bi ara kendiliğinden sorun çözülmüştü ne yazık ki başka bi dertle uğraşırken yine gitti Donanımdan baktığımda fareyi göremiyorum biostandır dediler bios pilini çıkardım kendimce defult yaptım yinede tık yok Acaba tam resetleyememiş olabilir miyim ?
fareyi başka pc ye takıp deneme gibi bi imkanım yok yenisini alsam bile çalışıcağından şüpheliyim
Yardımcı olursanız sevinirim
Fareninde içini açıp kontrol ettim temassızlık problemi yok
quote:
Orijinalden alıntı: rondown
bi ara kendiliğinden sorun çözülmüştü ne yazık ki başka bi dertle uğraşırken yine gitti Donanımdan baktığımda fareyi göremiyorum biostandır dediler bios pilini çıkardım kendimce defult yaptım yinede tık yok Acaba tam resetleyememiş olabilir miyim ?
fareyi başka pc ye takıp deneme gibi bi imkanım yok yenisini alsam bile çalışıcağından şüpheliyim
nasıl yok arkadaşına felan götürüp takıp dene işte sistemde sıkıntı olduğunu sanmıyorum . mouse in ömrü bitmiş olabilir teknolojil aletlerde heran herşey olabilir.
rondownR
kullanıcısına yanıt
mausen ps2 bağlantısıylamı bağlı yoksa usb olarakmı birde ucuz model aldıysa bozulmuş olmabiliri ucuz modeller hemen bozulmaktadırlar.
quote:
Orijinalden alıntı: bjk__murat
quote:
Orijinalden alıntı: rondown
nasıl yok arkadaşına felan götürüp takıp dene işte sistemde sıkıntı olduğunu sanmıyorum . mouse in ömrü bitmiş olabilir teknolojil aletlerde heran herşey olabilir.
Ses driverı ve bi iki küçük sorunla uğraşırken bu arada biosuda kurcaladım farenin kendiliğinden düzeldiğini fark ettim amacım tamamen başkaydı derken ufak sorunlar bi şekilde halledildi extradan mouseda halloldu diye sevinirken boşa sevindiğimi anladım.
Bence Sorun Hala pc de
quote:
Orijinalden alıntı: ikizlerclub
mausen ps2 bağlantısıylamı bağlı yoksa usb olarakmı birde ucuz model aldıysa bozulmuş olmabiliri ucuz modeller hemen bozulmaktadırlar.
Ps2 noktasında sıkıntı yaşıyorum.Mouse en ucuz modellerden biri yenisini almak sorun olmaz ama Sorun farede değilde bilgisayardaysa denemeden bilemicez sanırım
İlginiz için çok teşekkür ederim
bir çok kişide aynı sorun olduğunu tahmin ediyorum tek yol yeni mouse almak olmamalıydı
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme