Şimdi Ara

isiklarda kapismak isteyen sahinci😄 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
1.932
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: müMKÜNsüz

Emniyet Müdürlüğünün aldığı bir kararla modifiyeli araçlar görüldüğü yerde trafikten men edilecek.

Kurtulduk la.

Cok yerinde bir karar olmus. Bu tipler kendilerini yaris oyunlarinda falan saniyor,insanlarin canini tehlikeye atiyorlar.tabii gurultu kirliligi cabasi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Şahincilere laf söylüyorsunuz da sanki farklı insanlarsınız.Geçenlerde arkadaşın flashla biraz hızlandım baktım ki yanımdaki astra benle yarışıyor.Adam kompleks mi yaptı nedir şehir içinde benle yarışıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Indigo

Şahincilere laf söylüyorsunuz da sanki farklı insanlarsınız.Geçenlerde arkadaşın flashla biraz hızlandım baktım ki yanımdaki astra benle yarışıyor.Adam kompleks mi yaptı nedir şehir içinde benle yarışıyor.

Konu basligindaki ilk mesajin son cumlesini okumanizi tavsiye ederim. Bu soyledikleriminiz insanlari rahatsiz eden ve insanlarin can guvenligini tehlikeye atanlara. Bagirtira bagirtira araba kullananlardan siz de rahatsiz oluyirsunuzdur eminim.

• quote:

Orijinalden alıntı: yws

quote:

Şahincilere laf söylüyorsunuz da sanki farklı insanlarsınız.Geçenlerde arkadaşın flashla biraz hızlandım baktım ki yanımdaki astra benle yarışıyor.Adam kompleks mi yaptı nedir şehir içinde benle yarışıyor.

Konu basligindaki ilk mesajin son cumlesini okumanizi tavsiye ederim. Bu soyledikleriminiz insanlari rahatsiz eden ve insanlarin can guvenligini tehlikeye atanlara. Bagirtira bagirtira araba kullananlardan siz de rahatsiz oluyirsunuzdur eminim.

Rahatsız olsam bile bu araba bağırtanlar genellikle yeni model arabalar oluyor.Ben şehrin göbeğinde oturduğumdan cumartesi geceleri böyle arabalar evin etrafında cirit atıyor.Hele o motorcular var ya resmen ortalığı inletiyor.
    Herkes şahinci falan diyor ama yeni model arabalardan şikayetçiyim.

• 5.25 xDrive'la sol seritten 100-110 gibi bir hizla giderken arkama yapisti bi kor eden far taktirmis saclari sekil sahinci bir arkadas. Isiga geldik yanima geldi, cami araladi muzigi daha da acti dik dik bana bakiyor. Aragaz verip duruyor. Bakmadim pek yanimda kiz arkadasim vardi. Isigin son 4 saniyesinde cami actim, dik dik gozlerine bakarak son derece sinir bozucu gulumsememi attim hic bozmadan. O arada elim sport tusuna basmisti bile. Yola bakmadim. Yesilin yandigini gordum arabanin icindeki renk degisiminden. O an gazi kokledigimde 218 atin kosturmasini hissetti eleman. 5-6 sn sonra ortalikta yoktu.

Hizi severim ama kapismayi ozellikle sehir icinde anlamsiz bulurum. Ama malesef her 5.25 goren bi gecip kendini tatmin etmek istiyor. Tamam arkadas arabam 450 nm tork sunabilir de surekli 200le gezip en birinciyim diye mi dolasicam? Egzos taktiran gelir, chip yaptiran gelir, yeter yani..

• valla dün gece oldu şahin değil ama 3 tane 1998 pololu kız taciz etmeye başladı beni minibüs yolu bide tek şerit yani sağda araçlar var bi o geçiyo bi ben geçiyorum ışıklarda gülüşüyoruz falan kalkıyoruz geçiyorum bunları önüme falan kırmaya çalışıyo ama gözümü karattım ölümüne bağırttıra bağırttıra geçiyorum yanlarından bi 20 30 dk kapıştık ben dönmem gereken yere geldim döndüm oraya kadar öndeydim
  • Geçen böyle ışıklarda bekliyorum. Arabada Valide, Peder ve ufaklık var.yanıma bir şahinci yaklaştı böyle ara gaz verip duruyor. Kıl oldum herife yeşil yandı o kalkana kadar ben onun üstünden geçtim benim marauder ile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teyzen nevfik -- 6 Temmuz 2014; 14:08:22 >
  • Mendieta58 kullanıcısına yanıt
    Launch control yapmıştır büyük ihtimal.

http://www.youtube.com/watch?v=PMfF5Qs8VuE
  • quote:

quote:

quote:

Rahatsız olsam bile bu araba bağırtanlar genellikle yeni model arabalar oluyor.Ben şehrin göbeğinde oturduğumdan cumartesi geceleri böyle arabalar evin etrafında cirit atıyor.Hele o motorcular var ya resmen ortalığı inletiyor.
    Herkes şahinci falan diyor ama yeni model arabalardan şikayetçiyim.

ben 10 bin nufuslu bir ilce de yasiyorum. Bizim burada bu isi yapanlar hep sahinci. Artik arabalari sesinden taniyorum. Buyuk sehirlerde ise siz sonuna kadar haklisiniz,ozellikle gencler pahali oyuncaklariyla insanlari rahatsiz ediyor.

• Ben böylelerine hiç bulaşamıyorum, 2006 opel vectra var. Kalkışta deli gibi gaz vermek gerekiyo zaten olan benzine oluyor :D

Hani gaz versem kalkışta iyi ama anlık tüketim göstergesi kalkışta fazla gaz verince 40 lt yi görüyor bir kaç saniyeliğine.

Yalnız otobanda gözüme gözükmeyin, hele arkadan gelip sellektör yapma gibi bir hataya hiç düşmeyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Exitus112

Bana da oldu aynısı. Galatasarayın son şampiyon olduğu gün Pendik'e gittik. Gezdik dolaştık sahil yoluna indik. Sahil kum ocağının oradaki ışıklarda durduk. Solumda Tempra(motorunu bilmiyorum) orta şeritte ben Palio 1.2 16V Van sağımda da bizim sokaktan 1.6 Doğan L .Tempra'nın içinde 2 tane abimiz, Doğan zaten full apaçi soba borusu egzoz, yere sıfır, araba kanguru misali zıplayarak gidiyor . Yeşil yandı herkeste bi patinaj sesi kalktık bi sonraki ışıga kadar yürüdük hiç beklemediğim üzere bizim ufacık tefecik Palio'cuk hepsini geçti Buda benim böyle bi anım

O tempra 2.0 ie cat olsaydı hepiniz arkasından el sallardınız

• araba astra 1.4t herhal ya da insignia falan
  • Benim arabam tipsiz olduğundan mıdır nedir kimse bulaşmıyor bana.

Seviyorum valla arabamı.

• intermetten adığım harika bir yazı

mevzu şahincilerin gürültüsü,vatandaşın huzuru güvenliği değilki mevzu bu şahincilerin şahinlerini altlarından alıp onları yeni araba satın almaya yönlendirmek...maksat ototomotiv sektörü canlansın,üçbeş kuruş vergi toplansın vs...yoksa vatandaş kimin umrunda :)))
  • Maaşallah herkes de tokatlıyor kimse geride kaldım yetişemedim demiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: linqs

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: linqs

Dun eve geliyorum,isiklarda durdum arkada hanimla cocukta var. Bir sahin yanima yanasti, basladi ara gaz vermeye, bir yandan da yan gozle bana bakiyor.ben sol seritteyim,kendince gazi kokleyip sag taraftan onume gececek. Normalde de pek hiz meraklisi degilimdir
    ben de kıl oldum sarinin yanmasiyla kokledim gazi.o da kokledi ama nafile dikiz aynasindan baktigimda sanki geri vitese takmis gibi gorunuyordu.

Yazdiklarimin aynisini niye yazdiniz anlamadim.

Ayni hikayeyi yasamisiz uslubumuz bile.ayni

• gecen bi sahin geldi sagima durdu cılgın : D ara gazi verio belli yarismak istio bende soyle bi baktim bi arabaya bi sahibine bende ara gazi verdim

onune döndü ara gaz vermeye devam etti sari ısik yandi kalkar gibi yaptim buda firladi tabi o anda ben sola döndüm döner kavsakdaydim saten

yine durdum yine isik vardi

baktim deli gibi basmis gidiodu arkasina bakmio herhal :D

• quote:

Orijinalden alıntı: caner4141

quote:

Orijinalden alıntı: Exitus112

Bana da oldu aynısı. Galatasarayın son şampiyon olduğu gün Pendik'e gittik. Gezdik dolaştık sahil yoluna indik. Sahil kum ocağının oradaki ışıklarda durduk. Solumda Tempra(motorunu bilmiyorum) orta şeritte ben Palio 1.2 16V Van sağımda da bizim sokaktan 1.6 Doğan L .Tempra'nın içinde 2 tane abimiz, Doğan zaten full apaçi soba borusu egzoz, yere sıfır, araba kanguru misali zıplayarak gidiyor . Yeşil yandı herkeste bi patinaj sesi kalktık bi sonraki ışıga kadar yürüdük hiç beklemediğim üzere bizim ufacık tefecik Palio'cuk hepsini geçti Buda benim böyle bi anım

O tempra 2.0 ie cat olsaydı hepiniz arkasından el sallardınız

148 Hp'lik canavar olduğunu hissettiğim anda dokunmazdım zaten

• yws Y kullanıcısına yanıt
    Dün şehirde işimizi bitirdik, eve dönüyoruz, ışıklarda bir Astra vardı, yanına durduk biz de. Bizim Şahin'in gaz ayarında bi sorun var galiba, ben de hiç anlamam bu işlerden, hazır durmuşken bi ara gaz filan vereyim bakalım, belki düzelir dedim. Bi yandan da göz ucuyla yandaki Astra'ya bakıyorum, içimden ''İnşallah arkadaş yanlış anlamaz'' filan diye geçirerekten.. Neyse aga sarı yandı, o arada hanım bir şey söylüyordu ben de dalmışım, ışık yanınca aniden gaza biraz fazla dokunmuşum, köklemiş gibi olduk ya bi baktım ki Astra hakkaten almış bizim ara gazdan gazın âlâsını, tozu dumana katarak gitti.

Hanıma baktım, gülüştük. Türlü yanlış anlaşılmalar yaşatmasına rağmen seviyorum lan ben bu Şahin'i.

(Anlaşılacağı üzere olay gerçek değil, konu sahibi arkadaşımızın olayına kurgusal bir katılımdan ibaret.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sairfilmenam58 -- 7 Temmuz 2014; 10:12:18 >

• İzmir Gaziemir'de akşamları ortaya çıkan (vampir herhalde) bir kırmızı Şahin var, alette ne motoru varsa, blow-off sesi heryerden duyuluyor. Her viteste patinaj çeker mi bi makina??
    Her an yoldan çıkıp sağa sola dalacakmış gibi.. Uzak durmakta fayda var.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.