Şimdi Ara

ISA to converter PCI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
867
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar Haberleşme kartı kullanıyorum ve ISA slotlu. Bildiğiniz üzere yeni anakartlarda ISA slotu mevcut değil. Bildiğim kadarıyla sadece PII PIII bilgisayarda var. Acaba ISA slotunu yeni anakartlarda nasıl kullanabillirim.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• kullanmaniz zor. bunun yerine isa kartinizin pci modelini bulmaniz daha mantikli olacaktir nedeni ise 2002 yilindan beri isa slotun desteginin dogru duzgun kalmayisi...
  • zaten bende başka bi çözüm bulamadım. Yenisini kullanmam için tüm mekanizmayı değiştirmem gerekiyor. o da çok yüksek maliyetli bişey. Acaba elektronik kartlarla uğraşan birine böyle bir kart yaptırabilirmiyim
  • Yaptirmaniz zor. Bu isa kart nedir? buna baska bir cozum bulunabilir.
  • Bende de eskiden kalma çok pahalı bir ISA kartı var. Bu kart için firma program yazdırmış. Bu kartı değiştirmek çok mağliyetli. Bunu yeni bilgisayarlara bağlamak için çevirici var ama yurtdışı kaynaklı ve çok pahalı. Eskiden satılan PCI to ISA çeviricilerden bulma şansım nedir yada USB to ISA:

http://arstech.com/install/ecom-prodshow/usb2isar.html

bunun gibi kartı Ankaradan nerede bulabilirim. Konya sokak kaynaklı bilgisayarcılara sorduruyorum şu anda ama hala bulamadım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.