Şimdi Ara

İşbank Yeniyıl Kampanyası 200 TL ye Varan Maxipuan! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
6
Favori
6.139
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Maxipara kampanyasına Trendyol dahil değil.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Üstad ellerine sağlık

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • İyi görmüşsünüz, konuyu takip etmesem ben de güvenle işlem yapmaya devam edecektim.

Şartları daha düzeltmemişler, bakalım olay nereye varacak?

• Teşekkürler hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maxipara 200 kırtasiye ve market
    Nfc+Maxipara+ yılbaşı kombo

• İş Bankası şartlardaki hatadan dolayı mağduriyet yaşatmaz. E maille kazanım sağlanır. Ekran görüntüsünü almanız yeterli

• Ben maxipara kart ile işlem yapıyorum ve sayaç çalışıyor. Gerisi beni bağlamaz. Zaten haftasonu kampanyalarında da maxipara kart dahil oluyordu. Büyük ihtimal dahil olmayan kartlara maxipara kartı yanlışlıkla yazdılar veya kopyala yapıştır yaptılar.

• tbskvk55 T kullanıcısına yanıt
    Konu hakkında müşteri temsilcisi ile görüştüm konudan haberdar olduklarını konunun genel müdürlüğe bildirildiğini kampanyaya hangi kartın dahil olup olmadığının önümüzdeki günlerde güncelleneceğini söylediler.

• Önümüzdeki günlerde mi. Atı alan Üsküdarı geçtikten sonra yani. O zaman ekran görüntüsü almak şart oldu. Teşekkürler hocam

• destannn kullanıcısına yanıt

Daha geçen aylarda önce listeye bir siteyi koyup daha sonra her yerden listeyi silip önceki ayın listesine göre değerlendirme yaptılar bana.

O kadar da güvenmeyin bankalara. Ekran görüntüsü iletmeme rağmen durum bu şekilde yapacak bir şey yok dediler ben de BDDK'ya şikayet ettim.

• Sanki bireysel kartlar ve ticari kartlar diye ayırmış kartları. Bireysel kartlar dahil, ticari kartlar dahil değil benim anladığım.

• Dahil olmayan kartlardan maxiparayi kaldırmışlar. Kalan işlemleri maxipara ile devam edebiliriz sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adioses -- 18 Aralık 2021; 14:23:30 >
  • adioses A kullanıcısına yanıt
    Evet ben de devam edeyim yapmaya en azından kafamız rahat olur

• Hepsipay de sayaç ilerlemiyor nedense dahil degil mi acaba

• Nasıl bir saçmalıksa, bugün provizyondan çıktı ama amazon sayılmıyor. Rezillik

Amazon hediye kartı aldım, sayaç ilermeledi. İşlem provizyonda, çıktığında ilerler mi acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi englishmannn -- 21 Aralık 2021; 8:2:41 >
    Boyner 600tl icin hangi komboyu yapabiliriz arkadaslar ayrica gift kart alsak gecerli olur mu 150tl ve %5 ile 30tl m.puan olursa cok güzel

• englishmannn kullanıcısına yanıt
    Amazon isbankda sektörsüz sayiliyor boşa almissiniz amazon mh kac kez ilettim nerde gectikleri belirsiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 07ENGİNEER -- 21 Aralık 2021; 18:54:6 >
  • 07ENGİNEER 0 kullanıcısına yanıt

Arkadaşım gift yaptı. Sorun yok

Cok tskler hocam aranan kan bulundu yalniz hangi komboyu yapti ogrenir misin %5 de olur mu acaba gift karti magazadan faturai ile almak lazim demi

• 07ENGİNEER 0 kullanıcısına yanıt

Mağazaya ile uğraşmak istiyorsan maxikartla yap 150+10+20 gelsin (yılbaşı kampanyasında ilk harcamayı yaptıysan)

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.