Şimdi Ara

işi gücü bırakıp çırak olmak mantıklı mı ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
2
Favori
13.866
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Artık el emeğinin para etmediği bir devirdeyiz bayilik işleri şuan en gözde meslekler olarak karşımıza çıkıyor olaya biraz farklı bak bence ben mesela piyasada parçası bulunmayan ve eski model özellikle parça lazım olacak motor işini ek iş olarak yapıyorum cbr 125 yedek oarça hobi olarak motoru parçalıyorum parça satıyorum ek iş olarak yıllık 4-5 bin ek gelir sağlıyor bedeva para napcan vergi sistemine dahil olup dertsiz başına işmi alcan illa diyorsan bayilik bak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuyu hortlatayım. Yaş 24, üniversitenin bitmesine yarım dönem kaldı. Abim gibi sevdiğim bir ustanın yanına girdim. Hem bu işi seviyorum hem merakım var. Şimdilik boş zamanımı doldurayım diye girdim. Belki ilerde tamamen bu işe yönelirim:)

• Beyler yaş oldu 31. Çocuk da oldu. Evlendim. Şu saatten sonra artık hayal oldu dediklerim. Çalıştığım yerden ayrıldım ama aynı sektördeyim. Benim size tavsiyem. Yaşınız 18 den küçükse sevdiğiniz ise girin. Parayı fazla umursamayin. Sevdiğiniz işi küçük yaşta öğrenin. O işte kendinizi geliştirin. Çünkü bir erkeğin en çok ömrü işyerinde geçiyor. İleri de de sevdiğiniz iş konusunda uzman olmak ömrünüzü geçirdiğiniz yeri keyifli hale getiriyor. Ayrıca işinizi severek yaptığınız için hem para kazanıp hemde zamanınız daha kaliteli geçmiş oluyor. Öbür türlü para için mecbur calisicaz kafasından öteye geçemiyor insan.

• Çok güzel bir hort olmuş.
    Beyler benimde yaşım 21 .
    Aynı hayallerle buraya geldim..

• Hasancannss kullanıcısına yanıt
    Elektrikli araçlar eğer piyasayı domine etmeye başlarsa yakın zamanda sanayi diye bir şey kalmayacak. Motor yok sanziman yok. Kaporta ve oto elektrik is yapar. Ona göre kendini bir alanda geliştir.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Teşekkürler hocam. Anladım.

• İyikide yapmmamışsın bak ben 23 yaşındayım senin dediğingibi düşünüp 8 ay çalıştım ve artık sabrede Eyüp çıktım bu yaşta adama koyuyor azarlamak bide adam 4 senede 5 senede usta oluyor sen kaç yaşında usta olucan usta olduktan sonra zaten yaşıtlarında seni o işte geçmiş olucak

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.