Şimdi Ara

İşe Girdim Yardımınıza İhtiyacım var [Sanırım Köle olarak başvurdum] (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
262
Cevap
5
Favori
24.860
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
319 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: DH | equ*

Sen anlamiyorsun burasi Turkiye turkiye...Soruyorum sana iste cevap ver 50metre kare dukkan bir corbaci 18 yasinda komi aldin ise bu cocuga suan 3bin kusur lira maas sabah 8 5 mesai veya 4 12 . Fazla mesaisine para..veren bir yer var mi? Sen suan yarin dukkan acip isveren olsan verebilir misin ?

İş yapıyorsam o sorumluluga girmişsem tabi ki hakkını vereceğiz neden vermeyeyim hesabımı kıtabımı yapmadan dukkan mı acılır veya işletilir cocuk oyuncagı mı? ee kanunda zaten bunu buyurmuş yasal olan bir şeyi ben kendim yorumlayıp kafama gore iş yapamam ki daha neyin davası bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrSAVIOR -- 23 Mart 2018; 13:53:37 >
  • Dün itibarıyla işi bıraktım arkadaşlar, Starbucks ile görüşmem oldu gidip görüştüm ve aradılar.İnsan kaynakları gerekli bilgi için size dönecektir dediler.Evraklar hakkında vermek için arayacaklar onu bekliyorum kısa sürede ararlar umarım.

İşten çıkarken istifa mı yazarak çıktım.Paramı tam aldığımla ilgili imza attırdılar fakat not olarak 15 günlük alacağım olduğunu belirttim.1 Nisanda gelip onu alabilirsin dediler.

Bilgilendirme yapan her arkadaş için teşekkür ederim.Starbucksla maaşı daha konuşmadım ama 7.5 saat çalışma 1 saat izin olmak şeklinde 8.5 saatlik bir çalışma saatleri var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.