Merhaba, mâlum :Uzi:ADSL'nin geleceği yok, güzelim memleketim de KabloNet[Smash] imkânı da yok, o zaman biz de ISDN[OK]'le ilgilenelim dedik. Ama bu seferde TT'nin sadece bir kaç merkezde ISDN POP merkezi olduğunu öğrendik. Bunlar arasında da canım memleketim Balıkesir bulunmamakta. Acep İzmir'deki POP'un bize faydası bulunabilir mi?
isdn kullanmanı tavsiye etmiyorum. Sabit ücret gibi bir seçeneği yok. Normal dial up gibi yani ne kadar bağlanıyorsan o kadar ödüyorsun. 1- modeme o kadar para vereceksin 2- 64 ve 128k bağlanma seçeneğin var. eğer 128 k'dan bağlanırsan telefon tarifesinin 2 katı yazıyor. :) umarım halaaa isdn diye tutturmazsın 56k modemdem biraz hızlı ama deymez. adsl bekle bence.
Evet, fiyat politikası pek de hoşlanılacak cinsten değil, ama ADSL'nin tahminen 2003'ün 2. çeyreğinde geleceğini düşünürsek -şimdilik- pek de kötü değil gibi. Unutmayalım ki, ADSL platformu da olsa bi modeme o kadar parayı bayılacaz. Şirketimize bi WEB Server kurmayı düşünüyoruz, hem Internet çıkışlarımızı da oradan yaparız. Anlayacağınız bize acil bi çözüm lâzım. Hız konusunda ise umarım yanılıyosundur.:)
Turkiye deki ISDN hizmeti hakkinda pek fazla bir bilgim yok ama ISDN alinmaya degmez gibi gozukuyor Turkiyede..
Nedeni ; 64K /128K en yuksek baglanti hizi olarak bulunuyor ISDN hizmetinde , Fiyat konusunda ise hic iyi gozukmuyor.. Eger Fiyati kabul etseniz bile hem zarara ugratir hemde Yavas internetten yakinirsiniz gibime geliyor..
Hancer;
ADSL platformu olsada o modeme o kadar masrafi yapacaksiniz da ; Fark : ADSL de sabit ucret bulunmakta ama ISDN de telefon faturasi gibi ..
Ayrica 128K lik bir baglantinin Web Server kurmaya yetecegini zannetmiyorum ? Kurulur kurulmasina ama iyi bir gorunum olmayacak gibi durur ;-)
Hiz konusunda ise : Turkiyenin Dunyada ISDN hizmetleri uzerine en hizli baglantilari oldugu goz onundedir [:P] Yani Diger ISDN kullanan arkadaslara bakarsak hic memnun degiller hancer simdiden soyleyim daha sonradan pisman olmayin :-)
ısdn bende almanızı tavsiye etmem.. bunun yerine çift taraflı internet hizmetini deneyin derim ama bundada kurulum masrafı tuzlu (2350$) ama aylık ücret makul gibi.(150$= hızlar 512 download 128 upload.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme