< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Isı Pompası hangi marka önerirsiniz? (4. sayfa)
-
-
Merhaba ürününüz halen mevcutsa telefon numarası alabilir miyim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
5334242804
-
Selamlar. Ben de LG Therma V Monoblok ve Daikin Altherma Split arasında kaldım. Daikin yaklaşık 60% daha pahalı bu farka değer mi emin olamıyorum.
kış döneminde geceleri -5'lere kadar dış sıcaklığın düştüğü oluyor. En iki katlı toplam 250 metrekare ve 21 metre petek + 2 havlupan var.
LG ile birlikte wifi bağlantı modülü de hediye. Endişem LG alıp yeterli ısınmayı sağlamaması olur. Önerisi olan var mıdır?
-
Merhaba bende İzmir’de oturuyorum aynı şekilde evim var ölçüler yakın ısı pompa araştırması yapıyorum hangisinde karar verdiniz acaba ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bodrumda arkadaşım müstakil triplex ev 120metre kare için 16kw toshiba estia kullanıyor çok memnun bende bu yaz dusunuyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Niğde de ki 260 m2, yerden ısıtma, mantolama, ısı camı yapılı evim için kaç kw ISI POMPASI önerirsiniz? . Monoblok mu? Split mi almalıyım?. Son olarak marka öneriniz var mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X