Arkadaşlar elimde Pikatel Combo Quarter war. ağustosta bozuldu garantiye gönderdim 1 ay geçtiği için yeni bi tane gönderdiler ama defolu bi tane mi gönderdiler anlamadım. modem normal çalışıo ama 2 gün üstüste çalıştığında kilitlenio yani tüm ışıkları yanıp sönmeye başlıo. bu durum en az 2 saat çalışmadan sonra elektrik gidip gelince de öyle oluor. modemi kapatıp açıorum olmuor. bazen bi saat bekledikten sonra normale dönüor bazen 5-6 saatte. lütfen yardımcı olun yoksa bu modem fıtık edecek beni....
Arkadaş zannedersem modem bozuk.Aynı şey benim başıma da gelmişti.Modem'i yeni almıştım.Bütün ışıkları yanıp sönüyordu.Aldığım yere götürdüm.Yenisini verdiler.Tıkır tıkır çalıştı.Modemdendir o modemden.Yerine götür yenisini al bence hiç uğraşma.
yani adaptörden elektrikten filan değil demi?kesin modemdendir diosun? yani şuan çok normal çok ii çalışıo ama dediğim gibi 2 gün üstüste çalıştığında kilitlenio yani tüm ışıkları yanıp sönmeye başlıo. bu durum en az 2 saat çalışmadan sonra elektrik gidip gelince de öyle oluor.
hatam hala çözülemedi. yaw sorun kesin modemden midir??
aynı sorun bendede vardı kapatıp açtığımda ışıklar sapıtıyodu power kırmızı yanıyo diğerleride saçma sapan sinyaller veriyodu..bi bağlandıktan soraa hiç kapamadım modemi artık nolduysa ha bi kerede reset attım modeme iğneyle.telekomuda aradım bencede modemden ama şmdi garantiye götür 1 ay beklee zor iş.gittiği yere kadar devam.
Sorun büyük ihtimlle ısınma ile ilgili. Bunu kontrol et ve vakit geçirmeden servisi ile görüş.