Şimdi Ara

Işıkları kapatın ve bu video'yu izleyin [İzlemeden önce uyarıya dikkat edin!] (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
449
Cevap
160
Favori
21.815
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • mesajım bulunsun yakın zamanda deniyeceğim
  • Çok yorucu oluyor acıktım
  • gece tırstım yarın
  • sara hastasıysanız kesinlikle izlemeyin.
  • epilepsi hakkında biraz bilgim var tanıdğım biri epilepsi hastası . ışığa duyarlı olan insanlarda küçük yaştan itibaren başlar bu hastalık . uzun süre dijital ekranlara bakması , uykusuz ve yorgun kalması sıkıntı yaratabilir . kriz geçirirken dilini yutar çenesini sıkı sıkı kapatır birinin eliyle tutup dilini boğazdan kurtarması gerekir veya başını yere 180 derece açıyla tutup boğazda nefes alacak boşluk bırakması gerekir aksi halde nefes alamayıp hayatını kaybedebilir.

yani bildigim kadarıyla sonradan epilepsi olmak gibi birşey yok . . videolarda da bi numara yok psikolojik sadece hepsini 2şer dk arayla izledim hiçbir değişiklik olmadı . bu hastalığın adını da ilk kez duyanlar yok 3 gün sonra düşer kriz geçirirsin filan yazmış saçma sapan yorumlar :) alay etmemek elde değil.
  • başım ağrıdı lan :D
  • Hepsini ard arda izledim. Şu anda gözlerim ağrıyor, üstüme bi ağırlık çöktü ve başım ağrıyor. Ama iyiymiş
  • Müzik güzel de efektlerin verdiği hazdan birşey anlamadım. Biraz gözlerim açılmış gibi oldu o kadar. İlk şarkı mükemmel bu arada...
  • Sazan.avi
  • Allah seni bildiği gibi yapsın uyarıyı okumadan ışıkları söndürüp ilk ikisini ard arda izledim bunu zor yazıyorum insan büyük puntolarla yazar ben senin yapacağın işi
  • mesaj dursun bro

• ilk video güldürdü 2.ci videoyu uykumu getirdi nerdeyse uyuyacaktım
  • Sadece ilkini izledim, çok güzelmiş.

Bak üşenmedim login olup cevap atıyım ayıp olmasın diye dedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amedra

quote:

Orijinalden alıntı: Sosisli Süt

Can tirsmaya basladim ama ayni zamanda merakta ettim. Masa basina gecince bakarim.

Edit: sanirim korkutucu seyler yok degil mi?

Korkutucu değil dostum için rahat olsun. Genellikle sarhoş kafa ile tercih edilen bir müzik türü. Dubstep'i bilirsin bu da o işte ama bunda bilinçaltına işleyen şarkı sözleri var. Yani onu yapıyormuş edasıyla seni şarkı boyunca bağlıyor. Korku ile zerre kadar bağlantısı yok, rahat rahat izlersin.

Gece karabasan gelir mi?

• bu konuyu arıyordum rahatlatıyor beni
  • Amedra senin yapacagin konuyu ve uyariyi seveyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kalp atışlarımın hızlandığını hissettiğim anda kapattım bu nedir aga?
  • Mükemmel
  • Ulen zooken falan sandım bende.
    Alın Vossen Wheels'ten, dubstepe yakın. Hem kulaklara hem gözlere gelsin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lee-on! -- 18 Kasım 2012; 0:14:34 >
  • deneriz
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.