Bildirim
İş Yerinde Mal Gibi Oturuyorum
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
inşallah yakalanırsın -
bokrev avi. seziyorum. monwalk yaParak girmemişsindir sabah sabah işe. -
quote:
Orijinalden alıntı: Days Grace
inşallah yakalanırsın
inşallah zaten gözüm tutmadı burayı -
Bize her dakika başı telefon düşüyor teamviewer ın 5 tane kanalı açık 5 kişinin bilgisayarına müdahale ediyorum suan haline şükret. Teknik destek olmanın zararlarıquote:
Orijinalden alıntı: Luka Modric
bokrev avi. seziyorum. monwalk yaParak girmemişsindir sabah sabah işe.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Just_Savagery
Bize her dakika başı telefon düşüyor teamviewer ın 5 tane kanalı açık 5 kişinin bilgisayarına müdahale ediyorum suan haline şükret. Teknik destek olmanın zararları
tmm kardeşde hiç iş olmamasıda çok sıkıcı baksana konu dışında takılıyorum
-
eleman yemek getirdi dışardan.patron verdiydi bu numarayı ara diye veresiye yokmuş bana girdi parası bide en palısından sölediydimquote:
Orijinalden alıntı: daigo umeharaquote:
Bize her dakika başı telefon düşüyor teamviewer ın 5 tane kanalı açık 5 kişinin bilgisayarına müdahale ediyorum suan haline şükret. Teknik destek olmanın zararları
tmm kardeşde hiç iş olmamasıda çok sıkıcı baksana konu dışında takılıyorum
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: daigo umehara
eleman yemek getirdi dışardan.patron verdiydi bu numarayı ara diye veresiye yokmuş bana girdi parası bide en palısından sölediydim
-
Bence yapma hocam kayıt altına alınırsa şantaj yersin patrondanquote:
Orijinalden alıntı: *DeviantARTquote:
eleman yemek getirdi dışardan.patron verdiydi bu numarayı ara diye veresiye yokmuş bana girdi parası bide en palısından sölediydim
Alıntıları Göster
-
quote:
quote:
-
quote:
quote:
-
quote:
Orijinalden alıntı: özgür41
quote:
Orijinalden alıntı: 01001101
quote:
quote:
harbi sandalyeden düştüm
Mobil sürümde sandalyede oturup yazacağına bilgisayarda neden yazmıyorsun ? Kotalıysa sorun yok devam edebilirsin.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Mr.Tavus
quote:
quote:
patron az önce geldi parasını verdin mi dedi he dedim .herhalde kaç para tuttu diye sorup paramı verecek dedim içimden oğlum niye para verdin dedi hiç oralı olmadı .10 kayme girdi anasını satayımaz öncede patron cıktı yemekçi eleman geldi patronun yediği yemeğin parası için onuda bana yıkacak bu patron anlaşılan nasıl bir yere düştüm anlamadım ki
-
işin ne ki kaç ordan. -
quote:
Orijinalden alıntı: altnkrtl
işin ne ki kaç ordan.
bende bilmiyorum işimi .grafiker diye geldik malık gibi oturuyoz -
stajer misinquote:
Orijinalden alıntı: daigo umeharaquote:
Orijinalden alıntı: altnkrtl
işin ne ki kaç ordan.
bende bilmiyorum işimi .grafiker diye geldik malık gibi oturuyoz
Alıntıları Göster -
quote:
quote:
quote:
quote:
patron az önce geldi parasını verdin mi dedi he dedim .herhalde kaç para tuttu diye sorup paramı verecek dedim içimden oğlum niye para verdin dedi hiç oralı olmadı .10 kayme girdi anasını satayımaz öncede patron cıktı yemekçi eleman geldi patronun yediği yemeğin parası için onuda bana yıkacak bu patron anlaşılan nasıl bir yere düştüm anlamadım ki
Sen bütün gün oturarak maaş alacağınımı sanıyordun. Serbest piyasa bu ..., adamın anüsünden kan alırlar! Kamu sektöründe olsan neyse...
-
Kaç ordan kaç çok ciddiyim. Ben de grafik mezunuyum aynı senin gibi bi yere düşmüştüm akşam oldu direkt eve topuk yarın telefon açtım ben işi bıraktım diye. Aman diyim öyle yerler genelde ultra amatör oluyor canın çok sıkılır ilerde söyleyeyim.quote:
Orijinalden alıntı: mstbayarquote:
quote:
quote:
quote:
Sen bütün gün oturarak maaş alacağınımı sanıyordun. Serbest piyasa bu ..., adamın anüsünden kan alırlar! Kamu sektöründe olsan neyse...
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: mstbayar
quote:
quote:
quote:
quote:
senin orandan kan almışlar anlaşılan baya tecrübelisinzaten 3 5 güne avans isterim anlaşılır ne olduğu baktım vermiyor çek senetçi bi abi var ona tahsil ettiririm
-
quote:
Orijinalden alıntı: zenten-
Kaç ordan kaç çok ciddiyim. Ben de grafik mezunuyum aynı senin gibi bi yere düşmüştüm akşam oldu direkt eve topuk yarın telefon açtım ben işi bıraktım diye. Aman diyim öyle yerler genelde ultra amatör oluyor canın çok sıkılır ilerde söyleyeyim.
kardeş emin olmak istiyorum çözemedim adam bir grafiker daha arıyor anlamadım nasıl iş 1 haftaya sezon açılır dedi çinden promosyon ürünleri felan getiriyorlar vermesse ürünleri bavula atar kaçarım
Benzer içerikler
- erkeklerde abazalık nedir
- fırın isimleri
- işletme okumak mantıklı mı
- acı yiyince makattan kan gelmesi
- kıl dönmesi ameliyatı sonrası kanama
- elektrikli bebek arabası
- black friday ne zaman 2024
- prompt mühendisliği nedir
- walmart dolandırıcılığı
- bim para sayma makinesi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X