Şimdi Ara

ishal için ilaç? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
117.780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Debaser

Hocam bu aralar salgın varmış. Ben de yakalandım, afedersin ama resmen su s.çıyordum, hatta sıvı kaybından tansiyonum düştü 4 şişe serum yedim.
    İshal problemine gelince, Reflor adında bi ilaç var, al iç. 1 tatlı kaşığı Türk kahvesinin üzerine birkaç damna limon sık, öyle yut. Bol bol muz ve karadut ye. Öğle, akşam yemeğinde kaynamış patates ye. Yağlı şeyler yeme. Kaybettiğin sıvıları geri kazanmak için bol bol su ve şeftali suyu iç.

EHEC bakterisi gazileri.
  • reflor kapsül
    kuru çay
  • quote:

Orijinalden alıntı: Semih Öztürk

quote:

Orijinalden alıntı: Göktuğ VATANSEVER

Çay bardağına bir miktar türk kahvesi koy.Kahvenin üstünede cıvık olacak şekilde limon sık.B*kun kalas gibi olmassa gel kafama sık.

kuru türk kahvesi yut yuta bildigin kadar
  • quote:

quote:

Çay bardağına bir miktar türk kahvesi koy.Kahvenin üstünede cıvık olacak şekilde limon sık.B*kun kalas gibi olmassa gel kafama sık.

sık yazan yeri s.ç okudum ya

arkadasım cok geçmiş olsun bolbol su ve arkadasın dedıgı gıbı şeftalı suyu ıc..

ayrıca patates kaynatın onu ye..ayrıca annene sole pirinc lapası yapsın cok ıyı gelıo

• quote:

Orijinalden alıntı: <flame>

quote:

quote:

ayrıca patates kaynatın onu ye..ayrıca annene sole pirinc lapası yapsın cok ıyı gelıo

Pirinç lapasını ben köpeğime yediriyordum ishal olduğu zaman

• quote:

Orijinalden alıntı: TheRummer

quote:

quote:

quote:

Pirinç lapasını ben köpeğime yediriyordum ishal olduğu zaman

oldu mu ama şimdi..

bende yedim ne var

• quote:

• sağolun tşk ederim şuan korkudan evden çıkamıyorum gurul gurul gidiyor bağırsaklarım full su hissedebiliyorum şu ilaç işe yarasa bari
  • İshalle ilgili bir anımı anlatayım.

9.sınıftayım. O zaman 19 Mayıs' a gösteri hazırlamışız. Gittim 19 Mayıs'a yüzlerce adam var stadda. Stadda resmi geçiş yapıyoruz benim karnım nasıl ağrıyor. Sanki yerinden çıkacak gibi. Bir anda bir sağanak başladı. 2 dk durabildi millet hemen ertelediler 19 mayısı Cumartesi gününe. Ben sevinçten ölüyorum. Orda sıçsam bütün şehre rezil olacaz. Neyse koşa koşa eve gitmeye başladım. Koşunca dahadamı azıyor bu melet noluyorsa. Eve geldim kapıyı çalıyorum, baslı tutuyorum. Tam annem açtı kapıyı koşa koşa merdivenleri çıkarken aman tanrım bir ıslaklık. Direk koşa koşa banyoya daldım. Paçadan akmak deyimini o zaman anladım. Nalet olsun öyle güne gerisini anlatmak istemiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kızıldag -- 4 Temmuz 2011; 17:56:05 >

• quote:

Orijinalden alıntı: FearlessPunisher

sağolun tşk ederim şuan korkudan evden çıkamıyorum gurul gurul gidiyor bağırsaklarım full su hissedebiliyorum şu ilaç işe yarasa bari

çok ciddi bu durum yalnız..olmazsa aksama acil gidersın arkadasım serum baglasınlar..allah korusun ishal baya tehlikeli..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: FearlessPunisher

sağolun tşk ederim şuan korkudan evden çıkamıyorum gurul gurul gidiyor bağırsaklarım full su hissedebiliyorum şu ilaç işe yarasa bari

çok ciddi bu durum yalnız..olmazsa aksama acil gidersın arkadasım serum baglasınlar..allah korusun ishal baya tehlikeli..

ilaç aldım bekliyorum bakalım geçer inşallah ya havalar yüzünden oldu bi sıcak bi soğuk berbat oldu

@kızıldağ

aynen tutulmuyor malesef su olduğu için kayıp gidiyor delikten
  • ishalin ne kaynaklı olduğunu bilmeden yapay flora kullanmak nasıl bir bilinçsizlik. Bağırsak floranı gereksiz yere değiştirirsen ömür boyu gaz sorunu yaşarsın. İshalin yüzlerce sebebi olabilir. Bir araştırma hastahanesine gidip gaita mikro testi yaptırman lazım. Buraya sorana kadar da doktora gidebilirdin hastalık bu şakaya gelmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: PrinceOfPersia

ishalin ne kaynaklı olduğunu bilmeden yapay flora kullanmak nasıl bir bilinçsizlik. Bağırsak floranı gereksiz yere değiştirirsen ömür boyu gaz sorunu yaşarsın. İshalin yüzlerce sebebi olabilir. Bir araştırma hastahanesine gidip gaita mikro testi yaptırman lazım. Buraya sorana kadar da doktora gidebilirdin hastalık bu şakaya gelmez

hocam tşk ederim aydınlattın bizide aşırı şikayetim yok sadece tutamıyorum şuan kanlı ishal falanda değilim bu gece kötüleşirsem hemen giderim acile zaten kendimi biliyorum ben şuan rahatım yani
  • KARDEŞ GEÇMİŞ OLSUN ÖNCELİKLE AMA SANA TAVSİYEM DOKTARA GİT BİR İLAÇ AL
  • quote:

Orijinalden alıntı: transporter81
    KARDEŞ GEÇMİŞ OLSUN ÖNCELİKLE AMA SANA TAVSİYEM DOKTARA GİT BİR İLAÇ AL

aldım kardeş bekliyorum bakalım etkisini gösterecekmi
  • quote:

Orijinalden alıntı:

dışkında kan olup olmadığına sen bakarak karar veremezsin. mikroskobik düzeyde kan olabilir. eğer geçmezse aksatmadan doktora görün. yaz ayındayız zaten vucüdumuz s,vı kaybı yaşıyor üstüne bir de ishalle birlikte oluşan sıvı kaybı kötü durumlara yol açabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PrinceOfPersia -- 4 Temmuz 2011; 18:09:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PrinceOfPersia

quote:

Orijinalden alıntı:

dışkında kan olup olmadığına sen bakarak karar veremezsin. mikroskobik düzeyde kan olabilir. eğer geçmezse aksatmadan doktora görün. yaz ayındayız zaten vucüdumuz s,vı kaybı yaşıyor üstüne bir de ishalle birlikte oluşan sıvı kaybı kötü durumlara yol açabilir

tşk ederim uyarınızı sikkate alıyorum hocam bakalım nasıl seyredecek bol su içiyorum
  • Eski bi konu geldi aklıma. Eleman yazmıştı.

''1 kilo leblebi ye vernikli keser sapı gibi s.çarsın''
  • 2 muz+sekersiz kahve+2 doz reflor
    sabaha biseyin kalmaz.
  • Bol bol kavun ye birde üsüne su iç.

Sakın bunu deneme.Kahve limon en iyi yöntemdir.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.