ YEMEKSİZ MEKANLAR

B GRUBU ALKOL BULUNDURMAYAN RESTAURANT GRUPLARI

C ALKOLLU RESTAURANT GRUPLARI

NOT:GRUPLAR METREKARE VE KONUM İTİBARİYLE KENDİ İÇLERİNDEDE GRUPLARA AYRILABİLİRLER

FİYAT BİLGİSİ VE KEŞİF İSTEMEK İÇİN
    TİCARİ SATIŞ BİRİMİ
    541 407 5394
    212 235 2700

• quote:

Orijinalden alıntı: by hadrian

2011-2012 ticari , iş yeri üyelikleri ve grupları şu şekildedir

A GRUBU KAHVEHANE KIRATHANE CAFE İÇKİSİZ YEMEKSİZ MEKANLAR

B GRUBU ALKOL BULUNDURMAYAN RESTAURANT GRUPLARI

C ALKOLLU RESTAURANT GRUPLARI

NOT:GRUPLAR METREKARE VE KONUM İTİBARİYLE KENDİ İÇLERİNDEDE GRUPLARA AYRILABİLİRLER

FİYAT BİLGİSİ VE KEŞİF İSTEMEK İÇİN
    TİCARİ SATIŞ BİRİMİ
    541 407 5394
    212 235 2700

Alıntıları Göster
    merhabalar 70-80 sandalye civarı kıraathanemize ilk defa LİG TV Ticari almayı düşünüyoruz. metrekare olarak da 150 m2 civarı dükkan. ne kadar öderiz ?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.