< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Bildirim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
İyi görmüşsünüz, konuyu takip etmesem ben de güvenle işlem yapmaya devam edecektim. Şartları daha düzeltmemişler, bakalım olay nereye varacak? |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Önümüzdeki günlerde mi. Atı alan Üsküdarı geçtikten sonra yani. O zaman ekran görüntüsü almak şart oldu. Teşekkürler hocam < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Daha geçen aylarda önce listeye bir siteyi koyup daha sonra her yerden listeyi silip önceki ayın listesine göre değerlendirme yaptılar bana. O kadar da güvenmeyin bankalara. Ekran görüntüsü iletmeme rağmen durum bu şekilde yapacak bir şey yok dediler ben de BDDK'ya şikayet ettim. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adioses -- 18 Aralık 2021; 14:23:30 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi englishmannn -- 21 Aralık 2021; 8:2:41 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 07ENGİNEER -- 21 Aralık 2021; 18:54:6 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Arkadaşım gift yaptı. Sorun yok < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Mağazaya ile uğraşmak istiyorsan maxikartla yap 150+10+20 gelsin (yılbaşı kampanyasında ilk harcamayı yaptıysan) < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |