Şimdi Ara

İş yerindeki kızla birşeyler olma ihtimali var mı ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
1.687
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam çok dikkat et. Yardımla başlayan ilişkilerden hep korkmuşumdur.

Sana bi anımı anlatayım;

Bi kız arkadaşım vardı. Kız benden büyük 4 yaş... Aynı bölümdeyiz üniversitede, o mezun ben 1 dönem altındaydım. Neyse bu konuları geçelim. Kızı 2 yıldır zaten tanıyodum ve hoşumada gidiyordu ama hiç ciddi anlamda düşünmedim. Aralarda başkası oldu mu? Tabi ki oldu.. Neyse bu kız benle samimileşmeye başladı, bende durmadım samimileştim. Sonra iş öyle bi raddeye geldi ki, baktım sevgili olmuşuz. Olaydan 1 hafta sonra 2 aylığına yurtdışına gittim, orda devam ettik ama hep böyle gizli saklı bir şeyler vardı hissediyordum ama görmezden geliyordum çünkü sevmişim kızı. Neyse çevirileri vardı onlara yardım ediyordum, başka işlerinde yardım ediyodum vs, sonra Türkiye'ye dönünce de devam ettik o çalışıyordu fazla görüşemiyorduk. Kız ailesine ve arkadaşlarına bile bahsetmemiş benden. Ben bikaç ortak arkadaşımıza bahsetmiştim hadi ya fln demişlerdi şaşırmışlardı. Neyse ben yurt dışındayken doğum günü denk gelmişti. Çok güzel jestler yaptım işyerine baya pahalı çiçek yollattım çok şaşırdı sevinmişti vs. Ayrıca baya pahalı küpe almıştım orjinal Swarovski kristali. Yani şemsiye oldu biraz bana o dönem (Öğrenciyim bide ha). Buluştuğumuzda falan benim alışkanlığımdır, hiç bi kıza hesap ödetmem. Hep her şeyini ben ödedim, hediyesini yanıma almıştım "Nerde hediyem nerde hdiyem" diye başımın etini yedi. Neyse verdik hediyesini, mükafatını aldık falan . Sonraaaaaaaaa geldik benim doğum günüme. Hamfendi doğum günümü unutmuş vs öğlen 2 de arıyo, facebooktan gördü herhalde doğum günümü. Ne bi hediye ne bi kutlama hiçbişey olmadı. Neymiş efendim, ramazandan sonra kutlarmşız. O da hiç gerçekleşmedi, bu deli etti tabi beni değerimizi görmüş olduk. Sonra aradan bi süre geçti, bu gizli saklı yapması işleri, bazı çelişkiler falan kafamı bozdu. Kızı bigün buluşmaya çağırıp konuşmaya karar verdim ( o güne göre yarındı). O gün, bikaç sağlam kaynaktan tüm gerçekleri öğrendim. Bu raddeye kadar çoğu işini bana yaptırmıştı, ben de ne bilim sevioz işte hayır dememiştim. Gerçekler ise şu; bu arkadaşın 6 yıllık sözlüsü varmış zaten yurtdışında yaşayan. O süreç içinde 5-6 kişyle çıkmış benim gibi (kullanmak amaçlı) ve birini çok yakından tanıyorum, gidip sonradan onla da muhabbet etmiştim bu konu hakkında. Ertesi gün oldu ben bu mevzuyu hiç açmadım çünkü boğazlardım heralde bu konu açılsa. Ben kafamda olan bahaneleri söyledim ayrılalım dedim, kızın surat 5 karış oldu ağladı üzüldü trip attı bastı gitti. Ondan sonra devamlı mesaj attı sen çok kötü bi insansın tam KPDS zamanı bu yapılır mı vesaire gibi. Beni suçlamaya kötülemeye başladı bende açtım ağzımı yumdum gözümü Dedim insanlar hakkında böyle böyle diyo, ben sana bunu hiç yansıtmadım sus otur... Ama telefonda ağlamalar zırlamalar yalan yere ne yemin etmeler... Beni bu olayı yaşayan arkadaş uyarmamış olsa kızın inanılmaz yalancı olduğu hakkında yemin ederim inanırdım ve arkadaşlarımla aram bozulurdu. Ama 5-6 kaynaktan (çoğu eski dostu... DİKKATİNİZİ ÇEKERİM ESKİ) bunu duyunca insan artık kesin emin oluyor. O eski dostlarıyla da arası çok kötü zaten adam akıllı dostu yokmuş bu kızın, hep yalanlar yüzünden kaybetmiş. Neyse ben sussun artık diye tamam doğru diyosundur vs vs ayağına yattım. Bu bahsettiğim gibi ilişkimiz vardı işte. Bu olaydan sonra kız peşimden koştu deli gibi inanamazsınız. Bıktım artık yani o derece koştu. Ama NEDEN??? Çünkü ben ayrıldım yediremedi kendisine. Beni inandırmak için ne ayaklar yaptı.. "Seni çok seviyorum senden başkasıyla olamaz" , "Hayatımı zehir ettin" , "Çok kötü hissediyorum sensiz kendimi" kelimelerini milyarlarca kez duydum (Acaba ilişki içerisinde neden bu tür bir sevgisi varsa belli etmedi??)

Neyse sonuç:
    Bana çok iyi ders oldu. Ama yurtdışında olmasam bunu farkederdim çok önceden. 3-4 ayımı boşuna harcamış oldum böyle bir yılan için. Kendi işlerini yaptırmak, parasını kullanmak gibi bir alışkanlığı olan bir insan.. Arkadaşları, kendileine bile gelen hediyelerin fiyatı üstünde olurdu dedi... Siz düşünün artık.

Hala da peşimden koşuyor ben arada sırada buluşup arkadaşız ayağına yatıyorum ve o her seferinde bir hüsranmış gibi numara yapıyor.

ŞUANKİ DURUM:
    Kız arkadaşım var, çok mutluyum. Kız hala peşimde Kimbilir daha kaç kişinin peşinden koşuyordur !

Oh be çok yoruldum Ama dünya üzerinde ne pislik insanlar var öğrenin istedim.. Neden gam yemiyorum? Çünkü onla birlikteyken hayatımda başkaları da oldu. Övünülecek bir şey değil ama bu insana onları yaptığım için pişman değilim.

Olayı tüm detaylarıyla anlatamamışımdır elbet. Daha yaşanmış çok şey var ama affola

• inonu88

Vay be sende ne cevherler varmış

Ama sinema daha iyiymiş , bekleyip görcez o zaman...

Ha bu arada son birşey;

Sohbet arasında sen sigaraya sık çıkmıyosun galiba demişti, nerdeyse her saat başı çıkıyorum dedim...Hönk falan oldu, pek karsılasamıyoruz ama dedim...

2. sigaralar bittikten sonra yukarı cıkarken; Bakalım bir daha ne zaman karsılasıcaz dedim,güldü, saat başıydı dimi dedi,evet dedim.En azından birisinde denk geliriz dedim. güldü ve gitti

• ***CoNDoR***

Kıza bak

Paylaştığın için sağol, "kullanılmak" en korktuğum şeylerden biridir.

Senin adına üzülcektim ama mükafatını aldık falan bu kısmı duydum üzülmekten vazgeçtim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Sin -- 23 Kasım 2008; 3:46:11 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: SaGaPo

quote:

Orjinalden alıntı: inonu88

filmlerden bahset kız kesin o kıvama geldiği için falanca filmi çok görmeyi istiyorum diycek anında aa bak gel gidelim bende yanlız sinemaya gitmemiş olurum de böylece olası bi reddedilme durumunda çıkma teklif etmiş gibi değil şurdan şu küllüğü uzatarmısın gibi basit bişey söylemiş olursun.

İLAHİ...

zamanında az mı yapmadık he diyecek gibisin.

he demiycek olsak burda yazarmıydık

• Kullanılmak dedik de aklıma geldi,

Kızın şimdi çalıştığı bölüm kendi branşı değil, bana işletme içinde başka bölümlere geçip geçemeyeceğini biizim bölümde karo açılıp açılmayacağını sormuştu... Ben de açılırsa haber veririrm ama çok sık olmaz dedim.

Ama diğer konusmalarda o konu geçmedi.Temkinliyim
  • hocam yanlız senin durumun artık kale çizgisinden gol atamamaya dönmüş anlattıklarına göre kız senden hoşlanıyo ama adımı senden bekliyo.ayrıca ne kaybedersinki reddedilisen? için içini yiceğine git sor zaten ayrı departmanlardasınız sonuçta ahalksız teklifte bulunmuyosun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mr.Sin

Kullanılmak dedik de aklıma geldi,

Kızın şimdi çalıştığı bölüm kendi branşı değil, bana işletme içinde başka bölümlere geçip geçemeyeceğini biizim bölümde karo açılıp açılmayacağını sormuştu... Ben de açılırsa haber veririrm ama çok sık olmaz dedim.

Ama diğer konusmalarda o konu geçmedi.Temkinliyim

condorun dediği gibi hayata atılan parasını kazanıp kendi ayakları üstünde durmaya çalışan bi kız.dikkat et bu uğurda seni kullanabilir.ki bence öyle.yardım et yardım et sizin orda kadro varmı yardım et

• Usta bi kız senden çok şey istiyorsa ciddi diyorum kork. Ben hareketlerinden bunu sezdiğim için sana bu olayı anlattım. Çoğu kişiye masum istekler gibi görünebilir ama amacı onun kafasında apayrı olabilir. Aman dikkat
  • inonu88

Dur o kadar da içim içimi yemiyor, yavaş yavaş

Gayipten Gelen Ses

Kediden korktuk sen aslan attın karşımıza
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mr.Sin

inonu88

Dur o kadar da içim içimi yemiyor, yavaş yavaş

Gayipten Gelen Ses

Kediden korktuk sen aslan attın karşımıza

nie uzaklaştırıldı la bu
  • harbi niye çizdiler adamı aşık diyemi???
  • quote:

Orjinalden alıntı: inonu88

harbi niye çizdiler adamı aşık diyemi???

hakkatten yaa, bi de sınırsız yemiş
  • Fake diye

Nolcak şimdi bu kız ?
  • Bu konudaki kullanıcılar: azizcinar, Shadow_Shooter, sylargray, osmanözbay

• quote:

Orjinalden alıntı: Shadow_Shooter

evet olay anlaşılmıştır.
  • Ben anlamadım.

Ayrıca tek smlyle cevap vermek yasak...Ne güzel konuşuyoduk adam akklı bir abiydi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ArjesT -- 23 Kasım 2008; 10:17:12 >
  • Up
  • Çizmişler adamı Aşkta kazanıcak demek ki :P
  • yazık cızık atmıslar ama okuyodur belkı. pozısyon buldugunda şut çekmezsen gol atamazsın..
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.