Şimdi Ara

işe gitmek cehennem azabıdır (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
1
Favori
2.884
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
39 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

hajı greencarda başvurmadım hala. naapsam acaba yahu. reentry permit ile girişi 2 yıl uzatırız ama yeterli olur mu acaba.
  • Aylakçı olmaktan memnunsan aynen devam et.
  • Sevdigin isi yapacaksin yoksa calismak tabiki iskence olur ama sevdigin isi yap bakalim o zaman calisiyorum bile demezsin
  • pakaji kullanıcısına yanıt
    Hocam sana green card cikma sansi yok ki, hala hayal kuruyon :D okumus etmis, kulturlu adap yol yordam bilen, dil bilen kime cikmis green card da sana cikacak. Belki apaci olsan, kendi dilini bile konusamasan, meslegin falan olmasa, o zaman 90% cikar derdim ama maalesef simdi kriter disisin dostum :D
  • sensaura kullanıcısına yanıt
    belki beni yanlış tanıdın :) belki abuk sabuk adamın biriyim. bana çıkar o. başvuruyum ona, zaten açıklanması mayıs 2020, ilk gidiş ekim 2020. ekimde gidip 2 yıllık re entry permit alsam ordan, tayyeap 2023 kutlamaları yapmadan 2022 ekimde orda olurum. ya ekime ya da.. :) bak ben sana dedim, abuk sabuk adamım. bu çıkar bana :)
  • eeee.....!!??

gitme kardeşim, seni zorlayan yok. (affedersin üslubun için ama saçmalık bu fikirler)

o zaman kendi işini kuracaksın ve o zaman %90 çalışarak ömrünü tamamlayacaksın :)) karar senin...
  • Başkasının işinde çalışmak istemiyorsan kendi işinde çalış(dükkan aç, yatırım yap) demiyorum, sebze sat pazara çık. Hiç çalışmak istemiyorsan bir bah bahçe bul kendine ek biç yetiştir. Unutma ki ne olursa olsun çalışmak zorundasın, ister kapitalist düzenin çarklarında ki bir dişli olursun bizim gibi ister köyde kendi yiyeceğini yetiştiren bir birey ama çalışacaksın. O yüzden isyan etme yolunu çiz. Nasıl çalışıp yaşayacağına karar ver.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sevdiğin işi yapacaksın da bu ülkede imkansıza yakın...
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.