Şimdi Ara

İsi Basılı Clan Hakkında Sorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bir clanım var ve charımda 213k np var ve arkadaşım sayesinde clanım g1 olucak ve isi basacağım bundan sonra arkadasım cıkıcak ve ben 72k np bagıslıyacagım clana ve bende 141k np kalacak buda demek oluyorki g4 oluyor clan clan düser mi resten sonra eger düsmesse 200k bagıslamayı düsünüyorum ancak pelerincide renk tonu ayarladıktan sonra 36000+36000 diyor bu herhalde 36k clanda , 36k npde bende olucak o zaman 200k bagıslarsam clana tonu ayarlıyamaz mıyım bendeki 13k np ile ?

• a5 olduktan sonra clanın grade düşmesi np bağışlanmayla alakalı galiba toplam np ile alakalı olduğunu zannetmiyorum ama olabilirde :D
  • Diğer soruları cevaplayamıcam tam olarak ama o 36k+36k miktarın ikiside clandan alınıyor toplam 72k olmak üzere. Eğer np gitmesin dersen pelerini paralısından alır 36k ile boyarsın o kadar.
  • Pelerin ve pelerin rengi için np ni bağışlarsan arkadaşın çıksada düşmez . Bir clanın isiden düşmemesi için mutlaka bağışlı np olması lazım örneğin ; isi basıldı. clana sadece 1 kişi 10 k np attı bu 10 k yı atan kişi clandan çıkmadıkca isi düşmez eğer çıkarsa isi düşer .

İsi oldukdan sonra charlar üzerindeki np nin bir önemi yok clandaki np önemli onun 0 a inmesi demek isiden düşmek demek .
  • yani Ben şimdi 213k npnin 180k sını clana atsam ben dısında kimse olmasa yinede isi basılı kalacak değil mi ?
  • evet
  • Peki royal clan düşer mi yeni Royal 5 olmus bir clan a1 olurmu np bagıslamıs charlar cıkarsa ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: asasdas

Peki royal clan düşer mi yeni Royal 5 olmus bir clan a1 olurmu np bagıslamıs charlar cıkarsa ?

Aynı olay royal içinde geçerli .
  • Clana 181k Bagı yaptım 37k bende var np . Beyaz kısa pelerin aldım renk seciyorum

your knights ranking is too low to purchase a cape(şövalyeler rütbeli bir pelerin satın almak için çok düşük)

diyor bu ne anlama geliyor clanında np bagıslamasımı lazım ? a5 pelerin sectim beyaz kısa :(
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.