Şimdi Ara

İş Yerinde Mal Gibi Oturuyorum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
1.283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • maaş ne alıyosun. daha doğrusu bir maaş alıyomusun
  • Tabi tecrübeliyim. Ama merak etme sende tecrübe edeceksin, baksana 3 günlük yevmiyeni çek senetçi abine tahsil ettireceksin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Abrek Cestav

maaş ne alıyosun. daha doğrusu bir maaş alıyomusun

800 dedim 700 veririz dedi işsiz kalmakdan iyidir diye kabul ettim zaten 4 5 aylık bir tecrübem var toplasan yeniyim bu işte fazla pazarlık yapamadım versinde 700 e de razıyım en azından kızla kafeye gittiğimizde ne içecek acaba diye beynimi yormam
  • quote:

Orijinalden alıntı: daigo umehara

eleman yemek getirdi dışardan.patron verdiydi bu numarayı ara diye veresiye yokmuş bana girdi parası bide en palısından sölediydim

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Abrek Cestav

maaş ne alıyosun. daha doğrusu bir maaş alıyomusun

800 dedim 700 veririz dedi işsiz kalmakdan iyidir diye kabul ettim zaten 4 5 aylık bir tecrübem var toplasan yeniyim bu işte fazla pazarlık yapamadım versinde 700 e de razıyım en azından kızla kafeye gittiğimizde ne içecek acaba diye beynimi yormam

ehehehehee buda bizden
  • demekki o da senin işin.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Tavus

quote:

Orijinalden alıntı: Just_Savagery

quote:

eleman yemek getirdi dışardan.patron verdiydi bu numarayı ara diye veresiye yokmuş bana girdi parası bide en palısından sölediydim

patron az önce geldi parasını verdin mi dedi he dedim .herhalde kaç para tuttu diye sorup paramı verecek dedim içimden oğlum niye para verdin dedi hiç oralı olmadı .10 kayme girdi anasını satayımaz öncede patron cıktı yemekçi eleman geldi patronun yediği yemeğin parası için onuda bana yıkacak bu patron anlaşılan nasıl bir yere düştüm anlamadım ki

Oha ahahahahahaha patron sana baya yaslama yapmış.

Bu arada,parasını boşver birşeyler kap geliştir kendini sonra daha iyi yerlere gidersin.Bende ilk başladıgımda senin kadar maaş alıyordum sonra arttı.İş teklifleride geldimi tamam dır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *DeviantART -- 27 Eylül 2011; 17:29:02 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.