excel sonsuz derya, formulleri, pivot table mantığını, power query mantığını öğren gerisi tecrübeyle öğrenilir. Udemy'den kursta alabilirsin. sorması ayıp maaş ne kadar? |
işe alındım fakat hiçbir şey bilmiyorum (1 yıl sonra gelen iş tecrübesi editi) (2. sayfa)
-
-
Sayın forum sakinleri bugün tam 1 senem oldu ve konuyu güncelledim ufak bir kaç şeyi aktarmak istedim konu güncellendi
-
Evet aynen de öyle oldu işe girdim ve gerçektende ordakilerin yapamadığı işleri yapmaya başladım ve çoğu eleman değişti bu sayede oradaki asıl eski ben oldum ve o konuda bilgili kişide ben oldum
-
Hocam tam olarak ne yapıyorsun sektör ne görevın ne
-
Yine hamza baba yine katıksız haklılık vede adamlık -
Mayış nekadar -
quote:
Orijinalden alıntı: hamza5806
Yine hamza baba yine katıksız haklılık vede adamlıkAlıntı
metni:benim pc ile aram iyidir bilmediğim şeyleri de öğrenmeyi severim, her neyse tanıdık vasıtasıyla işe alındım. Tanıdık = her şey (torpil değil referans)
Asıl soru kendi doğrudan başvurup pc ile aram iyi dese alınır mıydı muamma
-
Referans=torpil aslında
Türkiye'de referans veya torpil olmadan düzgün sağlıklı asgari ücret üstü maas imkansiz gibi bir şey -
Aslında torpil hani torpil yapanlar referans diyerek yumuşatıyolar onu kastettim
Tanıdık olursa pcden anlıyom demen yeterli direkt alınırsın ama yazılımcının tanıdık yoksa iş bile bulamayabilir
-
Ben de torpil bulursam direkt dalacam bi ise ozel devlet fark etmez
Yillardir sabrediyordum günah olmasin diye de biz enayiymisiz ne bos adamlar nerelere geldi biz surunuyoruz -
Babanızın veya akrabalarınızın tanıdığı yoksa sonradan imkansız hocam yeni tanıdığın biri de güvenmez sonuçta
-
Doğru
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X