Bildirim
İş değil staj bulmak bile hayal olacak
JACK & JONES JORLINEN BLEND KNIT SS POLO SN Triko Erkek : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CBXX951L
16 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Ee yani ne yapalım
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Üniler staj yapıyo bilader en azından bizimki yapıyo. Alakasız başlık açıp gelecekte yaşanılabilecek olumsuz olayları anlatıp insanların moralini motivasyonunu bozmaya hakkın yok.
Yoksa ben de gelecekte senin başına gelebilecek olumsuz olaylardan bahsedebilirim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ÇOK DOĞRU.özel sektör gerçekten bataklık.milyonlarca kişi işsiz kaldı.özel sektörün asla garantisi yok.türkiyede memurlar özel sektöre göre çok daha rahat.pandemide maaşlarını kuruşu kuruşuna aldılar.özel sektördekiler ise ücretsiz izin alıp 3 ay para kazanamadı,çoğu da yenı iş arıyor.demem o ki sırtınızı devlete yaslayın.tıpa puan yetıyorsa tıp yazılmalı.25 yaşında 8k maaş vaat eden hiçbir mühendislik yok. -
Hocam bu sekilde umutsuzluk pompalamaktan vazgec. Ne yapalim? Bir sekilde bu ulkede okuyup hayatta kalmaya calisacagiz.Burada bu konulari acmak yerine is aramak senin icin daha faydali olur
Ya arkadaş tamam Sabancı mezunusun hak veriyorum ekonomi çok kötü piyasada iş yok ama neden burada umutsuzluk pompalıyorsun?
geldi yine -
Reis bi sal artık burayı ya. Açacaksan da konu dışına aç konunu
adam burda üni mezunlarının bile(sabancı)yaşadıgı zorlukları anlatıyor.o sıralamaya gidin tıp-diş okuyun diyor.siz neden bu başlıkları açıyorsunuz diyorsunuz.üniyi girdikten sonra paylaşsa ne yazar allah allah.devam hocam takipteyiz. -
Aranacak iş yok 2 milyon kişi geliyor alttan ilan sayısı 24.000quote:
Orijinalden alıntı: fabricioramirez
Hocam bu sekilde umutsuzluk pompalamaktan vazgec. Ne yapalim? Bir sekilde bu ulkede okuyup hayatta kalmaya calisacagiz.Burada bu konulari acmak yerine is aramak senin icin daha faydali olur
hocam sen de sabanci mezunusun allah askina merak ediyorum kac arkadasin is bulamadi mezun olunca? 2 milyon cogu tabela universitesi zaten. İtu odtu sabanci koc boun bilkent mezunu olup da is bulamiyorsan hata sendedir kusura bakma. Piyasada is yoksa is bulan nasil buluyor? Hacettepe isletme mezunu olup yapi kredi genel mudurlugunde calisan var.Sen sabanci mezunu olarak herhangi bir is bulamiyorsan suc sende mi sistemde mi?
Ben de sabancı mezunu bir kişi ve koç mezunu kardeşini tanıyorum. Bu iki kardeş şu anda silikon vadisinde küçük olan Facebook ta büyük olan Quip te çalışıyordu. Kesişen yollar derneği diye bi dernekleri var mezun öğrencilere yardın ediyorlar. Yani işin özeti sen iş bulamıyorsun diye herkes bulamıcak diye bi şey yok. Dediğim derneği araştırın. Üniversitelerin mezunlarının şimdilerde nerelerde çalıştığına bakın. Forumdan insanların sözlerine inanmayın gidin kendiniz bakın nerelerde çalışıyolar kendi kararınızı verin.
Bizim bölümden %30 filandır. Zaten o dandik üni mexunları bulduğu için iyi üni mezunları bulamıyorquote:
hocam sen de sabanci mezunusun allah askina merak ediyorum kac arkadasin is bulamadi mezun olunca? 2 milyon cogu tabela universitesi zaten. İtu odtu sabanci koc boun bilkent mezunu olup da is bulamiyorsan hata sendedir kusura bakma. Piyasada is yoksa is bulan nasil buluyor? Hacettepe isletme mezunu olup yapi kredi genel mudurlugunde calisan var.Sen sabanci mezunu olarak herhangi bir is bulamiyorsan suc sende mi sistemde mi?
Yani bu konu şimdi kimin ne işine yaradı ? Bravo sen farkındalık düzeyi çok yüksek bi adamsın sen bu ülkeyi çözmüşsün. Boş boş konuşup milletin odağını dağıtma
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Daha sacma bir sey duymadim.Sabancida okumana ragmen kendini hacettepeli kadar gelistiremediysen sorun sendedir.
Lise mezunuyum yaz stajı buldum ne alaka -
Kendini geliştirmekle ne alakası var kardeşim. Boğaziçi mezunu işsizde var aöf mezunu çalışanda. Şimdi geliştirememiş mi boğaziçili? Okulun bi önemi yok her şey şans+torpilquote:
Daha sacma bir sey duymadim.Sabancida okumana ragmen kendini hacettepeli kadar gelistiremediysen sorun sendedir.
burada 18-19 yasindaki cocuklara umutsuzluk asilamak yerine kendine bir seyler kat.is basvurusu yap.sertifika vs almaya calis.hicbir sey elinden gelmiyorsa mulakatsiz sadece puanla alan memurluklar var onlara calis.
1000in üstünde başvurum var toplamquote:
burada 18-19 yasindaki cocuklara umutsuzluk asilamak yerine kendine bir seyler kat.is basvurusu yap.sertifika vs almaya calis.hicbir sey elinden gelmiyorsa mulakatsiz sadece puanla alan memurluklar var onlara calis.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Üniler staj yapıyo bilader en azından bizimki yapıyo. Alakasız başlık açıp gelecekte yaşanılabilecek olumsuz olayları anlatıp insanların moralini motivasyonunu bozmaya hakkın yok.
Yoksa ben de gelecekte senin başına gelebilecek olumsuz olaylardan bahsedebilirim. |
Ee yani ne yapalım
|
Benzer içerikler
- 7 ayda yks kazanılır mı
- üniversite okumak mantıklı mı
- boğaziçi işletme mezunları
- tyt türkçe nasıl fullenir
- benim hocam anahtar kodu
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X