Şimdi Ara

İşbankası Bankkartla Silk Alımı Yapılabilirmi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Diğer 2 topic temizlik sonucu gitti Şimdi bir daha soruyorum bir bilen var mı arkadaşlar lütfen İşbnakası Bankkart la Sİlk ALımı Yapılabilirmi (Bankkart Bankamatik kartı tarzı bişi ama para yüklüyken alışveriş yapılabilio)

Not:İnş Buda Silinmez. . .

• Kardeş silk alımı yapabilmen için sanal hesap açtırabildiğin bir banka hesabı gerekiyor. Bunu gidip bankana sorsan daha iyi olmaz mı? ( Bence olur.)
  • o saanl hesabı 15 yaşında bi çocuk yapabilirmi??
  • sanal hesaba falan gerek yok, eğer bankkartın visa yada mastercard özelliği taşıyorsa alabilirsin yoksa alamazsın
  • eger bankamatik kartı değilse tabiki silk alabilirsin ama iş bankasının internet alımı için hesabını açtırman lasım
  • YA KUR'AN CARPSIN IS BANKASINDA CALISMIORUZ ! BUNU NEDEN BIZE SORUON, ARA JOYMAXI:
    CAN CIN COOOON,KREDIKA KARTOVIC IS BANKASI CIAAN ÇİN ÇOON DE, CACA DERLERSE UNUT BU ISI

ALLA ALLA BIZ NE BILELIM !
  • Canım Kardeşim Burası Bir Paylaşım YEri İllaki Bir Bilen Vardır Diye Sorduk Sen Oyunla İlgili Bişey Soracağın Zaman Sro Anasayfasına mı bakıosun acaba
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: BuLLdoZeRrR

YA KUR'AN CARPSIN IS BANKASINDA CALISMIORUZ ! BUNU NEDEN BIZE SORUON, ARA JOYMAXI:
    CAN CIN COOOON,KREDIKA KARTOVIC IS BANKASI CIAAN ÇİN ÇOON DE, CACA DERLERSE UNUT BU ISI

komik olduunumu sanıosun

• quote:

Orjinalden alıntı: ismetcan

Canım Kardeşim Burası Bir Paylaşım YEri İllaki Bir Bilen Vardır Diye Sorduk Sen Oyunla İlgili Bişey Soracağın Zaman Sro Anasayfasına mı bakıosun acaba

Valla bu link dikmen abinin sitesinden ama oda alıntı yapmış . Nese İş Bankası kartıyla alınabiliyor. Ama bence paypal a üye ol önce biraz daha güvenli. Payal üyeliğinin resimli anlatımı :http://forum.dikmen.org/index.php?topic=395.0
    Bu arada paypal geçici olarak durdurulmuş eski haline dönünce notice yayınlıyacaklarmış bilgilerinize Kolay gelsin

• İŞTE BU KADAR BOŞ İNSANLAR VAR :S

quote:

YA KUR'AN CARPSIN IS BANKASINDA CALISMIORUZ ! BUNU NEDEN BIZE SORUON, ARA JOYMAXI:

• quote:

Orjinalden alıntı: YeuEmLangTu

İŞTE BU KADAR BOŞ İNSANLAR VAR :S

quote:

Katılıyorum Bölelerini

• arkadasım ben bankaya sordum internet uzerinden alısveriş yapamıyormussun ama bakkal ve markettlerden alısveriş yapabiliyormussun ama o sanal kart acmayı sormadım veya arastırmadım ama onuda arastıracagım benimde iş bankasında hesabım var ve vısaya uyumlu ama internetten alısverişi acık olmadıgı icin silk alamıyorum her neyse iş bankası banka kartıyla silk alabilen varsa ayrıntılı anlatırsa sevinirim
  • visa uyumluysa hemen bankaya talimat veriyorsun internet üzerinden alışverişlere açılması için...

sanal kart saçmalığını kafanızdan çıkarabilirsiniz... sanal kartla alakası yok silk alabilme durumunun
  • eminmisin arkadasım teleon acsam internet uzerinden alısverise acılmasını izin veriyorum diye talıman versek acılıacak diyorsun hadi bakalım senin dedigin olsun ama ben hic zannetmiyorum deneyen varmı aranızda
  • dediğin gibi visa uyumluysa olması lazım, ammavelakin şubeye gitmeni isteyebilirler. en kolayı bankaya açıp sorman
  • Bankkart la olmuo arkadaşlar online alışveriş zaten Silkroad ın veya Paypal ın bizden isteyeceği bazı bilgiler yok bizde (son kullanma tarihi cart curt. . ) Olmuo yani kredi kartı sahibi lmamız lazım . . .
  • ewet oluo
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.