Bildirim
Işıkları kapatın ve bu video'yu izleyin [İzlemeden önce uyarıya dikkat edin!] (12. sayfa)
Camper Erkek Mw adana K100935-003 : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DCCYH6B3
17 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bulunsun -
cumaya gittim mesaj kalsın -
ne buu ?? -
yenı trend ... -
Epilepsi hastasıyım ve ingilizcem iyi değil.Videoyu izlemeye başladım kriz geçirmişim sana dava açacağım!
Güzeldi,Teşekkürler
-
Konuyu yeni gördüm akşam bakayım neler varmış -
Midem bulanıyor biraz hafifde baş ağırısı var.Bu ne doktor? -
quote:
Orijinalden alıntı: SAVIAR
Kesinlikle tavsiye ederim. F11 le tam ekran yapmayı unutmayın.
http://lights.elliegoulding.com/
Siyah ekran ve müzikten başka ne var? -
mesajım bulunsun eyv amedra , 2 video izledim birkaç iş var sonrasında bakacağım diğerlerine müzik fena değil ilki özellikle hoşuma gitti şu an 03:00 itibariyle ortama uygun :D -
Tırsınıyorum telkin falan mı var gizliden
Edit:Baş ağrısı başladı ben yatıyorum sabah uyanabilecek miyim bakalım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Espa -- 8 Ocak 2012; 3:43:52 > -
Korkudan bakamadım -
Midem bulandı lan -
Susattı ilk video, su bulamadım seni dava edeceğim. -
İlk videoyu izledim kafa güzeldi bir anda düzeldim kitap okuyasım geldi -
meşaşım bulunsun -
-
klipler iyiymiş -
beyin için stress testlerimi bunlar iyice kendimi kasiyim dedim videoları izlerken mümkün olduğunca ingilizce yazıları falan okumaya çalıştım bişey olmadı. epilepsi hastaları izlemesin harbiden abim epilepsi hastası diskoya gitmişti bigün sonramı ne nöbet geçirdi. bende Allahtan bişey yok.. epilepsililer kesinlikle izlemesin!!! gece film izlerken parlaklığı azaltın! size parlaklık zarar! ve en önemlisi takmayın bu hastalığı sanki epilepsi hastası değilmişsiniz bilin! herşeyi abimden biliyorum -
kulaklığı yanıma alınca izleyeceğim
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X