Şimdi Ara

ishal için ilaç? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
117.738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler hastanedeyim çok tuz kaybettiğim için serum taktılar sabaha kadar müşahade altında durucakmışım:(
  • quote:

Orijinalden alıntı: FearlessPunisher

beyler hastanedeyim çok tuz kaybettiğim için serum taktılar sabaha kadar müşahade altında durucakmışım:(

Geçmiş olsun hocam.Durum ciddi galiba serum falan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Göktuğ VATANSEVER

quote:

beyler hastanedeyim çok tuz kaybettiğim için serum taktılar sabaha kadar müşahade altında durucakmışım:(

tşk ederim doktor ciddi birşey değil soğuk almışssın dedi ve beni buraya hapsetti 2 serum vericeklermiş durumumda değişiklik olmasssa 1. yarılandı bakalım hayırlısı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Damarlı Kobra -- 4 Temmuz 2011; 23:25:43 >
  • Lomotil etkilidir. Ancak şöyle bir durum var belki içinizde mikrop vardır ve ishal sayesinde o mikrobu atıyorsunuzdur. Siz ilaç alarak ishali durdurursunuz ancak mikropta atılmadan içinizde kalır daha tehlikeli olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Miko_93

bol miktarda

taze kayısı
    üzüm
    erik
    kiraz
    kavun ya da
    karpuz tüket

Miko_93 kardeşim sanırım yanlış yazdın,kayısı ishal yapar diye biliyorum,ama şeftali kabız yapar,yani ishalin düşmanı.
    İshal olan enerji kaybeder bu yüzden üzüm karpuz kiraz ye denebilir ama enerji kazanabilmek içindir,ama ishali de arttırabilir.

İshale en kolay çözüm şeftali yemektir.Bire bir hılzı çözüm olmaz ama şu mevsimde en kolay yardımcı çözümlerdendir,Zaten arkadaş eczaneden ilaç arıyor ki,meyvaya gerek kalmaz.Yine de şeftali yemeyi unutma.Kayısı ve karpuzu da bir süre yeme.
  • quote:

quote:

quote:

tşk ederim doktor ciddi birşey değil soğuk almışssın dedi ve beni buraya hapsetti 2 serum vericeklermiş durumumda değişiklik olmasssa 1. yarılandı bakalım hayırlısı

çok geçmiş olsun ya.. 2 şişe vermiş bıde cok su kaybetmişsin bak iyikide gitmişsin..

• Başıma gelen gelmiş hocam. Ben 4 serum yemiştim, 11 saat hastanelerdeydim. Sem 2 serum yiyeceksin. Doktordan 1 serum daha iste, fazla serum göz çıkarmaz :) tekrar geçmiş olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: <flame>

quote:

quote:

quote:

çok geçmiş olsun ya.. 2 şişe vermiş bıde cok su kaybetmişsin bak iyikide gitmişsin..

tşk ederim aman kendinize dikkat edin salgın var dedi hemşire bana el temizliğinize çok dikkat etmeliymişiz

• quote:

Orijinalden alıntı: NetAnket.Net

quote:

bol miktarda

taze kayısı
    üzüm
    erik
    kiraz
    kavun ya da
    karpuz tüket

Miko_93 kardeşim sanırım yanlış yazdın,kayısı ishal yapar diye biliyorum,ama şeftali kabız yapar,yani ishalin düşmanı.
    İshal olan enerji kaybeder bu yüzden üzüm karpuz kiraz ye denebilir ama enerji kazanabilmek içindir,ama ishali de arttırabilir.

İshale en kolay çözüm şeftali yemektir.Bire bir hılzı çözüm olmaz ama şu mevsimde en kolay yardımcı çözümlerdendir,Zaten arkadaş eczaneden ilaç arıyor ki,meyvaya gerek kalmaz.Yine de şeftali yemeyi unutma.Kayısı ve karpuzu da bir süre yeme.

Kaynak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MK* -- 4 Temmuz 2011; 23:37:44 >

• hocam samakele iç tavsiye ederim
  • quote:

Çay bardağına bir miktar türk kahvesi koy.Kahvenin üstünede cıvık olacak şekilde limon sık.B*kun kalas gibi olmassa gel kafama sık.

• hocam içe doğru zıç.
  • ercefuryl 2 tane aldınmı tamamdır
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: NetAnket.Net

quote:

bol miktarda

taze kayısı
    üzüm
    erik
    kiraz
    kavun ya da
    karpuz tüket

Kaynak

Sen kaynak göstermemişsin ama ben göstereyim dostum.
    http://www.ailevekadin.com/yazar.asp?pg=8&id=599&yid=3

http://www.saglikvebeslenme.com/ishal-tedavisinde-beslenme-nasil-olmalidir-118.html

http://www.dogalveguzel.com/ishale-ne-iyi-gelir-ishale-iyi-gelen-bitkisel-tedaviler.html

buralardaki yazılar ishale şeftali yada eftali suyunun faydası olduğunu yazar.

Kayısının da kabızlığa yardımcı olabileceği yazar.

Biraz daha araştırınca ishal aşamasında karpuz ve kayısının yenmemesi gerektiği,ama ishal bitince kaybedilen enerjiyi kazanmak için enerji kazandıran meyvalar zaten önerilir.

Google da ishale çözüm - ishale meyva - ishalin düşmanı gibi kelime gruplarını araştırın,faydalı bilgiler çıkar karşınıza.

• quote:

Çay bardağına bir miktar türk kahvesi koy.Kahvenin üstünede cıvık olacak şekilde limon sık.B*kun kalas gibi olmassa gel kafama sık.

• Reflor
  • nasıl bir konu bu yahu
  • Fitil

Pardon en iyisi Kahve+Limon ya da Karanfil
  • quote:

Orijinalden alıntı: Life Eternal

quote:

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.