Şimdi Ara

işbankası fırsatla ile 2 adet sinema bileti hediye (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
166
Cevap
12
Favori
6.968
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hem eşim hem ben katıldım iyi oldu. Teşekkürler.
  • Teşekkürler dostum katıldık, bilet tamamdır. şimdi sıra sevgilide
  • işte ben buna sıcak fırsat derim.
  • Arkadaslar daha once eslestrmistm iptal ettm ve yeniden eslestrdm ama facebookda sayfa gorulemiyor hatasi veriyor. Yani kampnyaya katil sekmesini bulamiyorum.. facebookda firsatla sayfasini acamiyorum. Link falan verebilecek varmi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet0805 -- 7 Eylül 2016; 15:43:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim anlamadığım "Fırsatla uygulamasına katılmak için Facebook izin sayfasına onay verilmesi gerekmektedir." uyarısı alıyorum. Facebook uygulamalar ekranından tüm izinler açık fakat yine de kampanyaya katılamıyorum. Acaba facebook2ta telefonum kayıtlı değil ondan olabilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmet0805

Arkadaslar daha once eslestrmistm iptal ettm ve yeniden eslestrdm ama facebookda sayfa gorulemiyor hatasi veriyor. Yani kampnyaya katil sekmesini bulamiyorum.. facebookda firsatla sayfasini acamiyorum. Link falan verebilecek varmi

aynı şekilde ben de önce eşleştirme iptali yapıp sonra tekrar eşleştirme işlemini gerçekleştirdim. yine facebook sayfasında kampanyaya katıl kısmını bulamadım. "size özel fırsatlardan yararlanmak için bizi takip edin" yazılı bir banner çıkıyor sadece.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ege1903

quote:

Arkadaslar daha once eslestrmistm iptal ettm ve yeniden eslestrdm ama facebookda sayfa gorulemiyor hatasi veriyor. Yani kampnyaya katil sekmesini bulamiyorum.. facebookda firsatla sayfasini acamiyorum. Link falan verebilecek varmi

aynı şekilde ben de önce eşleştirme iptali yapıp sonra tekrar eşleştirme işlemini gerçekleştirdim. yine facebook sayfasında kampanyaya katıl kısmını bulamadım. "size özel fırsatlardan yararlanmak için bizi takip edin" yazılı bir banner çıkıyor sadece.

Aynen ole hocam. Hayirlisi artik cozebilen olursa hbr verrire sevinirz

• quote:

Orijinalden alıntı: ege1903

quote:

Ben de aynı durumdayım çözebilirsiniz alintilayin lütfen

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • mehmet0805 kullanıcısına yanıt
    şimdi mesaj geldi. ilk kez eşleştirme yapan müşteriler için geçerliymiş. o yüzden iptal edip bi daha eşleştirme yapsak da yararlanamıyoruz kampanyadan.
  • ege1903 E kullanıcısına yanıt
    Ben de aynı durumdayım. Twitter'dan #firsatlakazan yazdım. Gelirse haber ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dewre -- 7 Eylül 2016; 17:12:44 >
  • dewre D kullanıcısına yanıt
    ben twitter'dan deneyince red mesajı geldi.
  • Arkadaşlar bende eşleştirme yaptım sadece kampanyaya katıldınız diye bir mesaj geldi.Hediye bilet ile ilgili bir şey yazmıyor.
  • Twitter dan katılırken herkese açık olsun gönderileriniz. yazar yazmaz bana mesaj geldi 23 eylüle kadar sms ile iletilecektir diye.
  • Bize pnr kodmu verecekler yoksa kredi kartınamı yüklüyorlar bileti?

• quote:

Orijinalden alıntı: pusat1249

Bize pnr kodmu verecekler yoksa kredi kartınamı yüklüyorlar bileti?

Geçenkinde karta yüklemişlerdi sanırım.

• Arkadaslar bana smsle bildircez dendi ama sonuç yok bekliyoruz size geldi mi biletler

• Hala mesaj gelmedi bakalım beklemedeyiz. Sizde durumlar nasıl arkadaşlar?
  • Mesaj gelmedi daha

• İşbankta kayıtlı facebook hesabı gözüküyor ama facebook izin onay sorunu bende de var gizlilik ayarları vs halledemedim ben de

• Katildik beklemedeyiz.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.