istanbul + ev + aylık 90k maaş iyi mı ? (araba yok) < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi olishernandez -- 22 Ağustos 2024; 21:6:32 > |
istanbul + ev + aylık 90k maaş iyi mı ? (araba yok)
-
-
ömür boyu istanbulda yaşayacağıma intihar ederim daha iyi.mehmet pişkin bile nişantaşı çocuğu olduğu halde amerikada yaşamadığı için türkiyede olduğu için intihar etti.
-
abd'ye taşınıcam zaten 2-3 yıl içinde
istanbul değil tr'de yaşanmaz.
abd'ye taşınayım daha tatile bile gelmeyecem buraya.
-
o zaman adamımsın
-
-
90k maas alan adam buyuk ihtimal uzman veya yuksek muhendis veya profesordur veya bu klasmanda biridir evinin olmasi 30 bin tl kira odememen anlamina gelir ki bu seni +100k maas alan adamlar gibi bir hayat yasamani saglar istanbulda on numara sehirdir florya kadikoy maltepe beykoz cengelkoy buralari buradaki malaklar bilmez ama on numara mekanlardir gayet avrupa standartlarinin bile uzerinde cok iyi bir hayat yasarsin bunlari begenmeyen simarik malin tekidir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben 10 yıllık mühendisim. 3 ayda bir ikramiyeyle 110 bin lira civarı alıyordum. Çok yorucu diye bıraktım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FCD8CF69F -- 25 Ağustos 2024; 15:13:37 > -
Savunma sanayi mi hocam
İstanbul’da kimsenin bilmediği yerleri yazmışsınız, size biri mi söyledi nerden öğrendiniz buraları?
-
Semte göre değişir 2 km gidip semt değişiyorsun İsveçten IRaka geçmiş gibi oluyorsun böyle birşey dünyanın neresinde var
-
Meslek nedir, bence bayağı iyi.
Ev varsa iyi
-
adam avrupa standartlarından daha iyi yaşıyor haberi yok. her şey maddiyat değil.
-
evden çalışıyorum
şirket ingilterede
-
Sen daha birkaç yıl önce yks ye girmedin mi ak ne bu hız
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
90 bin günümüzde para değil. Hele istanbul'da iyi bir restaurantta bir gecelik yemek parası. Ama mütevazi takılıp evden filan çıkmazsan, kira da vermiyorsun, sürünmeden yaşarsın.
-
sen hayatında 90 bin tl'yi bir arada gördün mü la. asgariden hallice maaş alan tiplerin de 90 bin tl'ye para değil demesi yok mu.
Benzer içerikler
- evde basit anten yapımı
- anksiyete cipralex kullananlar
- hasta güvercine ne verilir
- ultracef antibiyotik kullananlar yorumları
- otomatik saat neden durur
- telegram indirim kanalları
- exxen de neler var
- suudi arabistan
- penis nakli
- sodyum iyon batarya
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X