Şimdi Ara

İşbankası Maximum Sevgililer Günü Kampanyası Toplam 60 TL Maxipuan (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
161
Cevap
11
Favori
8.593
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Kalanina da altın alirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • berkay_b B kullanıcısına yanıt
    Ben internetten almıyorum hiç, dediğini gibi pahalı.kuyumcu yakın zaten bize, o yüzden sordum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jujuuu

Ekstradan bir avantaj sunulmus, hoslanmayan istifade etmez, yine baslamis elestiriler, baskasi daha iyisini sunuyorsa onu degerlendiririz

hayrola paşam, bankanın vekili misin ? avukat mısın ?
    insanların fikirlerini söylemesi neden zoruna gitti
  • is bankasi degil hatta sadece bankalar degil butun sunulan karsiliksiz kampanyalara ayni cumleyi klasik sekilde yaziyorum.. cunku adam sana 100 liralik 6 tane alisveris yapinca 60 lira iade etmek zorunda degil, bunu ekstradan kendi cikarina da gorup sunuyor

ayrica istifade edip etmemek de senin inisiyatifinde ..

kurum bir banka olur baska tarz bir kurum olur farketmez, sundugu bir avantaji bu sekilde degerlendirenler oluyorsa ,ben de o kisileri bu sekilde degerlendiriyorum, tabi sen de beni bu sekilde degerlendirebilirsin

benim acimdan hava hos
  • Hep tüketim kampanyaları.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • GSS Prim Borcu var, 909 TL lik; şimdi ben bunları hergün 101 TL ödesem sizce kabul olur mu kredi kartından?
  • quote:

Orijinalden alıntı: jujuuu

is bankasi degil hatta sadece bankalar degil butun sunulan karsiliksiz kampanyalara ayni cumleyi klasik sekilde yaziyorum.. cunku adam sana 100 liralik 6 tane alisveris yapinca 60 lira iade etmek zorunda degil, bunu ekstradan kendi cikarina da gorup sunuyor

ayrica istifade edip etmemek de senin inisiyatifinde ..

kurum bir banka olur baska tarz bir kurum olur farketmez, sundugu bir avantaji bu sekilde degerlendirenler oluyorsa ,ben de o kisileri bu sekilde degerlendiriyorum, tabi sen de beni bu sekilde degerlendirebilirsin

benim acimdan hava hos

elimde konum komşunun 6 adet dogalgazı var 3 mtv var odenecek paraları nakıt alınıyor maasta benım ıcın beleşten 60 tl zaten durduk yere alışveriş yapmak mantıksızlık herkes ben gibi olsa bankalar kapanır emin ol
  • n11 tekstıl alındı arkadaş aldı ofısten sms geldı sayıldı
  • İgdaş yapan var mı yazarsanız sevinirim
  • İnternetten kampanyaya kayıt olup hemen su faturası yatırdım, 10 tl kazandınız diye onay geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tcmb

İnternetten kampanyaya kayıt olup hemen su faturası yatırdım, 10 tl kazandınız diye onay geldi.

onlıne mı yatırdın su faturasını
  • İGDAS yatırdım okeyledi sms geldi
  • ILKERATLIILKER I kullanıcısına yanıt
    Bunda haklisin bir sey diyemem ama kampanyaya tepkiyi anlamiyorum ,komik geliyor. Birincisi muhattabi yok, kendi kendimize propaganda gibi oluyor ,ikincisi adamin sartlari bunlar, uy uyma o senin bilecegin is

sen derken geneli diyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: ForzAras

GSS Prim Borcu var, 909 TL lik; şimdi ben bunları hergün 101 TL ödesem sizce kabul olur mu kredi kartından?

olur büyük ihtimalle. ben az önce kyk borcumu ödedim 100 tl olarak, hemen mesaj geldi 10 lira kazandınız diye.

önceki haftasonu kampanyalarında da kyk borcumdan puanlar kazanmıştım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ILKERATLIILKER

quote:

Orijinalden alıntı: tcmb

İnternetten kampanyaya kayıt olup hemen su faturası yatırdım, 10 tl kazandınız diye onay geldi.

onlıne mı yatırdın su faturasını

Online evet
  • Ziraat Maximum ile n11 den alışveriş yaptım ama mesaj gelmedi. Kampanya katılım onayı gelmişti.

• bende az önce igdaş'dan 107 tl faturamı ödedim,hiçbi msj gelmedi..kart ziraat max. acaba sadece işbankası max. kartlara mı msj geliyor ?
  • güzel kampanya haber veren arkadaşa teşekkürler.
    Bu sene işbankası'nın kampanyaları gerçekten diğer bankalardan geri kalmıyor
  • ADSL FATURASINI TTNET SİTEDEN KARTLA ÖDESEM OLURMU ?
  • İşte alışveriş sonrası mesaj.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.