Şimdi Ara

iş yerinde McAfee Web Gateway engelini aşmak?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
3.276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

engelini aşabilmenin bir yolu yordamı var mıdır arkadaşlar

• arkadaş bende aynı dertten muzdaribim 15 gündür hiç biryere giremiyoruz bulursan banada haber ver duacın olurum
  • Aynen nasıl çözülür bu iş? Youtube a bile giremiyoruz
  • McAfee nin yüklü olduğu servera bağlanabilirseniz sorunu çözersiniz arkadaşlar :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: denizosmanoglu

McAfee nin yüklü olduğu servera bağlanabilirseniz sorunu çözersiniz arkadaşlar :)

Bunu nasıl halledebiliriz?
  • Öncelikle serverın ip adresini belirlemen gerek daha sonra uzak masa üstü bağlantısı kurarsın yada servera gidip McAfee nin admin programını bulmalısın ismi şuan için aklıma gelmiyor :\
  • quote:

Orijinalden alıntı: denizosmanoglu

Öncelikle serverın ip adresini belirlemen gerek daha sonra uzak masa üstü bağlantısı kurarsın yada servera gidip McAfee nin admin programını bulmalısın ismi şuan için aklıma gelmiyor :\

Teşekkürler. Yani hiç bir yetkisi olmayan biri bile bu işlemi yapıp raharça nette gezebilir mi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yetkisi olmayan birinin administrator yani yönetici şifrelerini bilebileceğini sanmıyorum :)
  • UltraSurf programını deneyin arkadaşlar, ben deniyorum giriyor fakat hızı düşük, diğer türlü SSTP VPN satın almanız gerekir aylık 5$ civarında, eğer 440 numaralı port kapalı değilse gireceğiniz sitelere https:// yazarak girebilrsiniz fakat çoğu sitede işe yaramıyor :)

Farklı DNS ve Proxyler dahi işe yaramıyor, net çözüm SSTP VPN satın almaktır diye düşünüyorum :)
  • Evet tabii ki bu da bir çözüm :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.