Şimdi Ara

isiklarda kapismak isteyen sahinci😄 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
59
Cevap
0
Favori
1.953
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

bende 1.3 punto var, yanımdaki araç (peugeot 106 dı sanırım) ara gazı verip duruyordu, gaza geldim bende ara gazı vermeye başladım, derken sarı yandı, diğer araçtaki eleman gazı kökledi, ben bekledim yeşil yandı vitesi yavaşça 1 e taktım usul usul devam ettim

trafikte kapışmayı sevmem :)
  • Sahincileri gordugunuzde yavaslayin ve sizi gecmesine izin verin.Geride kalirlarss kendilerini bariyerlere vurup intihar ediyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eskiden gençken 5 kapılı Tipo 2.0ie 16V varken, bu aranan delikanlılara "her kuşun eti yenmez" atasözünü hatırlatırdım.
    Şimdi Volvo S80 T6 var ve hiç kimsenin gazına gelmiyorum.

Gençlikte bu hatalar yapılıyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • SalutGilles kullanıcısına yanıt
    Araç ne ki hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: MB-CLS

benzer bir durum bendede oldu. Yanımda kız vardı focus vardı bende o ara. Şahincinin biri ara gazı vere vere geçiyo sagımdan dedim ki suna bak ya hem gitmiyor hemde neler yapıyor kız güldü felan çok coolum ben. Aradan 20 saniye geçti geçmedi bebe cuffff cufff ede ede bir koydu görünürde yok. O ara kızın yüzündeki ifade "gördün mü ...." oldu. Herif turbolu cıktı ya la

Aman Allah'ım hocam hiç bozuntuya vermeseydiniz Şahin arkada kaldı ufo o deseydiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: DreamSoldier61

Araç ne ki hocam

Corolla. Şu yuvarlak farlı olanlardan.

Olsun, oda iyidir.
    Karar verdiniz mi alacağınız araca ?

• quote:

Olsun, oda iyidir.
    Karar verdiniz mi alacağınız araca ?

Karar verdiniz mi derken neyi kast ettiniz? Ben satmıyorum arabamı.

• ışıklarda sert kalkış yapınca,
    aklıma benim aracın sesli uyarısı geldi , 3 bin rpm üzerine çıkınca emliyet kemeri uyarısı.
    wear please your seatbelt gibi bişi diyordu.
  • benim astrayı 140lık felan sanıyolar herhalde , tahrik etmeye çalışıyolar bazen bi kalkıyorum civicler , golfler hayata küsüyor 180 hp twin turboyla baş etmeye çalışıyolar

Kusuruma bakmayın karıştırdım biz sizinle dün akşam rc nitrolu araçlar ile ilgili konuşmuştuk

• quote:

Kusuruma bakmayın karıştırdım biz sizinle dün akşam rc nitrolu araçlar ile ilgili konuşmuştuk

Evet hatırladım.

Kafayı bozup Baja alabilirim.

• Gecende isiklarda bi durdum kapismaya adam ariyorum bende de full basik faca sahin var. Bi baktim yanimda uzun yol yapmiscasina yorgun bi adam var arkadada galiba esi birde cocuk vardi. Ben cilginlarca ara gazi veriyorum adam beni sonunda ipledi sari yandi bi kalktik adami daha goremedim

Aslında nitrolundan daha mantıklı nitronun litresi 15 tl

• boylesini takip edecek egzosunu tikiyacan usta bile bulamaz arizayi ugrassin dursun

• yws Y kullanıcısına yanıt
    Araba nissan primera 2.0 mı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birkaç ay önce bir adet corsa b gsi yanıma geldi ışıkta, biz arabada iki arkadaşız o sırada. Adam bildiğin kesiciye sokuyor arabayı boşta. Arkadaşa dedim korkar mısın? Ayıpsın dedi ve güldü. İzle dedim. 1 km ileride ışık var. Bastım gittim farkı bayağı açtım (araba 2.2 astra coupe). Işıklarda orta şeritte durdum usulca. 1 km uzakta da radar olacağını biliyordum, her gün kullandığım yol. Dedim arkadaşa asıl şimdi izle. Aragaz veriyorum adam da veriyor, benim egzoz normal ses fazla çıkmıyor. Corsa ise patlak egzoz inletiyor. Işık yeşil oldu yavaş bi şekilde kalktım. Arkadaşım noldu dedi izle izle dedim. 2 km ötede corsayı çevirmiş ceza yazıyorlardı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LeftBehind -- 8 Temmuz 2014; 4:13:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaygerya

Gecen isiklarda durduk. Hanimla cocuk arkada oturuyordu. Yanima bir x-wing starfighter yanasti. Surucusu biraz tanidik geldi. Genc bir cocuktu. Aragaz yapmaya basladi. Isik yesil yaninca birden uzadi ve gitti

• Bende yapıyorum onu ışıklarda yanıma geliyor gel gel diyip ara gaz veriyorum hooooonnn diye :) tam yeşil yanınca gaza asılıylrum oda asılıyor 4000 4500 devirlere gelince 2 ye atıp ağır ağır gidiyorum asılıyor enayi ne zevk alıyor ne zevk alıyor kim bilir :)
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.