Şimdi Ara

Işıkları kapatın ve bu video'yu izleyin [İzlemeden önce uyarıya dikkat edin!] (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
449
Cevap
160
Favori
21.815
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İlk 2 videoyu izledim başım ağrıyor onun dışında videoları izlerken biraz kalbim hızlandı gibi hissettim bide nefes alıp verme hızım hızlandı gibi hissettim
  • quote:

Orijinalden alıntı: SideBlast

İlk 2 videoyu izledim başım ağrıyor onun dışında videoları izlerken biraz kalbim hızlandı gibi hissettim bide nefes alıp verme hızım hızlandı gibi hissettim

1. Videonun başında kalbim hızlandı gibi hissettim, kapattım sandalyeden kalkerken başım döner gibi oldu ama sorun yok su an ama yine de izlemiycem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu videolar bi harika ama gözlerim cok agrıyor suanda
  • Favori konularımdan ne çıktı.
  • Bir şey olmadı sıkılıp kapattım....
  • olay hızlı hızlı gidip gelen yazıların gözleri yorması ve bir süre sonra bunun baş ağrısına sebep olmasıdır.müzikte sıkılmayın diye konuluyor.
  • Hepsini arka arkaya açtım ne kafa kaldı ne mide başım dönüyor ben yatıyorum beyler iyi geceler . Dinlemeyin. Favori konummuş birde.
  • baya iyimiş ya bunlar
  • Dandik müzik
  • Süper bir şey. Çok teşekkürler konu için.
  • Otu çeken birisine kulaklik ile veya yüksek sesle karanlikta izletin. Çok güleceksiniz denendi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • up
  • beyin yeniden başlatılıyor...
  • bitane kız vardı. garip danslar ediyordu. Müzikte garipti

• Bu da benden
  • Hiç dubstep dinlemediniz galiba En ufak birşey olmadı

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi itachi237 -- 20 Ocak 2014; 21:40:54 >
  • Bence kendinizi şartlandırıyosunuz diye böyle oluyor normal yutupta gezerken görüp izlesek etkilenmeyiz bile (hiçbirşey olmadı şarkısı güzelmiş)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şekilsiniz ya -- 20 Ocak 2014; 21:41:31 >
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.