Samsung Windfree Premium Plus Düzgün Isıtmıyor
|
Statik IP Hakkında
Selamlar,
Superonline modemini kullanmıyorum. Kullanıcı adı ve şifremi öğrendim Keenetic modem eve gelen ethernet kablosu ile direkt olarak internete çıkıyor. PS5 üzerinden fifa oynarken ortalama 10 maçta bir kopma sorunu yaşıyordum.
Bunun genel sebebi olarak da CGN olabileceğini öğrendim ve statik ip aldım ancak maalesef statik IP ile de aynı durumu yaşadım. Ek olarak ping süresinde de bi iyileşme olmadı.
Superonline portta veri kaybı var mı diye test etti onda da bir problem yok.
Öte yandan COD Vanguard'da oyun bulmakta zorlanıyor. NAT Type: Open. Hatta modem üzerinden DMZ de açtım ancak oyuna girmek zaman alıyor. Bir ay öncesine kadar böyle bir sorun yoktu benzer durumu yaşayan var mı?
Benim yapabileceğim ek bir şey kalmadı sanırım değil mi?
PS5 COD Vanguard Oyunu Geç Buluyor
Merhaba,
PS5 üzerinden COD vanguard oynuyorum. Bağlantım Superonline Fiber. Statik IP kullanıyorum ve Superonline modemi yerine Keenetic Modem kullanıyorum.
Yaklaşık son bir aydır oyunu aratırken matchmaking kısmı çok uzun sürüyor ve >200 ms ping aradıktan sonra bulabiliyor.
Oyuna girdiğimde ise genelde 60ms pingde sabitleniyor. Sorun oyundan kaynaklı mı? Bir ay önce böyle bir problem yoktu yeni başladı.
PS5 için DMZ açık zaten Nat Type Open.
Konuyla ilgili benzer durumu yaşayan var mı?
Volvo S40 1.6d Problemi
|
Volvo S40 1.6D Çekiş Problemi
|
Superonline 5 Kullanıcı Sınırı Router ile Kaldırma
|
Technisat mı Neotion Modul Mu?
|
Laptopta HDMI çıkıştan ses alamıyorum
|
Son Giriş: 2 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 3 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 74
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 8.630 (Bu ay: 124)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 6 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Haberleşme ve Dijital Platformlar