Şimdi Ara

Ishal oldum cok acıl yardım (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
49
Cevap
0
Favori
112.068
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bazen hiçbiri işe yaramaz, doktor şart olur
  • bugün ishal yüzünden ilk defa kuru kahve limon yuttum ve kesinlikle tavsiye etmiyorum az kalsın boğuluyordum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umut9334 -- 18 Temmuz 2013; 20:54:07 >
  • Kuşlarda ishalin hangi hastalıklardan kaynaklandığını araştırırken bu konuya geldim.=)) Herkez kulaktan dolma bişeyler yazmış yok kola yok gazoz yapacağınız tek şey aç karnına 8 10 tane kuru karanfili ortadan kırarak suyla birlikte yutmaktır. Aç karnına bunu yuttuktan sonra ilk yemeğinizi haşlanmış patates ve prinç lapasıyla yiyin. İshal kesileceği gibi bağırsak floranızda bir müdded sonra yeniden düzenlenecektir. Hayvanlar üzerine araştırma yapıyorum yanlış anlamayın köpeğimide bu şekilde kurtardım kanlı ishali vardı ve veterinerler çözüm olamadılar bunu uygulamasam az daha ölüyordu hayvan. Bu arada karanfil ender saraçoğlu tavsiyesidir hayvanlarla ilgili verdiğim örnekler yanlış anlaşılmasın.İshal kesildikten sonra elektrolit yüklerseniz bünyenize iyi olur.
  • koray_a K kullanıcısına yanıt
    Kulaktan dolma bilgilerden bahsederek başlamışsınız konuya. Fakat sizin bahsettikleriniz de bu durumdan pek farklı değil. Köpeğinizin kanlı ishal olduğundan ve veteriner hekimlerin kurtaramayıp kendi yöntemlerinizle köpeğinizi iyileştirdiğinizi söylemişsiniz. Herşeyin en başında kanlı ishal viral bir hastalıktır hatta yavru köpeklerde ölümcüldür ve aşısı da vardır. Viral bir hastalığı karanfil yutarak iyileştiremezsiniz. Bunları nerden biliyorsunuz diye soracak olursanız ben de bir veteriner hekimim ve okuduklarımdan son derece rahatsız oldum. Dolayısıyla bir cevap yazma ihtiyacı duydum. Umarım bundan sonra siz de bilmediğiniz konularda başkalarını da düşünerek yorum yapmamaya özen gösterirsiniz.
  • Kusura bakmada ben bu şekilde ishalini keserek hayvanı kurtardım ben tecrübeyle konuştum siz veteriner hekimleri zaten herşeyi bildiğinizi zannediyorsunuz ama hiç birşeyden anladığınız yok içinizde bir elin on parmağını geçmez hayvana değer veren ve mesleğini layıkıyla icra eden. Köpeğime kanlı ishal gençlik hastalığı teşhisi kondu ya ölür ya sakat kalır dendi kortizonlu ilaçlar vs vs birdünya yüklediler en sonunda ishalin tenyalardan dolayı dışkıdaki kanamanında yuttuğu zımba telinden olduğu ortaya çıktı. Ama tahmin ediyorumki karanfil tüm ishalli hastalıklarda yan tedavi olarak kullanılabilir 70 80 yaşında ishali ilaçlarla bile kesilemeyen birçok insana şifa kaynağı olmuştur.Bir gün başınıza gelirse deneyin görürsünüz yazdıklarımı sorgulamadan direk saldırıya geçmişsiniz.
  • Şİddedlede tavsiye ederim viralde olsa hertürlü ishalde karanfili destek olarak kullanın kullandırın salmonella ishallerinide kesiyor bunuda deneyim ettim.
  • Hort olacak ama yeni konu açmayayım dedim. Etkili çözüm hangisi? İshalı kesmenin yanında tedavi etsin istiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: karizmajosef

arkadasım benim babam yatalak hasta haliylede ishal durumlarında cok zor durumlar oldugundan benim ona kullandıgım bi yöntemim var cok işe yarıyo kimi zaman bende kullanıyom

1. kolanın içine aspirin at iyice erisin asidi kacmadan içmeye basla
    2. muz ye muz kabız eder adamı
    3. bitter cikolata ye oda kabız eder adamı

denenmiş ve hiçbir yan etkisi yoktur

hem kabız ediyor hemde yan etkisi yokq

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kola+aspirin+limon+leblebi hepsini karıştırdım. Leflor buldum evde olmadı en son onu çakıcam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.