Öncelikle belirtiyim yaş 20, kızın da 20 ya da en fazla 22...
Durum şöyle;
Kızla ilk defa bizim bölüme birkaç evrağı mailine göndermek için sceannerda taratmaya çalışırken karşılaştım.Yardım istedi ve ben de elimden geldiğince yardım ettim.Sonrasında başka bir gün yine geldi ve bu sefer masama kadar gelerek yardım istedi.
Sigaraya çıktığımda 1-2 kere karşılaştım sadece selam verdik birbirimize.Gçenlerde yine bizim bölüme gelmişti ama ben dışardaydım, sonra geldiğimde iş yerındeki arkadaşım kızın benı aradığını(yardım için) söyledi.Benı ararken başka bir isim söylemiş, ismimi yanlıs öğrenmiş sanırım
( Ya böyle sürekli sceanner, fotokopi diyorum ama durum böyle )
Neyse birkaç gün önce yine biizm bölüme geldi, bu sefer ben yanına gittim Nasılsınız falan demek için, benı sormuşsunuz dedim.Evet dedi ismini yanlış biliyormuşum, xx diye arıyordum seni dedi.
İsmin neydi dedi, söyledim.
Peki ben sizi nasıl arıycam dedim, o da ismini söyledi ve birnevi tanışmış olduk.
Ve umutlanmamı sağlayan asıl olay Geçen gün sigara için cıktığımda o da ordaydı ve bu sefer biraz daha özel konulardan bahsettik, okul durumu, ilk iş deneyımlerımız olduğunu, ailesinin burda olmadığını falan filan.Sonra sigara bitti, söndürüp çıkcaktı yukarı... ama ben 1 tane daha yakcam dedim, istersen sen de iç dedim(keşke hiç sigara içmesk )... tamm dedi(ısrar etmedim, yüzündeki tebessümden benle sigara içmenin ya da sohbet etmenın sıkıcı olmadığını anladım).
İşte ailesi burada değil ve bir akrabasıyla kalıyor.Buraya tam alısamadığını, ailesini özlediğini, tek olmanın ya da aileden uzak olmanın zor olduğunu..."Haftasonu tek başına bir yere çıkamıyosun" dedi.
Acaba diyorum,, biraz daha zaman geçtikten sonra bir şekilde uygun anı bulup haftasonu onla görüşmek istediğimi söylesem mi ?
*Burada aklıma takılan birkaç ufak nokta var ;
İş yeri açısından problem olur mu ? ( aynı binadayız ama yaptığımız işler tamamen farklı) Sık sık görüşemeyiz, sadece sigarada Aynı meslek finans
Teklifimi öyle bir zamanda, öyle bir dikkatli yapmalıyım ki beni yanlış anlamasın, asılıyormuş gibi görünmek istemem.
Uzun süredir kimseye aşık olduğum ya da gecelerce düşündüğüm yok, ama onu sevmek istiyorum...
Çok uzun oldu bakalım neler yapabilirz bu konuda
Kız konusu açmış olmak için açmadım, lütfen yorumlarınızda mümkün olduğunda dşkkatli olun
"Haftasonu tek başına bir yere çıkamıyosun'' hocam kız sana kilit noktayı göstermiş.Haftasonu biryerlere gitme teklfini muhabetti koyulaştırdaktan sonra yaparsan heralde yeni bir ilişki seni bekliyor.İçime doğdu bir anda valla nedense,senin iş olur gibi geldi bana
quote:
Orijinalden alıntı: _Kubar_
"Haftasonu tek başına bir yere çıkamıyosun'' hocam kız sana kilit noktayı göstermiş.Haftasonu biryerlere gitme teklfini muhabetti koyulaştırdaktan sonra yaparsan heralde yeni bir ilişki seni bekliyor.İçime doğdu bir anda valla nedense,senin iş olur gibi geldi bana
Bir de şey var , mesela çalışma ortamının nasıl olduğunu sordum.Kişiler arası muhabbetler atmosfer falan...Çok samimi olmuyorum kimseyle dedi, yani laubalileşilmesin diye...
Ki ben ona ilk başta xx hanım ve siz diye yaklaşmıştım.Ama baktım ki o bana sen veya ismimle hitap ediyor.Ben de bu sefer ismiyle hitap ettim...
İnanır mısınız çok zor beğenen biriyimdir ama kızda aradığım tüm özellikler var
Sanki herşey planlanmış gibi , memleketini falan söyledi ...Ben de söyledim bir akrabası da benim memleketimde yaşıyormuş
Ya bir şekilde onla sevgili olmayı istiyorum ama işte tereddüt ettiğim noktalar da benım için çok önemli.
Ama beklerken de kaçırmak istemiyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: Mr.Sin
Bir de şey var , mesela çalışma ortamının nasıl olduğunu sordum.Kişiler arası muhabbetler atmosfer falan...Çok samimi olmuyorum kimseyle dedi, yani laubalileşilmesin diye...
Ki ben ona ilk başta xx hanım ve siz diye yaklaşmıştım.Ama baktım ki o bana sen veya ismimle hitap ediyor.Ben de bu sefer ismiyle hitap ettim...
Sanki herşey planlanmış gibi , memleketini falan söyledi ...Ben de söyledim bir akrabası da benim memleketimde yaşıyormuş
Ya bir şekilde onla sevgili olmayı istiyorum ama işte tereddüt ettiğim noktalar da benım için çok önemli.
Alıntıları Göster
Kafadan hikaye yazsam daha çok yorum gelirdi
quote:
Kafadan hikaye yazsam daha çok yorum gelirdi
Alıntıları Göster
sorman bile kabahat hertürlü yazıl
quote:
Alıntıları Göster
en büyük hatayı yapıyorsun şu an, kızı gözünde büyütüyorsun aradığım tüm özellikler var diyorsun, bu mantıktan bir kere kurtul, kızı ayarlasan bile bu mantık bozar işi, peşinen kıza herşeyinle teslim olursun bu yüzden ağırdan al bunla olmalı bunun gibisini bulamam gibi anlayıştan hemen kurtul
kızla birşey olma ihtimaline gelirsek de kız yalnız ve sana da açık kapı bırakmış, birkaç kere daha konuş et muhabbeti ilerlet sonra fazla üstelemeden laf arası ben de sıkılıyorum falan filan bişiler sokuşturup işte haftasonu buluşup bişiler yapsak fena olmaz mı gibilerinden gir olaya sonrası gelir zaten
ama kıza tutulma potansiyelin çok yüksek kendine hakim ol, kız milleti istisnalar hariç şeytandır, en melek gibi duran en zayıf anında vurur sana feleğin şaşar, bir anda seni bırakır gider bu yüzden yavaştan al fazla kapılma
en büyük hatayı yapıyorsun şu an, kızı gözünde büyütüyorsun aradığım tüm özellikler var diyorsun, bu mantıktan bir kere kurtul, kızı ayarlasan bile bu mantık bozar işi, peşinen kıza herşeyinle teslim olursun bu yüzden ağırdan al bunla olmalı bunun gibisini bulamam gibi anlayıştan hemen kurtul
kızla birşey olma ihtimaline gelirsek de kız yalnız ve sana da açık kapı bırakmış, birkaç kere daha konuş et muhabbeti ilerlet sonra fazla üstelemeden laf arası ben de sıkılıyorum falan filan bişiler sokuşturup işte haftasonu buluşup bişiler yapsak fena olmaz mı gibilerinden gir olaya sonrası gelir zaten
ama kıza tutulma potansiyelin çok yüksek kendine hakim ol, kız milleti istisnalar hariç şeytandır, en melek gibi duran en zayıf anında vurur sana feleğin şaşar, bir anda seni bırakır gider bu yüzden yavaştan al fazla kapılma
Alıntıları Göster
Fikirleriniz için teşekkürler.
Ben zaten dediğim gibi kolay kolay sevmeyen biriyimdir,zaten bu seçicilik ve durmu baştan sona düşünerek baştan vazgeçmem yüzünden sık sık ilişki yaşamışlığım da yok.
Bir anlam da da aşık olma duygusuna bırakmak istiyoru martı kkendimi...Okulda ders stresiydi, işte iş stresi...Stres bitmek bilmiyor.Okulda notlar iyi olsun diye birçok fırsatı kaçırdım iyi de oldu gerçi, şimdi üni mezunu ve işimin basındayım.
O cümleyle acaba gerçekten açık kapı bırakmış mı demek olur ?
2 durum var ;
*ya ben bu şekilde düşünerek haftasonu teklifini yapıp sazan durumuna düşerim, *ya da hiç teklif etmem fırsatı kaçırarak öküzlük yapmış olurum
Bu arada özgüvenim yerinde maddi, manevi iyi bir ilişki için yeterli olduğumu düşünüyoru martık.
Çoğu şansımı maddi durum nedenıyle kacırmıstım zaten...Bir arabam yok işte, onsuz da olur heralde şimdilik
quote:
Fikirleriniz için teşekkürler.
Ben zaten dediğim gibi kolay kolay sevmeyen biriyimdir,zaten bu seçicilik ve durmu baştan sona düşünerek baştan vazgeçmem yüzünden sık sık ilişki yaşamışlığım da yok.
Bir anlam da da aşık olma duygusuna bırakmak istiyoru martı kkendimi...Okulda ders stresiydi, işte iş stresi...Stres bitmek bilmiyor.Okulda notlar iyi olsun diye birçok fırsatı kaçırdım iyi de oldu gerçi, şimdi üni mezunu ve işimin basındayım.
O cümleyle acaba gerçekten açık kapı bırakmış mı demek olur ?
2 durum var ;
*ya ben bu şekilde düşünerek haftasonu teklifini yapıp sazan durumuna düşerim, *ya da hiç teklif etmem fırsatı kaçırarak öküzlük yapmış olurum
Bu arada özgüvenim yerinde maddi, manevi iyi bir ilişki için yeterli olduğumu düşünüyoru martık.
Çoğu şansımı maddi durum nedenıyle kacırmıstım zaten...Bir arabam yok işte, onsuz da olur heralde şimdilik
Alıntıları Göster
araba önemli değil hatta olmaması da iyi, sen yine de fazla hızlı gitme yavaştan al, bir de kız senden büyük olabilirse eğer olabildiğince yaşını sakla, kızdan küçük olmak böle durumlarda bozabiliyor
quote:
Orijinalden alıntı: Batuhan Kılıç
araba önemli değil hatta olmaması da iyi, sen yine de fazla hızlı gitme yavaştan al, bir de kız senden büyük olabilirse eğer olabildiğince yaşını sakla, kızdan küçük olmak böle durumlarda bozabiliyor
Alıntıları Göster
Sakallarım yenı yenı çıkmaya başlasa da yetericne olgun görünüp konuşuyorum
Peki o zaman, bende baştan acele etmemem gerekdiğini düşünüyordum.Siz de umut var diyorsanız hayırlsı olsun
quote:
Peki o zaman, bende baştan acele etmemem gerekdiğini düşünüyordum.Siz de umut var diyorsanız hayırlsı olsun
Alıntıları Göster
istediğin kadar olgun görün konuş yaş küçük kalırsa bazı kızlar takabiliyor benden sölemesi
yavaştan al dediysek de tabi suyunu çıkarma bu haftaiçi olabildiğince muhabbeti arttır, hamleleri sen az yap ondan bekle biraz sonra cuma ya doğru o tarz bir konu açılırsa araya sokuştur, kabul ederse de konu aç bu sefer haftasonu ne yapıcağını konuşalım
quote:
Alıntıları Göster
filmlerden bahset kız kesin o kıvama geldiği için falanca filmi çok görmeyi istiyorum diycek anında aa bak gel gidelim bende yanlız sinemaya gitmemiş olurum de böylece olası bi reddedilme durumunda çıkma teklif etmiş gibi değil şurdan şu küllüğü uzatarmısın gibi basit bişey söylemiş olursun.
quote:
Orijinalden alıntı: Batuhan Kılıç
istediğin kadar olgun görün konuş yaş küçük kalırsa bazı kızlar takabiliyor benden sölemesi
yavaştan al dediysek de tabi suyunu çıkarma bu haftaiçi olabildiğince muhabbeti arttır, hamleleri sen az yap ondan bekle biraz sonra cuma ya doğru o tarz bir konu açılırsa araya sokuştur, kabul ederse de konu aç bu sefer haftasonu ne yapıcağını konuşalım
Alıntıları Göster
Ünideki grubumuzun 4 ü kız 2 si erkekti ve kızların yaşları benden 2-3 yaş büyüktü
quote:
Ünideki grubumuzun 4 ü kız 2 si erkekti ve kızların yaşları benden 2-3 yaş büyüktü
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: Mr.Sin
o üni grubu, okul ortamında sorun olmaz ama ilerki durumlarda olur
quote:
Alıntıları Göster
bence kaçırma kızı sana açık kapıda bırakmış inş. mutlu olursun.
bu arada ne mezunusun. finans dedinde ondan sordum..
quote:
Alıntıları Göster
inonu88
Sinemaya gitme teklifi bana çok basit geliyor ya ( aslında düşününce sinemaya gittikten sonra en azından muhabbet etcek konu olacak, filmdeki duurmlara göre kendımızden örnekler vererk tanıma fırsatımız falan olcak ama...)
Sinemadan başkada nereye davet edilir ki kız ...
quote:
inonu88
Sinemaya gitme teklifi bana çok basit geliyor ya ( aslında düşününce sinemaya gittikten sonra en azından muhabbet etcek konu olacak, filmdeki duurmlara göre kendımızden örnekler vererk tanıma fırsatımız falan olcak ama...)
Alıntıları Göster
Batuhan Kılıç
Haklısın onlar evlecekleri kişinin en az 5-10 yaş büyük olmalarını istiyordu.
poseidon_19 Feykiz işte çok karıştırma
quote:
inonu88
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: Mr.Sin
inonu88
nargileye götürebilirsin vb.çok yer var ama sinema eğerki reddedilme durumunda kıvırmak istiyosan en uygun yer çünkü diğer yerler cafe bar falan direk randevu olduğunu belli eder.hem sen teklif olmiycaksın kız filmlerden birine sana ilgisi varsa(ki bence anlattıklarına göre var) ayy şu filmi görmeden gidersem gözüm açık giderrr gibi bişey söyliycek fikir sanki ondan çıkmış gib olcak.
ama ben niyetimi belli ederim diyosan tabiki trilyon alternatif bulabilirsin.hatta ya işte ben bi gömlek alcam hiç iyi değilimdir seçme konusunda gel sen bi kadın gözüyle bana bi yardımcı olbe hacı be dersin alışveriş merkezine gidersiniz ordada acıktık yaw aha şuraya kurulup iki lokma bişey yiyelim dersin al sana randevu girdabı
quote:
Orijinalden alıntı: inonu88
filmlerden bahset kız kesin o kıvama geldiği için falanca filmi çok görmeyi istiyorum diycek anında aa bak gel gidelim bende yanlız sinemaya gitmemiş olurum de böylece olası bi reddedilme durumunda çıkma teklif etmiş gibi değil şurdan şu küllüğü uzatarmısın gibi basit bişey söylemiş olursun.
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: inonu88
İLAHİ...
zamanında az mı yapmadık he diyecek gibisin.
quote:
inonu88
Alıntıları Göster
Mesela akşam yemeğine gidebilirsiniz. Araba benim için önemli bir unsur ama olmasada önemli değil. Maddi durum iyi olduktan sonra taksiye binersin daha iyi olabilir.
Bana bu iş olur gibi geldi okuduklarımdan anladığım kadarıyla. Umarım herşey istediğiniz gibi olur