Şimdi Ara

isi degerleri ve islemci fani yardim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1
Cevap
0
Favori
313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 sene once aldigim bilgisayarimin o donemde yaptigim isi ve sistem stabilite testlerini hala sakliyordum. Gecen gun bilgisayari kompresorle temizledim. Ilginc bir sekilde islemci fanindan gelen ses sanki daha fazla oldu. Tozlar temizlendigi icin sesi daha fazla duyuyor olabilir miyim. Cunku gecen seneki ve bu seneki testlere asagida baktiginizda fan devir sayilari birbiriyle neredeyse ayni.

Yine ayni sekilde fotograflari karsilastirdigimizda gecen sene ve bu sene arasinda psu fan devirinde ve islemci isilarinda farklliklar var. Psu fani daha yavas donerken islemci daha sicak gozukuyor. Bunuda anlamis degilim. Cunku 1 yilda sisteme yaptigim tek degisiklik winfows 7 den windows 8 e gecmek oldu. Degisim bundan kaynaklanir mi bilemiyorum

Islemci sogutucum Akasa venom voodoo. Sistemim ise imzamda yer aliyor.

Bu arada kompressorle temizlik yapmadan once fanlarin tornavidayla tutulmasi gerektigini bilmiyordum. Neyseki fanlarimin hic biri zarar gormedi.

Degerler asagidadir. Yardimlariniz ve fikirleriniz icin simdiden tesekkurler
    Kolayliklar dilerim..

isi degerleri ve islemci fani yardim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AskN0More -- 30 Nisan 2013; 12:34:39 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.