Bildirim
iş yerinde McAfee Web Gateway engelini aşmak?

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
arkadaş bende aynı dertten muzdaribim 15 gündür hiç biryere giremiyoruz bulursan banada haber ver duacın olurum -
Aynen nasıl çözülür bu iş? Youtube a bile giremiyoruz -
McAfee nin yüklü olduğu servera bağlanabilirseniz sorunu çözersiniz arkadaşlar :) -
quote:
Orijinalden alıntı: denizosmanoglu
McAfee nin yüklü olduğu servera bağlanabilirseniz sorunu çözersiniz arkadaşlar :)
Bunu nasıl halledebiliriz? -
Öncelikle serverın ip adresini belirlemen gerek daha sonra uzak masa üstü bağlantısı kurarsın yada servera gidip McAfee nin admin programını bulmalısın ismi şuan için aklıma gelmiyor :\ -
quote:
Orijinalden alıntı: denizosmanoglu
Öncelikle serverın ip adresini belirlemen gerek daha sonra uzak masa üstü bağlantısı kurarsın yada servera gidip McAfee nin admin programını bulmalısın ismi şuan için aklıma gelmiyor :\
Teşekkürler. Yani hiç bir yetkisi olmayan biri bile bu işlemi yapıp raharça nette gezebilir mi? -
Yetkisi olmayan birinin administrator yani yönetici şifrelerini bilebileceğini sanmıyorum :) -
UltraSurf programını deneyin arkadaşlar, ben deniyorum giriyor fakat hızı düşük, diğer türlü SSTP VPN satın almanız gerekir aylık 5$ civarında, eğer 440 numaralı port kapalı değilse gireceğiniz sitelere https:// yazarak girebilrsiniz fakat çoğu sitede işe yaramıyor :)
Farklı DNS ve Proxyler dahi işe yaramıyor, net çözüm SSTP VPN satın almaktır diye düşünüyorum :) -
Evet tabii ki bu da bir çözüm :)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X