beyler biraz zor oldu ama bu hatanın kaynağını bulabildim. ilk önce birşey demek istiyorum oda bu virüs lsass.dll den farklıdır L harfiyle başlayan sistemin kendisinindir ı harfiyle başlayanda bizim virüsümüzdür. çeşit çeşit sistem dosyalarının adını kopyalayıp bu virüs bilgisayarınızın içine ediyor :D mesela benim bilgisayarımda explorer.exe açılmıyordu yani ekran siyah sadece mause gözüküyordu eğer sizdede böyle olursa yapmanız gereken çok basit ctrl+alt+del kombosuyla görev yöneticimizi açıyoruz işlemlerden Isass.dll yi buluyoruz, ayrıca bunu sistem dosyasından ayırmanın yoluda kullanıcı adına göre işleme bakmaktır. sizin kullanıcı adınızla olan virüstür. ona sağ tıklayın özelliklerden dosya konumunu kopyalayın sonra uygulamalara gelin boş alana sağ tıklayıp yeni göreve tıklayın. ordanda konumu yapıştırın. o kenarda durcak sizde görev yöneticisine gelip adıyla açıklaması aynı olan sizin kullanıcı adıyla açılmış işlemleri bulup onları sonlandırmak. sonrasında o klasörü yeniden açıp ordaki tüm .exe ile biten şeyleri siliyorsunuz. bunu yaptktan sonra yeni göreve birdaha tıklayıp explorer yazmaktır. böylece ekranınız geri gelir devamında şu dosyaları bulup silin:
local klasöründe başka exe bırakmayın ve program datadada aynısını yapın son olarak şunu indirip çalıştırın nekadar sürdüğü önemsiz açıcaksınız arada okuyun izin isterse evete filan tıklayın bilgisayarı yeniden başlatacak başlatınca txt dosyası açılana kadarda ellemeyin tüm bunları yaptıktan sonra bilgisayarınızda ne siyah ekran nede virüs kalır h.o iyi günler. http://www.gezginler.net/indir/i/7011/