Şimdi Ara

İŞ YOK, napacağım?? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
267
Cevap
9
Favori
30.053
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
107 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evlenip 3 çocuk yaparsan elbet bir yerlerden kapı açılacaktır. Önemli bir din aliminin dediğini yapmak elbet hayrı beraberinde getirecektir. He 3 ün üstünde yaparsan bonuslara eşlik edebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÖzgünK

BİM'e gir diyenlere katılmıyorum.

Bir mesleğin varsa onu geliştirmelisin. Mesleğin kasiyerlik değilse başvurmamalısın. Mesleğinde kendini geliştirmek yerine BİM'de zaman öldürerek, mesleğinde gelişecek zamanı bulamazsın. Tabi büyük konuştum ancak doğrusu bu.

Tıp okumuş insan kasiyerlik yapar mı? Yıllarca kasiyerlik yapsa, okulda öğrendiklerini unutur...

Alıntıları Göster
    İşsiz kalınca mesleğimi geliştirmek için, bilgilerimi tazelemek için 3 buçuk ay grafikerlik kursuna da gittim. CV'mi, portfolyomu da geliştirmiş oldum. Ancak iş görüşmelerinde hala 2. görüşmeye bir türlü geçemedim. 2 yıldan fazla tam zamanlı tecrübem yok. 2 yıl dışında serbest işler yapmıştım. Bu işleri yaptım, biliyorum. Ama tahminim az tecrübem olduğu için diğer adayları tercih ediyorlar. Belki 31 yaş da gözlerinde büyüyor olabilir, bilmiyorum..

Kasiyerlik yapamam ya da yaparım demiyorum ama insanın gözünün döndüğü bir an vardır ya, hayırlısı diyorum..

• quote:

Orijinalden alıntı: Pikelenjelo

birikmişin varsa kendi işini kur home office olur başlangıçta bir web sitesi bir instagram hesabı reklam cevre falan derken bence yurursun

atlayabildiğine atlıycan 3 liraysa ıs be slira kitliycen
    birikmişim var.. eğer mesleğimde iş bulamazsam, ki aynı anda başka işlere de bakıyorum.. yani önümüzdeki aylarda artık ne iş olursa olsun bulamazsam girişimci olabilirim..
    eldeki birikmişle uygun bir dükkan tutup, toptan kitap alıp sahaf açabilirim..
    kitap çok satmayabilir, kitaplar için öğrenciler, entelektüeller falan gelir ama asıl fotokopi ve okul ders kitaplarında para var deniyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: LiuKang

Hocam bende 6 ay önce mezun oldum ve iş arıyordum 6 aydır. Geçen hafta bir yere başladım ama benlik biryer olmadıgını gorunce cıktım ordan.(Yazılım işi yoktu daha çok reklamcılıktı).Bugun baska biryerden telefon geldi yazılım şirketinden calısmak ıstedıklerını soyledı oraya baslayacagım.Uzun lafın kısası 6 aydır hiçbiryerden ses cıkmadı 2-3 gorusmeye gıttım cogu donmedi bile 7.aya girerken iş buldum.Sorun olmazsa orda calısmaya baslıcam.Ne zaman gelecegi cidden belli olmuyor. Evde işsiz bir şekilde oturmanın nasıl bir his oldugunu çok iyi biliyorum ve seni çok iyi anlıyorum.Umarım kısa süre içerisinde iş bulur çalışmaya baslarsınız.
    eyvallah kardeşim bu yazın moral oldu. ben de bekliyorum bakalım inşallah bir iş çıkar şu aylarda
  • quote:

Orijinalden alıntı: yazar-çizer

eyvallah kardeşim bu yazın moral oldu. ben de bekliyorum bakalım inşallah bir iş çıkar şu aylarda

Alıntıları Göster
    Bu ara işe alım dönemleri hocam basvurabildigin heryere basvur olumsuz bile donusler oluyor son 1 haftada 4-5 yerden dönüş aldım.Onune gelene basvur elbet birisi dönücek ve buraya iş buldum calısmaya basladım diye yazıcaksın
  • quote:

Orijinalden alıntı: repoliveD

Hocam bence tasarım alanında kendinizi daha fazla geliştirmelisiniz. Daha önce açtığınız bir konudan çalışmalarınıza baktım sizi üzmek istemem ama pek yeterli gözükmüyor. Kullanıyor musunuz bilmiyorum ama Behance ve Dribble gibi siteleri kullanabilirsiniz. Size çok şey katacağını düşünüyorum. Umarım istediğiniz gibi bir iş bulabilirsiniz.

Aslında tasarıma uzun yıllar ara vermiştim sayfada da belirttiğim gibi. Editörlük ve sosyal medya işlerinde çalıştım. Doğrudur pek yeterli değil, bir yandan yine grafiğe çalışıyorum. Dediğiniz yerlere bakıyorum evet. Zaten bu ara grafikten ziyade sosyal medya işleri için görüşmelerim arttı.

Teşekkürler
  • Devlet suriyelilere tonlarca para harcayacağina biraz da kendi vatandaşlarına yardım etsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GR33K

Nişanlıyım. Askerlik bitince düğün yapmayı planlıyoruz eylülde ama maddi sıkıntılar var iş yokluğu düşündürüyor çok. Gelince iş bulamazsam diye kafayı yemek üzereyim şimdiden.

Alıntıları Göster
    Allah mesut etsin kardeşim.. inşallah bulursun.. bence askerlik biterken komutanlara kulak ver, onlar haber veriyor işte askerliğe devam etmek isteyenler ismini yazdırsın diye.. belki maaşlı işin olur o şekilde
  • Anladım hocam inşallah istediğiniz gibi bir iş bulabilirsiniz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LiuKang

Bu ara işe alım dönemleri hocam basvurabildigin heryere basvur olumsuz bile donusler oluyor son 1 haftada 4-5 yerden dönüş aldım.Onune gelene basvur elbet birisi dönücek ve buraya iş buldum calısmaya basladım diye yazıcaksın

Alıntıları Göster
    Eyvallah :) hadi inşallah bulursam o şekil dönerim artık buraya
  • Alanın dışında iş ara, ne olursa.. Madem iş yok başka konulara yönel. Ne yaptığının önemi yok önemli olan uğraş ve para..
    Aynı yaştayız.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-42DBB8773

Alanın dışında iş ara, ne olursa.. Madem iş yok başka konulara yönel. Ne yaptığının önemi yok önemli olan uğraş ve para..
    Aynı yaştayız.
    işte bir yandan burada yazarken bir yandan kariyer ve diğer sitelere yükleniyorum... telefon açık evde bekliyoruz..

sen ne iş yapıyorsun?
  • Portfolyon ve ya çalışmalarını inceleyebileceğimiz bir site yada kataloğun var mı acaba?
  • Ne demek iş yok kesin siz iş beğenmiyorsunuz. yoksa haşmetli reisimiz ülkemizde işsizlik yok iş beğenmeme var diyor.( Ağır ironi içerir)

İmamoğlu dün Bir bugun 2 istihdam oluşturmaz ki . Hem geçen belediyeye sözleşmeli çalışan alımı vardı başvuru yaptınız mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trakyAli-1986 -- 13 Ocak 2020; 19:32:19 >
  • Degerli genc arkadasim. Eminim ki adresi bilen biri cikacaktir,online is yapip para kazanabilecegin platformlar var. Misal photoshop ile sivilcelerini yok ettigin yabanci kisilerden 3 5$ derken gun icerisinde hatiri sayili bir para kazanabilirsin. hele ki dolar bu seviyelerde iken. bir kisi boyle online isler yaparak fena paralar kazanmiyordu, o kisininde mesajini bulursam paylasirim.

sitenin adini hatirlayinca eklerim. bilen birileri yazar zaten.

• SUAVI kullanıcısına yanıt
    Fiverr.com site, orası da ideal ama ödeme konusunu çözmesi lazım, burada düzenli bir iş bulmalı insan çok büyük bir fırsat yakalamazsa, benzer ve esinlenmiş olan Bionluk var, iş görür ancak sıkıntıları da var.

• quote:

Orijinalden alıntı: [F][u][r][k][a][n]

Portfolyon ve ya çalışmalarını inceleyebileceğimiz bir site yada kataloğun var mı acaba?
    Geçen gün çıktısını aldım, elimde dosya olarak mevcut. İş görüşmelerine giderken götürmeye başladım. İnternete hepsini eklemedim ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: trakyAli-1986

Ne demek iş yok kesin siz iş beğenmiyorsunuz. yoksa haşmetli reisimiz ülkemizde işsizlik yok iş beğenmeme var diyor.( Ağır ironi içerir)

İmamoğlu dün Bir bugun 2 istihdam oluşturmaz ki . Hem geçen belediyeye sözleşmeli çalışan alımı vardı başvuru yaptınız mı?
    Haberim yoktu ondan
  • quote:

Orijinalden alıntı: SUAVI

Degerli genc arkadasim. Eminim ki adresi bilen biri cikacaktir,online is yapip para kazanabilecegin platformlar var. Misal photoshop ile sivilcelerini yok ettigin yabanci kisilerden 3 5$ derken gun icerisinde hatiri sayili bir para kazanabilirsin. hele ki dolar bu seviyelerde iken. bir kisi boyle online isler yaparak fena paralar kazanmiyordu, o kisininde mesajini bulursam paylasirim.

sitenin adini hatirlayinca eklerim. bilen birileri yazar zaten.
    İlgilendiğiniz için teşekkür ederim. Güzel fikir
  • quote:

Orijinalden alıntı: kortekes

Maaşı beğenmezsen iş bulamazsın.

Aslında asgari ücret çokta kötü değil
    Üniversite mezunu adama asgari ücret güzellemesi yapılıyor. Bu zihniyet yıllardır ülkeyi yönetiyor işte. Adam evlenme planım var diyor. Böyle insanlar asgari ücret çok da kötü değil diyor.

Asgari ücretle evlenmeye kalk bakayım neler oluyor. Ülke insanının standardını o kadar düşürmeye çalışıp başardılar ki insanlar artık 3 4k parayı iyi para sanıyor. İnsanların hobisi yok, ailecek sinemaya bile gidemiyorsun ama asgari ücret iyi.

İyi tabi ya mükemmel hatta

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.